Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiepark Callantsoog

In de kop van Noord-Holland vindt u de perfecte locatie voor een vakantie! Callantsoog biedt u een vakantiehuis op een vakantiepark vlak bij de zee en de duinen. Houdt u veel van strand, golven en een prachtig uitzicht? Dan is Callantsoog de juiste keuze. Neem de (klein)kinderen of uw vrienden mee en maak er iets heerlijks van!

Lees meer over Noord-Holland

1 vakantiepark gevonden
Sorteer op:
Nederland
Noord-Holland
Callantsoog
Op vakantiepark
filters verwijderen
Vakantiepark Callassande
8, 6
Vakantiepark Callassande
Nederland › Noord-Holland › Callantsoog
Prachtig vakantiepark vlakbij het Noordzeestrand bij Callantsoog
Zwembad Animatieteam Zee en strand
549
488
weekend va.
o.b.v. 4 personen

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag
De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.
Pas uw zoekcriteria aan
Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.
Een weekje schuiven
Sommige perioden zijn erg populair.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiepark Callantsoog

In de kop van Noord-Holland vindt u de perfecte locatie voor een vakantie! Callantsoog biedt u een vakantiehuis op een vakantiepark vlak bij de zee en de duinen. Houdt u veel van strand, golven en een prachtig uitzicht? Dan is Callantsoog de juiste keuze. Neem de (klein)kinderen of uw vrienden mee en maak er iets heerlijks van!

Dit is Callantsoog

Tussen het mooie landschap van Noord-Holland vindt u Callantsoog. Achter de duinen, aan de kust met een mooi dorpsplein om een bezoekje te geven. Het strand is hier erg breed en heeft zes strandpaviljoens waar u kunt genieten van de omgeving en het uitzicht. Uw vakantie hier wordt nog prettiger doordat de stranden super schoon zijn, al helemaal fijn als u met uw (klein)kinderen op vakantie bent. Zorgeloos genieten bij de zee kan hier zeker!

Het centrum

In het centrum van Callantsoog bevindt zich het leuke dorpsplein: de kern van gezelligheid. Hier kunt u gebruik maken van een openbaar toilet, uw elektrische fiets opladen en wat water drinken van de drinkfontein. Neem plaats op een van de vele bankjes en zie hoe het plein bruist van vrolijke vakantiegangers.

Omgeving en natuur

Uw vakantiehuis is omringt met verschillende soorten natuur. Met de duinen, het strand, de bollenvelden en natuurgebieden kunt alle kanten op als u de natuur wilt komen ontdekken.

Het Zwanenwater

Callantsoog heeft een prachtig natuurreservaat genaamd Het Zwanenwater. Als natuurliefhebber zal u zich helemaal op uw plek voelen wanneer u de groene wereld hier betreden mag. Het is een van de grootste duinmeren in Europa en er leven dan ook wel 120 soorten planten en dieren. De kans dat u een zwaan spot is, wellicht niet tot uw verbazing, aardig groot. Maar naast de zwanen, wonen er nog veel meer vogelsoorten in dit gebied. Met toegang tot verschillende vogelkijkhutten kunt u deze vogelsoorten komen ontdekken. Neemt u uw verrekijker mee?

Erop uit

Naast de vele strandbezoekjes die u zult maken tijdens uw vakantie, kunt u ook meer plekken ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan het kleine kerkje van Callantsoog. De kerk heeft een mooie, maar simpele architectuur. De witte muren geven u echt een vakantiegevoel, maar dienen ook als bescherming tegen het zoute water en het zand. Houdt u van mooie gebouwen? Neem dan zeker deze kerk op in uw fiets- of wandelroute.

Evenementen

Op het dorpsplein in het centrum, vinden regelmatig leuke evenementen plaats. Denk aan markten, kermissen of muziekfestivals. Oog op Pop is een van die muziekfestivals. Dit wordt vaak in de zomermaanden georganiseerd en duurt dan vier dagen lang. Gezelligheid, muziek en dichtbij het mooie strand: u kunt alleen maar genieten hier!

De markten zijn er tijdens speciale periodes, zoals Pasen of Hemelvaart. U kunt dan struinen over de braderie van Callantsoog. Naast deze evenementen, zijn er vaak ook nog andere activiteiten. Het dorpsplein heeft vaak wel iets leuks op de planning staan voor jong en oud. Dus kijk voordat u uw vakantiehuis verlaat snel wat er te zien is en ga er gezellig op uit!

Musea bezoeken

Bezoekt u graag musea? Ook dat kan tijdens het verblijf op een vakantiepark in deze omgeving. Of u nou graag voor de geschiedenis of voor de kunst komt, u leert en ziet veel tijdens een bezoek aan een van de musea in Callantsoog!

Museumboerderij Tante Jaantje

Museumboerderij Tante Jaantje is een leuk uitje voor het hele gezin, en bovenal erg interessant. U stapt de boerderij binnen en komt direct in het verleden terecht. Hier leert u hoe het leven in Callantsoog vroeger verliep: hoe zag het dorp eruit en wat waren de leefomstandigheden? Allemaal vragen waar antwoord op gegeven wordt middels unieke collectiestukken en tentoonstellingen.

Juttersmuseum Callantsoog

In dit museum zijn bijzondere werken te bewonderen. Van hedendaagse kunst met een verborgen boodschap, tot gevonden schatten uit de zee. De kleine ontdekkers zullen dit museum geweldig vinden. De vaste tentoonstellingen bevatten interactieve kunst, gaat u de uitdaging aan om de raadsels op te lossen? Tussendoor genieten van een taartje, tosti of een warme drank kan in het Jutterscafé. Een leuk uitje voor jong en oud.

Uitwaaien aan het strand, de natuur in of naar een musea? Alles kan met een vakantie in Callantsoog. Wanneer komt u uw vakantiehuis huren?

Wat zijn populaire vakantieparken in Callantsoog?

Bij heerlijkehuisjes.nl vindt u een groot aantal huisjes op heerlijke vakantieparken. Onze gasten hebben Vakantiepark Callassande als heerlijkste vakantiepark in Callantsoog beoordeeld. Ontdek snel het complete aanbod vakantieparken aan zee

Op welke vakantieparken in Callantsoog is mijn hond welkom?

Uw vakantie is natuurlijk niet compleet zonder uw hond. Daarom zijn er veel vakantieparken in Callantsoog waar uw huisdier van harte welkom is.

Wat zijn kindvriendelijke vakantieparken in Callantsoog?

Een (binnen)zwembad, animatieteam, speeltuin of grote trampoline? Allemaal faciliteiten die garant staan voor een heerlijke vakantie met het hele gezin of familie. Bekijk snel de kindvriendelijke vakantieparken in Callantsoog. Een heerlijke vakantie voor u en uw (klein)kinderen. 

Wat is er te doen in Callantsoog?

U kunt genoeg doen tijdens uw vakantie in Callantsoog! Musea bezoeken, strandwandelingen maken of een bezoekje geven aan natuurgebied Het Zwanenwater kunnen allemaal op uw to-do lijstje gezet worden. Ook zijn er leuke evenementen in bepaalde periodes van het jaar. Benieuwd wat? Kijk online wat er gepland staat tijdens uw vakantie!

Wanneer is het eb en vloed in Callantsoog?

Of het eb of vloed is, verschilt per dag. Het is afhankelijk van de getijdegolf die weer ontstaat onder invloed van de getijdenkracht. In het kort komt het erop neer dat de maan bepaald of het eb of vloed is in een bepaald gebied. Wilt u weten wat op dit moment het getij is in Callantsoog, kunt u het beste online kijken naar een liveregistratie.

Waar kunt u parkeren in Callantsoog?

Parkeermogelijkheden genoeg in Callantsoog! Er zijn in totaal zes parkeerterreinen waar u uw auto kwijt kan. Ook in het centrum is er ruimte, echter zal u daar gebruik moeten maken van een blauwe kaart. Verder is parkeren in Callantsoog gratis, nog een reden om dit mooie kustgebied te bezoeken!