Vakantiepark IJsselmeer

Kindvriendelijk en waterrijk vakantiepark nabij het IJsselmeer met privé steiger!
Aan het IJsselmeer
Subtropisch Zwembad
Bootverhuur
weekend v.a.
333
307
o.b.v. 4 personen
vakantiepark-ijsselmeer - Basisafbeelding
vakantiepark-ijsselmeer - Vakantiepark
vakantiepark-ijsselmeer - Vakantiepark
vakantiepark-ijsselmeer - Vakantiepark
Bekijk 9 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (19)

Vakantiepark IJsselmeer in Medemblik

Van harte welkom op vakantiepark IJsselmeer gelegen in het waterrijke Medemblik nabij het IJsselmeer. En waterrijk, dat is het hier zeker! Met bij ieder vakantiehuis een privé aanlegsteiger, is dit dé plek voor vertier op het water. Het park ligt tegenover het IJsselmeer en de vakantiehuizen liggen aan het binnenwater van de Vliet.

Door de perfecte ligging en het waterrijke gebied is dit bij uitstek een plek om te recreëren op en aan het water. Naast wandelen en fietsen, behoren zwemmen, varen, kitesurfen en roeien ook tot de mogelijkheden. Medemblik zelf is een toeristische plek met allerlei musea, bezienswaardigheden en vele attracties voor jong en oud. En wist u dat Medemblik een handelsstad is uit de VOC-tijd? Qua historie is hier dus ook genoeg te beleven!

Daarnaast vindt u op het park onder andere een verwarmd binnenzwembad, bootverhuur en een brasserie. Kortom: genoeg te doen op én om het park. Dat wordt op en top genieten!

Bijzonderheden

  • Het is noodzakelijk dat de hoofdboeker aanwezig is bij de incheck om zich te legitimeren.
  • Het interieur / exterieur kan per vakantiehuis verschillen en afwijken van de getoonde foto's.
  • Het vakantiepark behoudt het recht om bij alle gasten ter plaatse een borg te vragen.
  • Het zwembad is van 8 tot en met 14 januari 2024 gesloten in verband met jaarlijkse onderhoud
  • Bij een 4- of 6-persoons chalet is het niet mogelijk om een campingbedje in de slaapkamer te plaatsen.

Activiteiten in de omgeving
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Fietsen
Tennis
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Op de receptie van het park wordt u van harte welkom geheten en hier kunt u tevens alle informatie over het huren van fietsen en boten opvragen. Daarnaast is er een verwarmd binnenzwembad (met stroomversnelling) op het park waar u een frisse duik kunt nemen. Is het mooi weer? Dan kunt u ook een dagje naar het water bij Recreatieterrein de Vooroever, pal tegenover het park. U hoeft hier enkel de dijk voor over en dan bent u er al. Hier is tevens het zandstrand waar u een heerlijk middagje op het strand kunt doorbrengen. Ook beschikt iedere bungalow over een tuin die gelegen is aan het water en vanaf de steiger gooit u zo uw hengel uit. U kunt ook een boot huren en een mooi stekje uitzoeken aan de Vliet, waar u vervolgens uw hengel kan uitwerpen. Vergeet dan niet uw vispas. Op het park heeft u deze niet nodig. Mocht u een eigen boot hebben, dan is het mogelijk om deze mee te nemen naar het vakantiepark. De vakantiehuizen beschikken namelijk over een eigen bootsteiger. Dankzij de trailerhelling op het park kunt u gemakkelijk met uw boot het water op om vervolgens aan te meren bij uw eigen steiger.

Sport en spel
Er zijn twee tennisbanen, een voetbalkooitje en een beachvolleybalkooi. Bij het centrumgebouw vindt u een speelweide voor kinderen. Verder op het park is er nog een tweede speelweide. Tijdens de feestdagen en vakantieperiodes is er een animatieprogramma.

Parkvoorzieningen
Restaurant
Animatie in hoogseizoen
Speeltuin
Tennisbaan
Sportveld
Café/Bar
Overdekt zwembad
Centraal internetpunt

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Aan een meer
Aan het water
Nabij viswater
Aan viswater
Afstanden
Strand: 200m
Meer: 200m
Supermarkt: 2000m
Restaurant: 500m
Dorp/stadcentrum: 1000m