Villapark De Hondsrug

Luxe vakantiepark met wellness mogelijkheden gelegen op de Drentse Hondsrug.
Wellness
Natuurrijke omgeving
Openluchtzwembad
0
o.b.v. 0 personen
villapark-de-hondsrug - Basisafbeelding
8, 5
Zeer goed
240 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
villapark-de-hondsrug - Vakantiepark
villapark-de-hondsrug - Vakantiepark
villapark-de-hondsrug - Vakantiepark
Bekijk 7 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie

Villapark De Hondsrug in Exloo

Villapark de Hondsrug is een ruim opgezet doch kleinschalig park met luxe vakantievilla’s die zich veelal langs de bosrand bevinden. Rust, natuur en luxe zijn de belangrijkste kenmerken van dit villapark. Dicht achter het villapark ligt het Geopark de Hondsrug. Hoe uniek dit gebied is blijkt uit toekenning van de kwalificatie Geopark door de UNESCO. Iets vergelijkbaar is nergens in Nederland te vinden. Overal in de natuur zijn sporen te vinden uit oude IJstijden. Villapark de Hondsrug is onderdeel van landgoed Hunzebergen en is een vakantiepark waar kinderen, senioren en alle categorieën daartussen zich uitstekend kunnen vermaken.

Bijzonderheden

  • Per persoon zijn twee handdoeken inbegrepen.
  • De villa's zijn van privé eigenaren. Hierdoor kunnen de indeling en inrichting per villa verschillen.
  • Op het landgoed vinden bij het naastgelegen vakantiepark momenteel bouwwerkzaamheden plaats. De overlast wordt zoveel mogelijk beperkt.
  • Villapark de Hondsrug is een vuurwerkvrij park
  • In de zomermaanden kunt u gratis gebruik maken van drie verschillende buiten zwembaden in de omgeving. Dit zijn De Leewal in Exloo, De Zwaoi in Valthermond en De Buiner Streng in Nieuw- Buinen. U krijgt hiervoor 4 pasjes.
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Paardrijden
Wandelen
Midgetgolf
Tafeltennis
Fietsen
Fitness
Tennis
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Sport en spel
Op villapark de Hondsrug kunt u gebruik maken van meerdere sportfaciliteiten. U vindt er onder andere een all-weather tennisbaan, pumptrackbaan, tennistafel en een midgetgolfbaan. 

Horecagelegenheden
In het hotel is een restaurant aanwezig waar u kunt genieten van een vers ontbijt, een gezellige lunch, of een culinair diner. Het restaurant bereidt de gerechten met heerlijke streek- en seizoensgebonden producten. Bij goed weer heeft u uiteraard de mogelijkheid om uw ontbijt, lunch en/of dineren te nuttigen op het gezellige terras.

Kinderen
De kinderen kunnen op Villapark De Hondsrug heerlijk genieten op de aangelegde speelweides, pumptrackbaan en een midgetgolfbaan.

Parkvoorzieningen
Midgetgolf
Tennisbaan
Sportveld
Café/Bar
Vuurwerkarm

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij bos
Afstanden
Supermarkt: 2km
Restaurant: 200m
Dorp/stadcentrum: 2km