Vakantiepark Hindeloopen
Prachtig vakantiepark aan het IJsselmeer in het Friese Hindeloopen. Een ideale plek voor liefhebbers van water en natuur.
  • Strand
  • Aan het water
  • IJsselmeer
weekend v.a.
407 355
o.b.v. 2 personen
star 8,9 Heerlijk
20 beoordelingen
Vakantiepark Hindeloopen
18
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (5)

Prachtig vakantiepark aan het IJsselmeer in het Friese Hindeloopen. Een ideale plek voor liefhebbers van water en natuur.

Dit park in Hindeloopen ligt aan het IJsselmeer. Het is een nieuw park en is nog volop in ontwikkeling. Het is door de ligging een waar walhalla voor watersporters en natuurliefhebbers.  Een ideale plek om te zwemmen, varen of suppen. Het park heeft accommodaties voor zowel kleine als grote gezelschappen, van tiny houses tot chalets. Ook huisdieren zijn in sommige gevallen toegestaan. Op het park is een receptie aanwezig en zijn er speelmogelijkheden voor kinderen. In de omgeving is er genoeg te zien en te beleven, zoals pittoreske dorpjes en zeven van de bekende Friese Elfsteden.

Activiteiten in de omgeving
Vissen
Zeilen
Wandelen
Fietsen
Zwemmen
Suppen

Bijzonderheden

  • Het park behoudt het recht om ter plaatse een borg te vragen aan alle gasten die een vakantiewoning huren. De borg bedraagt maximaal EUR 100 per persoon.
  • Let op: Het park is nog volop in ontwikkeling. Het park doet haar uiterste best om eventuele overlast voor jou als gast tot een minimum te beperken.

 

Faciliteiten

Algemeen

Het park heeft een strand aan het IJsselmeer. Een heerlijke plek om te vertoeven wanneer het warm weer is. Ideaal om te zonnebaden, af te koelen in het water of een zandkasteel te bouwen met de kinderen.
Overal op het park kunt u gebruikmaken van gratis WiFi.

Kinderen

In de speeltuin kunnen de kinderen schommelen, klauteren, glijden en springen. Goed voor uren speelplezier! Verder is er een airtrampoline, voetbalveld en volleybalveld. Leuk voor jong, maar zeker ook voor oud.

Activiteiten in de omgeving
Vissen
Zeilen
Wandelen
Fietsen
Zwemmen
Suppen

Locatie en omgeving

Hindeloopen, Friesland

In het noordwesten van Nederland, gelegen aan het prachtige IJsselmeer, ligt het stadje Hindeloopen. Met zijn rijke geschiedenis, mooie omgeving en levendige cultuur is Hindelopen een unieke bestemming die vele bezoekers trekt. Met een geschiedenis die teruggaat tot de 13e eeuw en een echte Friese sfeer, heeft Hindeloopen alles voor uw heerlijke vakantie. Het stadje ligt aan het IJsselmeer en staat bekend om zijn verbinding met het water. U vindt hier het Schaatsmuseum en het Museum Hindeloopen, waar u meer te weten komt over de maritieme geschiedenis. Ook biedt Hindeloopen volop mogelijkheden om te genieten van de uitgestrekte weilanden, groene dijken en het glinsterende water van het IJsselmeer.

Ligging
Op een vakantiepark
Aan een meer
Aan het water
Aan viswater
Afstanden
Strand: 0,1 km
Supermarkt: 1.5 km
Restaurant: 3 km
Dorp/stadcentrum: 2.3 km

Vakantiehuizen

Aanmelden nieuwsbrief

Mis niet langer onze aanbiedingen, tips en verhalen met onze nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de Heerlijke Huisjes nieuwsbrief en ontvang +/- 2 e-mails per maand van Heerlijke Huisjes.