Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiepark Medemblik

Gaat u graag op vakantie naar Noord-Holland, dichtbij water, maar ontwijkt u liever de drukke stranden aan de Noordzee? Boek dan nu een vakantiehuis op een vakantiepark in Medemblik: met het IJsselmeer aan uw zijde en het mooie van de provincie om u heen.

Lees meer over Noord-Holland

1 vakantiepark gevonden
Sorteer op:
Nederland
Noord-Holland
Medemblik
Op vakantiepark
filters verwijderen
Vakantiepark IJsselmeer
8, 4
Vakantiepark IJsselmeer
Nederland › Noord-Holland › Medemblik
Kindvriendelijk en waterrijk vakantiepark nabij het IJsselmeer met privé steiger!...
Aan het IJsselmeer Subtropisch Zwembad Bootverhuur
380
361
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag
De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.
Pas uw zoekcriteria aan
Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.
Een weekje schuiven
Sommige perioden zijn erg populair.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiepark Medemblik

Gaat u graag op vakantie naar Noord-Holland, dichtbij water, maar ontwijkt u liever de drukke stranden aan de Noordzee? Boek dan nu een vakantiehuis op een vakantiepark in Medemblik: met het IJsselmeer aan uw zijde en het mooie van de provincie om u heen.

Vakantie in Noord-Holland

Noord-Holland, of West-Friesland? Nou, wat dacht u van allebei! Medemblik is een plek in de Nederlandse provincie Noord-Holland en is gelegen in de regio West-Friesland. Rijk aan verhalen, historie en prachtige natuur: een heerlijke vakantiebestemming kunt u het ook wel noemen.

Met jonge kinderen op vakantie kan soms wat overweldigend zijn als u zich vestigt bij een groot strand, juist daarom is een vakantiepark in Medemblik een goede keuze. Zo heeft u die verkoelende vakantie, met water en een beetje strand zonder de drukte van de kustlijn. Bij het IJsselmeer is het water op veel plekken ondiep, waardoor het zwemmen, spelen en spetteren in het water heerlijk veilig is. Daar komt de zorgeloze vakantie weer om de hoek kijken: iets wat iedere vakantieganger wenst.

Nog een pluspunt aan het IJsselmeer dichtbij hebben: watersporten! Kiten alsof u mee doet aan het kampioenschap, maak de grootste sprongen en geniet van het weer. Als u dan ’s avonds terug komt bij uw vakantiehuis, heeft u het echte vakantiegevoel te pakken.

West-Friesland onder de loep

Noord-Holland staat bekend om haar bloemenvelden, de kustlijn en natuurlijk de grote steden zoals Amsterdam. Voor wie wilt genieten van deze omgeving, maar het tegelijkertijd ook graag rustig wil houden, is er het stadje Medemblik. De oudste stad van West-Friesland, zo wordt het ook wel genoemd.

Een vakantie naar Medemblik zorgt ervoor dat u West-Friesland optimaal kunt komen ontdekken. Ga lekker wandelen door de natuur en kom verrassende plaatjes tegen. Vogels spotten kan vlakbij het vogeleiland de Kreupel. Door mee te gaan op een excursie, kunt u kennis maken met wel 160 vogelsoorten: voor de vogelliefhebber een ware droom.

Medemblik centrum

Het centrum van Medemblik is een combinatie van historische kenmerken en moderne elementen. Terrasjes, winkels, maar ook musea en uiteraard de prachtige haven. Ziet u het al voor u? Die nazomerse dag op het terras zitten met een uitzicht over de haven. Klinkt goed, niet? Wat gaat u beleven tijdens uw verblijf op het vakantiepark in Medemblik? Hier een aantal tips:

Kasteel Radboud

Het kasteel in Medemblik dat u bezocht moét hebben: Kasteel Radboud. Binnen de kasteelmuren reist u terug in de tijd naar het verleden. Laat de kinderen genieten van de activiteiten en dwaal zelf rond in het museum vol geschiedenis. Voor wie echt wilt weten hoe het was om in de middeleeuwen te leven, is er de mogelijkheid om een ridder te worden! Trek een harnas aan en waan uzelf in de wereld van een ridder.

Na alle indrukken die jullie te verwerken krijgen, verdienen jullie vakantiegangers ook een drankje en hapje. Tijdens uw bezoek aan Kasteel Radboud, kunt u genieten van precies deze versnaperingen bij het museumcafé

Stoomtram Medemblik

Klaar voor vertrek? Ga mee op de stoomtrein en beleef een avontuur. De reis is tussen Hoorn en Medemblik, wat u tegenkomt is niet alleen platteland: de trein vervoert u zelfs over het water. een klein stukje IJsselmeer richting Enkhuizen. Verschillende programma’s maken dit ritje met de trein nóg leuker. Komt u alleen of neemt u de kinderen mee?

Oorlogsmuseum

Een geschiedenisliefhebber? Ook dan zit u in Medemblik goed. Bezoek het Oorlogsmuseum en leer over het verleden. Vakantie staat natuurlijk wel in het teken van plezier en lol, bij een bezoek aan dit museum kunt u dan ook op een interactieve en leuke manier leren over de Tweede Wereldoorlog.

Een vakantie in het mooie Medemblik kunt u nu toch zeker niet meer afslaan? Boek een huisje of kijk nog eens tussen alle vakantieparken in Noord-Holland. Zorgeloos genieten in een heerlijk huisje: wanneer komt u?

Wat zijn populaire vakantieparken in Medemblik?

Bij heerlijkehuisjes.nl vindt u een groot aantal huisjes op heerlijke vakantieparken. Onze gasten hebben Vakantiepark IJsselmeer als heerlijkste vakantiepark in Medemblik beoordeeld. Ontdek snel het complete aanbod vakantieparken in Medemblik.  

Op welke vakantieparken in Medemblik is mijn hond welkom?

Uw vakantie is natuurlijk niet compleet zonder uw hond. Daarom zijn er vakantieparken in Medemblik waar uw huisdier van harte welkom is.

Welke vakantieparken in Medemblik zijn gelegen aan het water?

Uitwaaien aan het strand, pootje baden aan het meer, struinen langs de waterkant. Het kan met een vakantiehuis op een vakantiepark nabij het water. Zin in een vakantie aan het water? Ontdek dan de vakantieparken bij water in Medemblik. 

Wat is er te doen in Medemblik?

Niemand hoeft zich te vervelen in Medemblik. Stad aan de ene kant, water aan de andere kant: dat klinkt als veel plezier! In Medemblik kunt u cultuur komen snuiven, geschiedenis proeven en u vermaken op of zelfs in het water. Een Oorlogsmuseum, oud kasteel en een stoomtram. Genoeg te beleven tijdens uw vakantie in Medemblik.

Is Medemblik een stad of dorp?

Een veel gestelde vraag wanneer het gespreksonderwerp ‘Medemblik’ is. Het antwoord op de vraag is: een stad. In 1289 kreeg Medemblik haar stadsrechten, dus kunnen we het geen dorp noemen. Echter, blijft de plek een kleine stad. Noem het dan ook gerust een stadje, wel met prachtige plekjes en straten.

Wat is het kleinste stadje van West-Friesland?

West-Friesland kent een van de oudste stadjes, namelijk: Medemblik. Dit is tevens ook de kleinste stad van de regio, maar zeker een om te komen verkennen tijdens een vakantie naar deze omgeving!

Hoe oud is kasteel Radboud?

Dit prachtige kasteel dateert uit 1288, betekent dat het al ruim 700 jaar oud is… Dat is een heel poosje. De muren van het kasteel vertellen u de verhalen, u proeft de historie in elke hoek. Leuk om te bezoeken tijdens een vakantie in Medemblik.