Uw zoekopdracht
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Groepsaccommodatie Drenthe

Bent u op zoek naar een vakantieverblijf voor meerdere personen? Bekijk dan een van onze groepsaccommodaties in Drenthe vanaf 10 personen. Een groepsaccommodatie leent zich uitstekend voor iedereen die samen wil zijn met anderen. De streek is bezaaid met hunebedden, prachtige natuurgebieden, historische bouwwerken en veel bezienswaardigheden.

Lees meer over Drenthe

44 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Nederland
Drenthe
Groepsaccommodatie
filters verwijderen
9, 5
9, 5
Heerlijk
5 beoordelingen
953
weekend va.
9, 4
Gezellige 25 persoons groepsaccommodatie in Drenthe
Nederland › Drenthe › Ruinerwold
9, 4
Heerlijk
15 beoordelingen
1558
weekend va.
9, 2
9, 2
Heerlijk
8 beoordelingen
708
weekend va.
9, 1
9, 1
Heerlijk
6 beoordelingen
2828
weekend va.
9, 1
Mooie 18 persoons groepsaccommodatie in Havelte
Nederland › Drenthe › Havelte
9, 1
Heerlijk
11 beoordelingen
1278
weekend va.
9, 0
9, 0
Heerlijk
36 beoordelingen
698
weekend va.
8, 9
Mooie 12 persoons groepsaccommodatie in Drenthe
Nederland › Drenthe › Uffelte
8, 9
Heerlijk
98 beoordelingen
553
weekend va.
8, 9
Mooi 14 persoons boerderij-appartement in Havelte
Nederland › Drenthe › Havelte
8, 9
Heerlijk
32 beoordelingen
958
weekend va.
8, 9
8, 9
Heerlijk
128 beoordelingen
562
weekend va.
8, 9
8, 9
Heerlijk
11 beoordelingen
578
weekend va.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Groepsaccommodatie Drenthe

Bent u op zoek naar een vakantieverblijf voor meerdere personen? Bekijk dan een van onze groepsaccommodaties in Drenthe vanaf 10 personen. Een groepsaccommodatie leent zich uitstekend voor iedereen die samen wil zijn met anderen. De streek is bezaaid met hunebedden, prachtige natuurgebieden, historische bouwwerken en veel bezienswaardigheden.

Tijdens uw vakantie in Drenthe ervaart u een fijne mix van pure rust en verrassende afleiding. Fietsen, wandelen of vanaf de rug van een paard zult u samen met uw gezin, familie, vrienden of met een groot gezelschap de mooiste plekjes in Drenthe te ontdekken. Op heerlijkehuisjes.nl vindt u een groot aanbod! Geniet met uw gezelschap van al het moois wat Drenthe te bieden heeft!

Ga er tussenuit met uw familie, vrienden of kennissen en verblijf in een groepsaccommodatie Drenthe

Een groepsaccommodatie moet groot zijn, maar vooral gezellig en ideaal voor een familieweekend! Zo zijn er groepsaccommodaties voor grote en kleine groepen waardoor u met zijn allen onder één dak kunt verblijven. Bijpraten, samen koken, borrelen, een spelletje doen en toch alle ruimte hebben. 

Ook buiten kunt u zich vaak uitstekend vermaken, een groot terras en een grote tuin wat dient als speelruimte voor de kinderen. Heeft u mobiliteitsproblemen? Geen zorgen, ook zijn er groepsaccommodaties die rolstoel vriendelijk zijn ingericht en opgezet. Een aangepaste groepsaccommodatie met bijvoorbeeld een slaap- en badkamer op de begane grond, een aangepaste badkamer of toilet en brede doorgangen waardoor u zich gemakkelijk met een rolstoel door kunt 

Heeft u al een keuze kunnen maken voor een groepsaccommodatie in Drenthe?

Drenthe heeft van alles te bieden voor iedere leeftijd! Wilt u zelf van al dit moois genieten en alle mogelijkheden ontdekken? Zoek nu uw ideale verblijf op heerlijkehuisjes.nl. Twijfel dan niet en ga een lekker weekend, midweek of weekje weg en verblijf in één van de vele groepsaccommodatie Drenthe. Heeft u hulp nodig met het uitzoeken van een geschikte accommodatie? Laat een van onze vakantieadviseurs u telefonisch op weg helpen.

Wat voor landschap heeft Drenthe?

Een groepsaccommodatie is ideaal als u met meer dan uw eigen gezin van een vakantie in de natuur wilt genieten. Nergens vindt u zo'n afwisselend landschap en zoveel wandel- fietsroutes als hier. Grote kans dat u onderweg een hunebed tegenkomt, in Drenthe vindt u er meer dan 50! Op vakantie in Drenthe betekent over het algemeen: genieten van de bossen, heide, vennen, stuifzanden, veengebieden en historische brink- en esdorpen.

Wat valt er te zien en te doen in Drenthe

Karakteristieke dorpjes van Drenthe

Ontdek de karakteristieke dorpjes van Drenthe zoals Gasselternijveen, Dwingeloo Wijster en Ruinen. Het brinkdorpje Ruinen is een leuke plaats om een dagje te vertoeven. In de prachtige omgeving van Ruinen is volop gelegenheid voor sportieve ontspanning zoals het maken van mooie wandelingen fietstochten door de natuur.

 

Het Dwingelderveld

Ook kunt u een bezoek brengen aan het Bezoekerscentrum van het ‘Dwingelderveld’ de Schaapskooi. Hier kunt u bekijken hoe de schapen vertrekken en na een zwerftocht over de heide weer terugkomen. Ook kunt u vanuit hier deelnemen aan leerzame en avontuurlijke activiteiten die het gehele jaar door georganiseerd worden. Hierbij kunt u denken aan een wandeling met de boswachter door het Dwingelderveld, het maken van een gezinshuifkartocht of leer meer over vogels op de Dierenmanierendag.

 

Gevangenismuseum in Veenhuizen

Ga tijdens uw vakantie in Drenthe  een dagje naar het Gevangenismuseum in Veenhuizen. Een prachtig museum met een leuke rondrit door het gevangenisdorp en de mogelijkheid om de vroegere gevangenis te bezoeken. Hier worden twee verschillende rondleidingen gegeven zodat u van alles te weten kan komen over het gevangenisleven.

 

Attractiepark Drouwenerzand

Naar een pretpark met de kinderen? Kom dan een dagje naar Attractiepark Drouwenerzand waar kinderen zich op en top kunnen vermaken. Klimmen, klauteren, springen en genieten van het spetterende waterplein, de piratenboot, botsauto’s, diverse speeltoestellen en nog veel meer!

 

De TT van Assen

Houdt u van snelheid en actie? Dan is TT Circuit Assen iets voor u. Hier kunt u veel verschillende race-classes zien zoals formule 1 en formule 3 auto’s, motoren en sidecars. Erg leuk voor zowel volwassenen en kinderen.

Welke vakantieparken hebben vakantiehuizen voor grote groepen?

Op vakantieparken worden vakantiehuizen met grote groepen vanaf 10 personen een groepsaccommodatie genoemd. Op een aantal vakantieparken in Drenthe hebben we deze grote vakantiehuizen staan.

Havelte
In het altijd gezellige Havelte bevindt zich het kindvriendelijke vakantiepark Mooi Oavelt. Met een groot zwembad, diverse sportvelden en dichtbij het bos bent u altijd verzekert van een heerlijke vakantie met uw reisgezelschap. Dit vakantiepark heeft groepsaccommodaties tot 38 personen. In de zomer is er altijd animatie aanwezig en veel sport en spel.

Hooghalen

Dit park is met name ingericht voor groepen met kinderen. Het beschikt over binnenzwembad, grote speeltuin en een recreatieteam. De groepsaccommodatie is luxe ingericht Op het moment u het park oprijdt, merkt u al direct dat u in een beboste omgeving zit. Zo staan er ook diverse vakantiehuizen tussen de bomen in. Waan u zich binnen enkele minuten in meerdere natuurgebieden waarmee dit park is omringd. De grootste groepsaccommodatie gaat tot maximaal 12 personen.

Gasselternijveen

In Gasselternijveen bevindt zich Vakantiepark Hunzepark. Het park is gelegen aan een grote recreatieplas en bevindt zich midden in de natuur van Drenthe en een openlucht zwembad. Tijdens schoolvakanties kunnen uw kinderen terecht bij het activiteiten- en animatieteam van het park. Buiten het park kunt u ideaal gebruik maken van alle wandelpaden en fietspaden om er heerlijk uit te kunnen gaan. De grootste groepsaccommodatie biedt ruimte voor maximaal 40 personen.

Wat is het voordeel van een groepsaccommodatie van een particulier?

Het grootste voordeel van een groepsaccommodatie van een particulier is toch wel de privacy en met name de rust. Ook doordat het maar vaak een enkele groepsaccommodatie betreft in plaats van meerderen op een groot terrein. Daarnaast kunt u vaak ook persoonlijk contact hebben met de eigenaar die u van alles vertellen kan over de regio, welke points of interest er zijn en over de historie in het gebied. Zo hebben diverse eigenaren hun boerderij of stallen omgebouwd tot een prachtige grote groepsaccommodatie met alle voorzieningen voor handen. De groepsaccommodaties in Drenthe staan daarom ook vaak op heerlijk rustig gelegen, luxe uitgerust en op plekken net buiten de bedrijvigheid. Er schuilt altijd veel passie achter en eigenaren zijn trots op hetgeen ze gecreëerd hebben.

Waar bevinden onze groepsaccommodaties Drenthe zich?

Drenthe is bij uitstek een prachtige plek om met een grote groep diverse activiteiten te ondernemen. Zo bevindt een groepsaccommodatie ook vaak in de buurt van bossen, nationale parken of natuurgebieden. Zo kunt u vanuit uw vakantiehuis direct de natuur om te wandelen, te fietsen of te toeren. Er zijn groepsaccommodaties die staan op parken, maar ook bij particuliere eigenaren. Waar gaat uw voorkeur naar uit?