Uw zoekopdracht

Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiehuis Egmond-aan-Zee

Genieten in een vakantiehuis in Egmond aan Zee iets voor u? Dit gezellige kleine plaatsje ligt in de provincie Noord-Holland, aan de kust. Vanuit de vakantiehuizen in Egmond aan Zee kunt u alle kanten op. Van het maken van leuke lange wandel- en fietstochten door de uitgestrekte duinen of lekker over het strand.

Lees meer over Noord-Holland

7 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Nederland
Noord-Holland
Egmond-aan-Zee
Lastminute aanbiedingen
filters verwijderen
8, 9
8, 9
Heerlijk
10 beoordelingen
970
929
17 nachten va.
8, 3
8, 3
Zeer goed
65 beoordelingen
994
966
3 weken va.
8, 3
8, 3
Zeer goed
54 beoordelingen
324
214
weekend va.
8, 1
8, 1
Zeer goed
7 beoordelingen
1261
1207
17 nachten va.
7, 7
7, 7
Goed
2 beoordelingen
1088
1042
17 nachten va.
7, 8
7, 8
Goed
37 beoordelingen
368
242
weekend va.
8, 1
8, 1
Zeer goed
71 beoordelingen
293
267
weekend va.

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag
De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.
Pas uw zoekcriteria aan
Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.
Een weekje schuiven
Sommige perioden zijn erg populair.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiehuis Egmond-aan-Zee

Genieten in een vakantiehuis in Egmond aan Zee iets voor u? Dit gezellige kleine plaatsje ligt in de provincie Noord-Holland, aan de kust. Vanuit de vakantiehuizen in Egmond aan Zee kunt u alle kanten op. Van het maken van leuke lange wandel- en fietstochten door de uitgestrekte duinen of lekker over het strand.

Vakantiehuis Egmond aan Zee

Egmond aan Zee is gelegen in het zuiden van Noord-Holland en ligt op een 45 minuten rijden met de auto. U wilt het liever wat dichterbij houden? Dan is IJmuiden een leuke stad om een kijkje te gaan nemen, de vele havens dit allemaal een andere kant van het verhaal hebben.

Het strand van Egmond aan Zee

Het brede en ruime strand van Egmond aan Zee is een verlengstuk van de hele kustlijn van Noord Holland. Egmond aan Zee is de badplaats van het gelijknamige Egmond. Het gezellige strand is uitgebreid met een mooie boulevard en is gericht op bad-toeristen. Het strand wordt altijd aan het einde van een zomerse dag opgeruimd, zodat u en uw kinderen veilig kunnen spelen in het zand en zwemmen in de zee. Afgelopen 9 jaar kreeg de badplaats de Blauwe Vlag als onderscheiding voor veilig en schoon strand.

 

Nog geen vakantie gepland?

Vanuit een vakantiehuis in Egmond aan Zee kunt u alle kanten op. Even een weekendje weg met het gezin of een vakantie dichtbij huis. Egmond aan Zee is dan de ideale plek voor u. Voor een dag actie of even lekker relaxen op het strand het hele gezin. Een lekker dagje shoppen in Amsterdam, wat op een 45 minuten rijden vanaf uw vakantiehuis ligt. Spelen met de hond of kinderen in het nabij gelegen duingebied, waar u ook heerlijk kunt wandelen. Kunt u niet uw gewenste vakantiewoning vinden? Kijk dan eens op vakantiehuizen aan zee in Noord Holland voor meer mooie vakantiehuizen! Kortom een vakantie om helemaal te kunnen genieten met het hele gezin.

 

Welke voorzieningen zijn er allemaal op het strand in Egmond aan Zee?

  • Verhuur van ligbedden, stoelen, windschermen en parasols
  • Strandcabines waarin spullen kunnen worden opgeslagen
  • Reddingsdienst en EHBO-post
  • Voldoende parkeergelegenheden achter de duinen
  • Strandpaviljoenen en -tenten

Mogen er honden op het strand van Egmond aan Zee?

Op de stranden van Egmond aan Zee zijn honden tijdens de periode van 1 mei tot 1 oktober tussen 10 uur en 19 uur niet toegestaan. Buiten deze periodes zijn honden zowel aangelijnd als los toegestaan. Meer informatie vindt u op de borden bij de strandovergangen.

 

Wat is er toegestaan op het strand van Egmond aan Zee tijdens de zomermaanden?

  • Watersport is binnen 100 meter tussen zee en strand toegestaan. Tussen strand en 100 meter in zee is het niet toegestaan om gebruik te maken waterscooters, jetski’s en ander gemotoriseerde vaartuigen;
  • Vliegeren met bestuurbare vliegers is op de drukste plaatsen langs het strand verboden. Kijk bij het betreden van het strand even op de informatieborden. Vliegeren is ook niet toegestaan op de boulevard;
  • Alleen op de activiteitenstranden (wordt aangegeven) en op de zonnestranden slechts voor 10.00 uur en na 19.00 uur.
  • Zomer: op de activiteitenstranden is alleen het vissen met losse vistuigen toegestaan. Winters is het vissen met losse vistuigen is overal toegegaan. Het vissen met vaste vistuigen is slechts toegestaan tussen de km-palen 36.5 en 39.5 en tussen 40.25 en 41.0.

 

Is het strand van Egmond aan Zee toegankelijk voor mindervalide mensen?

Ja, het is mogelijk om voertuigen te huren die zich makkelijk over het strand kunnen manoeuvreren. Deze voertuigen zijn gratis te huren voor maximaal een dagdeel. Er zijn in totaal vier te huur. U kunt hiervoor naar de Gemeente Bergen.  

 

Hoe ziet de natuur rondom Egmond aan Zee eruit?

Uw vakantiehuis in Egmond aan Zee wordt omringt door de geweldige natuur. Egmond wordt ook wel de familiebadplaats genoemd, in welk seizoen u Egmond aan Zee ook bezoekt, strand en zee pakt u mee. In de Egmondse duinen zijn zo veel verschillende geweldige dingen te zien. Tijdens een wandeling of een leuke fietstocht kunt u zomaar een Schotse hooglander, konijn of prachtige planten tegenkomen. De eindeloze wandelpaden die kriskras door het duingebied lopen. Hier kun u volop genieten van alles om uw heen. Het is ook mogelijk om te galopperen door de duinen en over het strand, wanneer u dit geweldig lijkt is het natuurlijk leuk om een kijkje te gaan nemen bij de manage in de duinen. In het voorjaar kunt u volop genieten van eindeloze veldentulpen en andere velden met voorjaarbloemen.

 

Wat is er te doen in Egmond aan Zee?

Vanaf uw vakantiehuis in Egmond aan Zee is het een klein halfuurtje rijden en u zult bij een  geweldige haven stad IJmuiden aan komen. Deze stad telt maar liefst 4 havens, de vissershaven, de haringhaven, de IJmuidenhaven en een haven voor recreatie vaarders. IJmuiden is na Rotterdam en Amsterdam de grootste havenstad. Tevens is de Vishaven de grootste vishaven van Nederland. Vanuit de havens van IJmuiden kunt u ook met een veerboot naar Newcastle varen.

Amsterdam ligt op een kleine 45 minuten rijden met de auto vanaf uw vakantiehuis in Egmond aan Zee. Amsterdam wat bij de meeste toeristen bekend staat om de weed maar dat is natuurlijk niet alleen waarom mensen naar Amsterdam komen. Deze geweldige stad staat ook bekend als de winkelstad, verschillende grote winkels zoals Primarkt, H&M, Bijenkorf en noem het allemaal maar op zijn hier te vinden. U kunt Amsterdam te voet ontdekken, maar u kunt ook met de vele rondvaarten die er op een dag rond Amsterdam mee gaan. In deze stad kun je ook geweldig eten, je hebt hier verschillende sterrenrestaurants verspreid door de gehele stad.

 

Hoeveel vakantiehuizen zijn er te boeken in Egmond aan Zee?

Kies uit 10 vakantiehuizen in Egmond aan Zee. Prachtige vakantiehuizen van particuliere eigenaren en op een vakantiepark. Met enkele minuten lopen bent u zo op het strand. 

Internet Explorer wordt niet ondersteund door deze website. We raden de volgende browsers aan:
×