Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

vakantiepark Brunssum

Ook Brunssum ontdekken? Doe dat dan vanaf een vakantiepark in Brunssum! Gelegen in de prachtige natuur die Brunssum te bieden heeft. Even ontstressen van de drukte en lekker ontspannen van een welverdiende vakantie! Dat kan in Brunssum.

Lees meer over Limburg

1 vakantiepark gevonden
Sorteer op:
Nederland
Limburg
Brunssum
Op vakantiepark
filters verwijderen
Vakantiepark Brunssummerheide
7, 8
Vakantiepark Brunssummerheide
Nederland › Limburg › Brunssum
Prachtig vakantiepark met zwemvijver en kinderboerderij in Zuid Limburg...
Leuk voor kinderen Rust en comfort Zwemvijver
385
327
weekend va.
o.b.v. 4 personen

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag
De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.
Pas uw zoekcriteria aan
Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.
Een weekje schuiven
Sommige perioden zijn erg populair.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

vakantiepark Brunssum

Ook Brunssum ontdekken? Doe dat dan vanaf een vakantiepark in Brunssum! Gelegen in de prachtige natuur die Brunssum te bieden heeft. Even ontstressen van de drukte en lekker ontspannen van een welverdiende vakantie! Dat kan in Brunssum.

Brunssum, een stad in het groene hart van Zuid Limburg. Brunssum geniet van veel groen en heeft een leuke en gezellige winkelstraat met veel winkels. Ook in de stad is het groen; met het Schutterspark, het Vijverpark en het Mijnspoorpark dringt de natuur ver door binnen de stadsgrenzen. De prachtige vijver en het openluchttheater zijn overblijfselen uit de rijke Mijnhistorie, en getuigen van een tijdperk. Nu bieden ze een prachtige ruimte midden in de stad. Daarnaast beschikt de stad ook over veel speelplekken voor kinderen en vele mogelijkheden om te genieten van uw vrije tijd.

 

Vakantiehuis boeken op een vakantiepark in Brunssum??

Genieten van het Zuid-Limburgse Heuvelland, midden in de natuur, op een prachtig nieuw vakantiepark doet u in Brunssum! Lekker met uw gezin, familie of vriendin naar zuid Limburg? Bespreek met elkaar de vakantieplannen en blok een weekend, midweek of weekje alvast af in uw agenda. Een paar dagen quality time doorbrengen met de mensen die u veel waard zijn of gewoon even de dagelijkse drukte vermijden  is toch wat iedereen soms even nodig heeft? Bekijk onze vakantieparken in Brunssum. Liever een ander vakantiepark in Zuid Limburg? Ook dat is mogelijk! Ons aanbod is groot en divers.

 

Waar kunnen uw kinderen lekker spelen in de speeltuin in Brunssum?

Brunssum beschikt over veel speelplaatsen voor kinderen. In totaal zijn er vier speelplaatsen waar ze heerlijk kunnen spelen en ravotten. Hieronder een overzicht van deze speelplaatsen:

 • Speelplaats Klaver 4 aan de Florence Nightingalestraat in Brunssum. Speeltuin klaver-4 is een leuke speeltuin voor kinderen tot en met 12 jaar met onder andere een zwembad en een mooi fort dat zorgt voor uren klim- en speelplezier.
 • In speeltuin Treebeek kunnen ook de allerjongsten tot 6 jaar met een gerust hart spelen. Speciaal voor die leeftijdsgroep is een omheind stukje speeltuin ingericht, met veilige, kleurrijke en leuke toestellen én een pierenbadje. Ook is in deze speeltuin speel- en zwemruimte voor kinderen tot en met 12 jaar.
 • In speeltuin Schutterspark kunnen kinderen zich vermaken op uiteenlopende klim-, tuimel- en draaitoestellen. Ouders kunnen op het aangrenzende terras iets drinken en een oogje in het zeil houden.
 • Speeltuin Buschkesberg in de Chopinstraat ligt al heel wat jaren speeltuin Buschkesberg. Een speeltuin die zich vooral richt op kinderen tot en met 8 jaar. Maar oudere kinderen tot en met 12 jaar zijn ook welkom! Er is voor elk wat wils: een zwembad, klim- en klautertoestellen, draaimolen, schommel.

 

Welke culturele activiteiten zijn er te doen in Brunssum?

 • Brunssum staat niet alleen bekend als groene stad, maar ook als culturele stad! Zo zijn er vele culturele activiteiten te vinden. Om u een indruk te geven van deze activiteiten hebben wij voor u het een en ander op een rijtje gezet: Cultuurwandelingen in Brunssum
 • Openluchttheater: Al jarenlang het evenementencentrum van Brunssum, voorzien van Grand Café, terras, fantastisch uitzicht en zalen. Opnieuw gebouwd en in oude glorie hersteld, waarmee het bekende uitgaanscentrum aan het Lindeplein weer een boost krijgt!
 • Brikke Oave is een multifunctioneel gebouw voorzien van Grand Café, terras en zalen waar leuke workshops te doen zijn, live muziek te horen is en nog veel meer!

 

Wat zijn leuke activiteiten om te doen in Brunssum?

Eventjes weg uit het vakantiepark om wat leuks te doen in de omgeving? Groot gelijk! Zuid Limburg heeft prachtige leuke uitjes voor u en uw reisgezelschap in petto. Heeft u wat inspiratie nodig? Hieronder vindt u een klein overzicht van wat er te doen is in de omgeving!

 • Lekker naar het zwembad als u met de kinderen even weg wilt;
 • Winkelen in het mooie centrum van Brunssum;
 • Dagje naar Maastricht, het Eifelgebied of de Ardennen;
 • Attractiepark Toverland in Sevenum. Een attractiepark voor het hele gezin.
 • Het Drie-landen-punt in Vaals;
 • Mergelgrotten in Valkenburg en Maastricht;
 • Mountainbiken in de Brunssumerheide;
 • Fietsen en wandelen. De omgeving heeft tal van mooie wandel- en fietspaden voor u in petto! Ga voor de mooiste routes naar het VVV kantoor.

 

Welke natuurgebieden bevinden zich in de buurt van Brunssum?

De Brunssummerheide is een bekend natuurgebied wat zich in de buurt van uw vakantiepark in Brunssum bevindt. Zeker de moeite waard om daar de omgeving te verkennen. Op de Brunssummerheide komt u prachtige hoge naaldbomen, struikgewassen en mooie heidevelden. Begin bij het bezoekerscentrum en volg de paaltjes om uw gewenste wandelroute te lopen. Ideaal!

Ook raden wij aan om de grens over te gaan. De regio Eifel is namelijk een fantastisch mooi gebied waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen of toeren met de auto. U komt op de leukste weggetjes, dorpjes en typische Duitse huizen tegen. In deze omgeving bevinden zich veel kastelen bovenop de heuvels waar u vaak ook heen kunt lopen en binnen kunt kijken.