8, 3
Zeer goed
15 beoordelingen

Vakantiepark De Wije Werelt

Prachtig vakantiepark op de Veluwe bij Otterlo

  • Animatieteam
  • Indoor speelparadijs
  • Buitenzwembad
17 vakantiehuizen
weekend va.
253
220
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (17)

Vakantiepark De Wije Werelt in Otterlo

Vakantiepark De Wije Werelt is een prachtig gelegen vakantiepark op de Veluwe. Zowel op, rondom als in de omgeving van het vakantiepark kunt u op avontuur in de natuur. Vanaf het vakantiepark wandelt en fietst u direct het bos in en op 300 meter afstand ligt de prachtige zandverstuiving Het Mosselsche Zand. Elke schoolvakantie is er animatie met onder meer Beau & Bloem. Daarnaast worden er ook geregeld super toffe evenementen georganiseerd voor jong en oud. Midden op het vakantiepark is het familierestaurant De Houtzagerij met een indoor speelparadijs te vinden. Kinderen kunnen in De Wije Werelt eindeloos spelen in uitdagende speeltuinen, het verwarmde buitenzwembad, de veluwse kinderboerderij of het kindertheater. Doen!

Bijzonderheden

- Jongerengroepen van minimaal 18 jaar zijn toegestaan. Ter plaatse wordt wel een borg van EUR 100 per persoon in rekening gebracht bij de receptie.

- Het interieur/ exterieur van deze vakantiehuizen kan onderling verschillen. 

- Op vakantiepark de Wije Werelt beschikken alle accommodaties over een koffiecupapparaat waarvan de cups alleen bij de receptie of bij de ontbijtshop gekocht kunnen worden.

 

Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Vissen
Paardrijden
Wandelen
Tafeltennis
Fietsen
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen
Receptie voor alle informatie over het park en de omgeving kunt u hier terecht. Ook is er een fiets- en skelterverhuur. Voor de dagelijkse was is er een wasserette op het park.

Zwemmen
Er is een prachtig verwarmd openlucht zwembad met een speciaal peuterbad.

Sport en Spel
Tafeltennis, diverse speeltuinen, indoor speelparadijs, animatie door Beau en Bloem in de schoolvakanties, fiets- en skelterverhuur.

Eten en drinken
Het gezellige familierestaurant 'De Houtzagerij' is gelegen op het vakantiepark. Bij dit restaurant met terras en indoor speeltuin kunt u heerlijk genieten na een dag vol nieuwe indrukken. Het menu is laagdrempelig, van pannenkoek en maaltijdsalades tot houthakkerssteak. Ook is er een snackbar voor de snelle hap en een ontbijtshop op het park voor de dagelijkse kleine boodschappen. 

Parkvoorzieningen
Kinderboerderij
Restaurant
Kiosk
Wasserette
Animatie in hoogseizoen
Speeltuin
Openluchtzwembad
Tafeltennis
Amusementshal
Speelbos
Weekendrestaurant
Centraal internetpunt

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
In het bos
Nabij bos
Nabij heide
Nabij dorp
Op een familiepark
Afstanden
Supermarkt: 2000m
Restaurant: 200m
Dorp/stadcentrum: 2000m