Uw zoekopdracht

Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiehuis Oudemirdum

Met een vakantiehuis in Oudemirdum kunt u genieten van een vrij weekendje of korte vakantie in Friese Gaasterland. Kom genieten van de prachtige natuur in de nabije bossen en de waterrijke omgeving nabij het IJsselmeer. Oudemirdum is uitermate geschikt als startlocatie voor vele soorten van vakantieplezier.

Lees meer over Friesland

1 vakantiehuis gevonden
Sorteer op:
Nederland
Friesland
Oudemirdum
Lastminute aanbiedingen
filters verwijderen
8, 8
7 persoons vakantiewoning.
Nederland › Friesland › Oudemirdum
8, 8
Heerlijk
45 beoordelingen
318
270
midweek va.

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag
De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.
Pas uw zoekcriteria aan
Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.
Een weekje schuiven
Sommige perioden zijn erg populair.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiehuis Oudemirdum

Met een vakantiehuis in Oudemirdum kunt u genieten van een vrij weekendje of korte vakantie in Friese Gaasterland. Kom genieten van de prachtige natuur in de nabije bossen en de waterrijke omgeving nabij het IJsselmeer. Oudemirdum is uitermate geschikt als startlocatie voor vele soorten van vakantieplezier.

Er is veel te doen vanuit uw vakantiehuis in Oudemirdum, denk aan wandelen, fietsen, huifkartochten,zwemmen, vissen, varen, dagtochten makenen watal niet meer. Leuk voor het hele gezin, maar natuurlijk ook uitermate geschikt voor families en vriendengroepen!  

Verken Friesland vanuit een vakantiehuis in Oudemirdum

Verken de waterrijke provincie Friesland vanuit een vakantiehuis in Oudemirdum! Beleef een onvergetelijke vakantie in Friesland waar water, natuur, bezienswaardigheden en tal van leuke vakantiehuizen samenkomen. Bent u liefhebber van watersport? Dan zit u hier zo vlakbij het IJsselmeer in Oudemirdum helemaal goed. Maar ook natuurliefhebbers kunnen zich vermaken in de omgeving. Maak vanuit uw accommodatie mooie wandelingen door natuurgebied Gaasterland of stap op de fiets om de verdere omgeving te verkennen.

Ga er even lekker tussenuit voor een korte vakantie of een weekendje weg samen met uw gezin, familie of vriendengroep. Met de extra vrije dagen rond de feestdagen is het heerlijk om er even tussenuit te gaan. Samen dingen ondernemen, lol maken en quality time doorbregen. Met een vakantiehuis vlakbij de natuur in Oudemirdum en het water van hij IJsselmeer kunt u beide kanten op. Weet u al wat u wilt gaan doen tijdens uw verblijf in Oudemirdum?

Bent u gek op natuur? Kies voor een vakantiehuis in Oudemirdum

De accommodaties zijn gelegen op vakantieparken en  vakantiehuizen bij het bos. De natuur in Oudemirdum is adembenemend mooi. De bosrijke gebieden dienen als broedgebieden voor vele vogelsoorten. Daarnaast zijn er ook veel andere dieren te bewonderen. De stille wandelaar heeft kans om eekhoorns, hazen en reeën tegen het lijf te lopen. Ook vossen, bunzingen, hermelijnen en wezels worden af en toe aan de bosranden gesignaleerd. Maar de bossen staan vooral bekend om “de das”. Om het leefgebied van de das te vergroten zijn er speciale ‘dassentunneltjes’ om het dier te beschermen tegen het verkeersgeweld. Mocht u een liefhebber zijn van de levende natuur, dan is een vakantiehuis in Oudemirdum een ideale vakantiebestemming voor u! U kunt hier prachtig wandelen of fietsen door de bossen. In de lente is het bos volledig in bloei en is het zicht adembenemend. In de herfst kunt u genieten van de liggende bladeren wat een mooi plaatje oplevert.

Beleef al het moois van Friesland vanuit een accommodatie in Oudemridum

De vakantiehuizen in Oudemirdum zijn gelegen in een van de prachtige bossen of aan het IJsselmeer. Geniet vanaf het moment dat u wakker wordt van de schitterende natuur om u heen. Oudemirdum en het IJsselmeer zijn in één adem te noemen. U kunt heerlijk op het water dobberen of uitwaaien op de stranden. Bent u op zoek naar verkoeling tijdens uw vakantie, dan bent u bij het IJsselmeer aan het juiste adres. Door de stuwwal van het voormalig Zuiderzee liggen aan de zuidkant van Friesland unieke kliffen, zoals het Oudemirdumer Klif, een belangrijk natuurgebied. De ligging varieert van vakantiehuizen in het bos tot aan vakantieparken. Met Oudemirdum gaat u ‘back to basic, maar uiteraard wel met het comfort van nu. De vakantiehuizen zijn uitgerust met internet en zijn geschikt voor huisdieren. Bovendien is de omgeving zeer geschikt voor huisdieren. U kunt lekker uitwaaien op het strand van het IJsselmeer of lekker ronddwalen in de Gaasterlandse bossen

Kinderen kunnen zwemmen in het IJsselmeer terwijl u rustgevend op het strand geniet. Er zijn ook voldoende paviljoenen waar u gezellig een drankje kunt doen met uw partner, kinderen enzovoort.

Maak leuke uitstapjes met zijn allen vanuit de vakantiehuizen in Oudemirdum

Naast de kleurrijke omgeving van Oudemirdum zijn er prachtige monumenten te aanschouwen. Tijdens een vakantiehuis huren in Oudemirdum  geniet u van de prachtige nabije omgeving. Net onder Oudemirdum ligt het steenoude “Rinia State”, een eeuwenoud buitengoed wat gebouwd is in 1843. Het park eromheen is in een prachtige landschapsstijl aangelegd en dateert uit dezelfde tijd. Het buitengoed is niet toegankelijk, maar het huis van de buiten gezien hebben is al een ervaring op zichzelf. Ook is er een steenroute die u lopend en te fiets kunt afleggen. Deze route voert u door Gaasterland waar u grote en kleine zwerfstenen van de ijstijd kunt tegen komen. Twintig bijzondere stenen zijn gemarkeerd met bordjes en staan aan langs de weg met de nodige informatie. Oudemirdum beschikt ook over prachtige kerken waaronder “de Brink”. Deze kerk is in de Late Middeleeuwen gebouwd en geldt tegenwoordig als een Rijksmonument.  Mocht u een actiever vakantie willen doorbrengen, ook dan is Oudemirdum de ideale plaats. In de zomer wordt door de plaatselijke activiteiten commissie een uitgebreid en gevarieerd programma aangeboden. Het programma bestaat uit braderieën op de zaterdag en op de woensdag -en zaterdagavonden bestaan de avonden uit oer-Hollandse spelletjes en optredens van live artiesten. Activiteiten die geschikt zijn voor vrienden, gezinnen en families. Met feestdagen worden er altijd speciale marktdagen georganiseerd, waar voldoende vertier te beleven is. In Oudemirdum is er voor jong en oud wat te doen. Zo worden er feestelijke avonden met muziek voor kinderen, jongeren en volwassenen georganiseerd. Voor kinderen zijn er dagen met oer-Hollandse spelletjes, jongeren kunnen deelnemen aan streetdance of een disco sessie en ouderen kunnen zich vermaken met avonden die volledig voor hen zijn ingericht. Oudemirdum beschikt over verscheidene verenigen waar u gezellig een avondje kunt meedraaien. Er is een buurtvereniging, schaakvereniging, sportvereniging en een toneelvereniging waar u zich kunt vermaken. Oudemirdum heeft voor iedere leeftijd iets leuks te bieden. Zo is Sybrandy`s speelpark in Oudemirdum gevestigd. Een leuk attractiepark met wel meer dan 40 attracties variërend tussen actie, ontspanning en griezel. Voor jong en oud is er wat te doen in dit attractiepark.

Weekendje weg? Met een vakantiehuis in Oudemirdum zit u altijd goed

Wilt u op vakantie gaan met speciale feestdagen zoals Pasen, Pinksteren, Hemelvaart, Kerst of Oud en Nieuw dan is uiteraard mogelijk. Vakantiehuizen huren in Oudemirdum kan in elke periode van het jaar. Of u nu in de bouwvak op vakantie gaat of buiten het seizoen: U geniet en profiteert altijd van de beste aanbiedingen. Bekijk het aanbod en ga een schitterende vakantie tegenmoet.

Internet Explorer wordt niet ondersteund door deze website. We raden de volgende browsers aan:
×