Vakantiepark Het Fonteinbos

Vakantiepark Het Fonteinbos is zeer rustig gelegen in de bossen van de Friesland in de plaats Oudemirdum. Het vakantiepark bevindt zich nabij het IJsselmeer.
In het bos
Rust en ruimte
Aan het IJsselmeer
weekend v.a.
356
o.b.v. 6 personen
vakantiepark-het-fonteinbos - Basisafbeelding
8, 4
Zeer goed
84 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
vakantiepark-het-fonteinbos - Vakantiepark
vakantiepark-het-fonteinbos - Vakantiepark
vakantiepark-het-fonteinbos - Vakantiepark
Bekijk 6 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (1)

Vakantiepark Het Fonteinbos in Oudemirdum

Gelegen in de Zuidwesthoek van Friesland op een kleinschalig bungalowpark, vindt u schitterende vakantiewoningen van particuliere eigenaren met ieder zijn eigen grote terrein. Het park ligt tussen prachtige bossen, gaasten en kliffen, het IJsselmeer en het riante merengebied in zuid west Friesland. Een prachtige omgeving bij uitstek. Uitermate geschikt als startlocatie voor vele soorten van vakantieplezier, zoals wandelen, fietsen, huifkartochten, zwemmen, varen, vissen, dagtochten en wat al niet meer.

Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Tafeltennis
Fietsen
Tennis
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen
Vakantiepark Het Fonteinbos is een kleinschalig vakantiepark dat 55 recreatiewoningen telt. Alle vakantiewoningen zijn gebouwd in een prachtig bos en zullen u het gevoel van rust en vrijheid geven. Door de ruime opzet van het vakantiepark kunnen we privacy garanderen. Uw auto kunt u parkeren bij uw vakantiewoningen. Daarnaast vindt u over het park verspreidt een aantal kinderspeeltoestellen en zandbakken waar de kinderen kunnen spelen met hun leeftijdsgenoten.

Op loopafstand van het vakantiepark vindt u verschillende winkels, een VVV-Kantoor, restaurants en een fietsenverhuur. Op deze manier heeft u alles binnen handbereik en kunt u ontspannen van uw vakantie. 

Parkvoorzieningen
Speeltuin

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
In het bos
Nabij viswater
Afstanden
Strand: 1.5km
Meer: 500m
Supermarkt: 500m
Restaurant: 500m
Dorp/stadcentrum: 500m