8, 5
Zeer goed
336 beoordelingen

Vakantiepark Familiehuis Nunspeet

Dit vakantiepark aan het Veluwemeer ligt op korte afstand van het bos, de heide en zandverstuivingen. Geniet aan het privé strand of gooi uw hengel uit in de visvijver. Het kan allemaal op Vakantiepark Familiehuis Nunspeet.

  • Aan het Veluwemeer
  • Met privé zandstrand
  • Bootverhuur
14 vakantiehuizen
weekend va.
287
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (14)

Vakantiepark Familiehuis Nunspeet in Nunspeet

Vakantiepark Familiehuis Nunspeet, net iets meer! Dit goed onderhouden vakantiepark ligt direct aan het Veluwemeer. Vanaf het park loopt u via een kort bospaadje zo naar het Veluwemeer. Hier kunt u varen, een bootje huren, zwemmen of andere watersporten beoefenen. De bossen, de heide en zandverstuivingen van de Veluwe liggen op korte afstand van het park. Een vakantie op Vakantiepark Familiehuis Nunspeet is geschikt voor alle leeftijden. Jong en oud zal zich hier prima vermaken. Voor de fietser zijn er diverse routes beschikbaar die direct vanaf het park beginnen.

In de lente kunt u genieten van de ontluikende natuur en de vele vogels op het water en in de bossen. De zomer vraagt om een duik in het water, een mooie fietstocht door de omgeving of een dagtocht met één van de leuke motorbootjes. In de herfst is het prachtig wandelen door de gekleurde bossen. En de winter? Geniet van de witte wereld als het gesneeuwd heeft en bij voldoende vorst schaatst u direct vanaf het park zo het Veluwemeer op!

Op Vakantiepark Familiehuis Nunspeet is de zondagsrust gewenst en is om die reden dan ook vastgelegd in het parkreglement. Dit houdt in dat de receptie op zondag gesloten is en aankomst en vertrek op zondag niet mogelijk is. Op zondag zullen er geen georganiseerde activiteiten plaatsvinden.

Bijzonderheden

- Op Vakantiepark Familiehuis Nunspeet is de zondagsrust gewenst en is om die reden dan ook vastgelegd in het parkreglement. Dit houdt in dat de receptie op zondag gesloten is. Op zondag zullen er geen georganiseerde  activiteiten plaatsvinden. De voetbalkooi is i.v.m. geluidshinder dan ook op zondag gesloten. 

- Het interieur / exterieur van deze vakantiehuizen kan onderling verschillen.

Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Midgetgolf
Tafeltennis
Fietsen
Surfen
Voetbal
Duiken
Waterskiën
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen
In diverse schoolvakanties zorgt een recreatieteam voor de nodige activiteiten voor de kinderen. Van knutselen tot vlot bouwen, van watersporten tot een kampvuur, het animatieteam zorgt voor een geweldige dag! Ook de jongeren worden niet vergeten. Voor het hele gezin is er tijdens de avonden van alles te beleven, van volleybaltoernooi tot fietspuzzeltocht, van spelavond tot wildspeurtocht. Uw vuile was kan gewassen worden in de wasserette. 

Verhuur
Als echte fietsliefhebber huurt u uw fiets bij de receptie op het park. Kinderen kunnen tegen een vergoeding gebruik maken van de skelters. De prachtige omgeving liever ontdekken vanaf het water? Huur dan een motorboot, kano of supboard. Het huren van een motorboot, kano of supboard is enkel gedurende het zomerseizoen mogelijk. 

Sport en spel
Gegarandeerd plezier voor het hele gezin! Het park beschikt namelijk over een beachvolleybalveld, voetbalveld, kinderspeelplaats met airtrampoline, tafeltennistafel, Jeu de Boulesbaan, voetbalpannakooi op het strand en een visvijver waar naar hartenlust gevist kan worden. Vakantiepark Familiehuis Nunspeet heeft ook een kleni bosperceel. Ga op ontdekking in de natuur. Wie heeft als eerste het Veluwemeer bereikt? Tijdens de mei- en zomervakantie kunnen kinderen het parcours volgen met de elektrische bootjes en een echt Familiehuis vaarbewijs halen. Ahoy Kapitein! Tevens is er voor de mei-, zomer- en herfstvakantie een leuk reacreatieprogramma samengesteld. Ook zijn er mogelijkheden voor het huren van een catamaran tijdens de mei- en zomervakantie. Dit is altijd in overleg en kunt u navragen bij de receptie. 

Strandje
In de maanden november t/m eind maart is ook uw trouwe viervoeter van harte welkom op het parkstrandje (mits aangelijnd). Gedurende de maanden april t/m eind oktober zijn honden hier helaas niet toegestaan in verband met broedende vogels. 

Parkvoorzieningen
Wasserette
Animatie in hoogseizoen
Speeltuin
Tafeltennis
Sportveld
Recreatieplas
Speelbos
Trampoline
Jeu de Boulesbaan
Centraal internetpunt

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Aan een meer
Nabij bos
Nabij heide
Nabij dorp
Aan het water
Nabij viswater
Op een familiepark
Nabij een stad
Aan viswater
Aan vaarwater
Afstanden
Strand: 100m
Meer: 100m
Supermarkt: 4km
Restaurant: 1km
Dorp/stadcentrum: 4km
Internet Explorer wordt niet ondersteund door deze website. We raden de volgende browsers aan:
×