Vakantiepark Hindeloopen

Prachtig vakantiepark aan het IJsselmeer in het Friese Hindeloopen. Een ideale plek voor liefhebbers van water en natuur.
Strand
Aan het water
IJsselmeer
weekend v.a.
341
285
o.b.v. 2 personen
vakantiepark-hindeloopen - Basisafbeelding
7, 5
Goed
5 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
vakantiepark-hindeloopen - Vakantiepark
vakantiepark-hindeloopen - Vakantiepark
vakantiepark-hindeloopen - Vakantiepark
Bekijk 15 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (5)

Vakantiepark Hindeloopen in Hindeloopen

Dit park in Hindeloopen ligt aan het IJsselmeer. Het is een nieuw park en is nog volop in ontwikkeling. Het is door de ligging een waar walhalla voor watersporters en natuurliefhebbers.  Een ideale plek om te zwemmen, varen of suppen. Het park heeft accommodaties voor zowel kleine als grote gezelschappen, van tiny houses tot chalets. Ook huisdieren zijn in sommige gevallen toegestaan. Op het park is een receptie aanwezig en zijn er speelmogelijkheden voor kinderen. In de omgeving is er genoeg te zien en te beleven, zoals pittoreske dorpjes en zeven van de bekende Friese Elfsteden.

Bijzonderheden

  • Het park behoudt het recht om ter plaatse een borg te vragen aan alle gasten die een vakantiewoning huren. De borg bedraagt maximaal EUR 100 per persoon.
  • Let op: Het park is nog volop in ontwikkeling. Het park doet haar uiterste best om eventuele overlast voor jou als gast tot een minimum te beperken.

 

Activiteiten in de omgeving
Vissen
Zeilen
Wandelen
Fietsen
Zwemmen
Suppen

Faciliteiten

Algemeen

Het park heeft een strand aan het IJsselmeer. Een heerlijke plek om te vertoeven wanneer het warm weer is. Ideaal om te zonnebaden, af te koelen in het water of een zandkasteel te bouwen met de kinderen.
Overal op het park kunt u gebruikmaken van gratis WiFi.

Kinderen

In de speeltuin kunnen de kinderen schommelen, klauteren, glijden en springen. Goed voor uren speelplezier! Verder is er een airtrampoline, voetbalveld en volleybalveld. Leuk voor jong, maar zeker ook voor oud.

Parkvoorzieningen
Speeltuin

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Aan een meer
Aan het water
Aan viswater
Afstanden
Strand: 0,1 km
Supermarkt: 1.5 km
Restaurant: 3 km
Dorp/stadcentrum: 2.3 km