Uw zoekopdracht

Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiehuis Borculo

Kom lekker tot rust in het oosten des lands en huur een vakantiehuis in Borculo. Borculo is een leuke stad in de Gelderse Achterhoek. Borculo heeft een rijk verleden en biedt voor ieder wat wils. De Berkel door het centrum, de oude gebouwen, de musea en de vele terrasjes trekken elk jaar veel toeristen naar het stadje toe.

0 vakantiehuizen gevonden

Helaas heeft de door u ingevoerde zoekopdracht geen resultaten opgeleverd.

Probeer een andere aankomst- en vertrekdatum. De meeste vakantiehuizen hebben de maandag en vrijdag als standaard wisseldagen. U kunt eventueel wel eerder vertrekken. U kunt ook een andere regio proberen of uw reisgezelschap aanpassen..

Nederland
Gelderland
Borculo
Lastminute aanbiedingen
filters verwijderen

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag
De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.
Pas uw zoekcriteria aan
Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.
Een weekje schuiven
Sommige perioden zijn erg populair.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiehuis Borculo

Bewonder de prachtige natuur in dit gebied en heb plezier met de gezellige mensen. Bezoek tijdens uw vakantie in Borculo leuke steden als Enschede, Deventer en Doetinchem. Huur een mooi vakantiehuis of een ruime groepsaccommodatie en geniet van uw welverdiende vakantie in Borculo.

Mooie natuur tijdens uw vakantie in Borculo

Tijdens uw vakantie in Borculo is er voldoende gelegenheid om de mooie natuur te bezoeken. Tussen Borculo en Barchem ligt het mooie landgoed Beekvliet. Op dit mooie landgoed vindt u veel oude zomereiken die geplant zijn rond het jaar 1840. Verder zijn er naaldbomen en loofbomen en groeien er kruiden en struiken. Het dode hout blijft liggen in het bos, hierop leven paddenstoelen en insecten. Met de paddenstoelen en de insecten voeden de zoogdieren zich weer en zo ontstaat er een mooi organisch geheel. Dit landgoed is het hele jaar toegankelijk voor fietsers en wandelaars.

Dichtbij het centrum van Borculo ligt recreatiegebied Hambroekplas. Dit gebied bestaat uit bos een meertje en een strandje. Hier kunt u ’s zomers lekker zwemmen en bruin worden in de zon. Ook kunt u lekker kanoën in dit meer en zijn er voor kinderen leuke speeltoestellen om op te spelen. In het bos kunt u lekker wandelen en fietsen.

Activiteiten in en rondom Borculo

Er zijn heel veel leuke activiteiten te ondernemen tijdens uw vakantie in Borculo. Borculo bezit veel oude leuke musea zoals het Brandweermuseum, het Stormrampenmuseum, de Lebbenbrugge, beeldentuin Bierhuizen en het Kristalmuseum. In Brandweermuseum Borculo vindt u allerlei attributen van de brandweer van vroeger en van het heden. Allerlei pompen, slangen, pakken, helmen en natuurlijk oude brandweerauto’s zijn in dit museum te bezichtigen. Het Stormrampenmuseum neemt u mee naar 10 augustus 1925. Op deze datum werd Borculo getroffen door een cycloon die drie doden veroorzaakte en geen huis ongeschonden liet. Boerderijmuseum de Lebbenbrugge is een oude boerderij, hier vindt u allerlei voorwerpen die gebruikt werden in het vroegere boerenleven.

In Beeldentuin Bierhuizen kunt u door een prachtige tuin wandelen terwijl uw prachtige sculpturen ziet van keramiek, stenen en hout. In het Kristalmuseum vindt u diverse soorten kristallen, mineralen, edelstenen, fossielen en delfstoffen, zeer interessant om te zien.

Op ruim 20 kilometer van Borculo ligt de plaats Lievelde. Hier kunt u uw kinderen meenemen naar Megapret. Dit park beschikt over een grote binnenspeeltuin, een grote buitenspeeltuin, een mooie waterspeeltuin een midgetgolfbaan. In de binnenspeeltuin kunnen kinderen zich vermaken in 1500 vierkante meter grootte speeltuin met vier verdiepingen. Hier vindt u allerlei klim- en klautertoestellen trampolines en ballenbakken. In de buitenspeeltuin kunnen kinderen zich vermaken, hier heeft u allerlei leuke speeltoestellen, een verkeerspark en een monorail die de kinderen over het park kan vervoeren. De waterspeeltuin is een ondiep zwembad met meer dan 25 spuitfonteinen waar de kinderen elkaar mee kunnen beschieten. Hier om heen ligt een zonneweide waar u als ouder lekker kunt genieten van de zon in de hoop dat u niet wordt natgespoten natuurlijk. De midgetgolfbaan is een leuke activiteit voor het hele gezin, ga alle holes bij langs en kijk wie de minste beurten nodig heeft.

Groepsaccommodatie in Borculo

Gaat u dit keer met een groter gezelschap op vakantie? Huur dan een groepsaccommodatie in Borculo. Samen met uw familie of vrienden een paar dagen naar de mooie Achterhoek in het gezellige stadje Borculo. In een groepsaccommodatie kunt u met ongeveer 20 personen terecht en gebruik maken van alle faciliteiten die aanwezig zijn. In de groepsaccommodatie is meestal een leuke speelkamer voor de kinderen aanwezig en buiten is er meestal ook een leuke speeltuin. U kunt onder het genot van een biertje een pakje kaarten of een ander spelletje doen. ’s Avonds kunt u lekker uit eten in één van de gezellige restaurants van Borculo. Of u zoekt het verder op en u gaat met het hele gezelschap gezellig naar Enschede, Deventer of Doetinchem. Alles is mogelijk met een groepsaccommodatie in Borculo, bekijk het aanbod en geniet samen met uw familie of vrienden van een gezellige vakantie.

Internet Explorer wordt niet ondersteund door deze website. We raden de volgende browsers aan:
×