Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiehuis Serooskerke

Met een vakantiehuis in Serooskerke verblijft u te midden van een prachtige omgeving, tussen Middelburg en Vrouwenpolder, waar van alles te zien en te beleven valt. Want een vakantie in het Zeelandse Walcheren biedt u veel variëteit. De vele museums die hier te vinden zijn doen u terugkijken en -denken aan de geschiedenis van Zeeland.

Lees meer over Zeeland

3 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Nederland
Zeeland
Serooskerke
Lastminute aanbiedingen
filters verwijderen
672
weekend va.
o.b.v. 6 personen
Luxe 4-persoons vakantiechalet in Serooskerke op kindvriendelijk famil...
8, 8
8, 8
29 beoordelingen
788
729
2 weken va.
o.b.v. 4 personen
Luxe 6-persoons vakantiechalet in Serooskerke op kindvriendelijk famil...
8, 8
8, 8
20 beoordelingen
848
783
2 weken va.
o.b.v. 4 personen

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag
De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.
Pas uw zoekcriteria aan
Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.
Een weekje schuiven
Sommige perioden zijn erg populair.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiehuis Serooskerke

Met een vakantiehuis in Serooskerke verblijft u te midden van een prachtige omgeving, tussen Middelburg en Vrouwenpolder, waar van alles te zien en te beleven valt. Want een vakantie in het Zeelandse Walcheren biedt u veel variëteit. De vele museums die hier te vinden zijn doen u terugkijken en -denken aan de geschiedenis van Zeeland.

In Serooskerke bevindt een 15-eeuwse toren van de Johanneskerk, hier vindt u ook de molen ‘de Jonge Johannes’, een speelparadijs voor kinderen, minigolfbaan en restaurant. Het plaatsje straalt een enorme rust uit, maar door haar uitstekende ligging valt hier van alles te ontdekken. Tevens verblijft u op zo’n zeven kilometer van het strand, redenen genoeg om naar Zeeland te komen toch?  

Kies voor een vakantiehuis aan zee in Serooskerke

Vanuit uw vakantiehuis aan zee in Serooskerke hoeft u zich zeker niet te vervelen! U kunt een dag naar het strand gaan en hier lekker wandelen met uw hond. Maar ook lekker zonnebaden en een duik nemen in de verfrissende zee is zo gemaakt. Bent u een echte sportliefhebber? Probeert u dan eens één van de vele watersporten die in Zeeland worden uitgevoerd. Suppen, kitesurfen, kajakken en zeilen zijn watersporten die in heel Zeeland worden uitgevoerd. De attributen die u nodig bent voor deze watersporten kunt u huren bij verschillende watersportwinkels in de regio. 

Trek er een dag op uit tijdens uw vakantie in Serooskerke

Vanuit uw vakantiehuis in Serooskerke kunt u vele leuke activiteiten ondernemen. Als u jonge kinderen heeft is de pannenkoeken- en speelboerderij in Serooskerke erg leuk om naartoe te gaan.

De kinderen kunnen lekker spelen en daarna kunnen u en uw gezin hier heerlijk eten. Een uitstapje naar Middelburg is ook zeker de moeite waard. U kunt een bezoek brengen aan het Zeeuws Museum en meer te weten komen over de kledendracht en de geschiedenis van het Zeeuwse volk. Bent u een echte waaghals? Ga dan indoor karten in Middelburg. Met hoge snelheden uw tegenstanders inhalen en proberen de race te winnen. Zoekt u wat rustigere activiteiten om te doen met uw gezin of groep? Gaat u dan eens bowlen of naar de bioscoop.

Vakantiehuizen in Serooskerke

De verschillende vakantiehuizen in Serooskerke staan garant voor een heerlijke vakantie in eigen land. Zeeland beschikt over de schoonste zandstranden van Nederland en tevens ook de meeste zonuren, waar bent u nou nog meer naar op zoek? Ontdek het prachtige Zeeland per fiets of stap in de auto om de wat verdere omliggende plaatsen te ontdekken. Of wat dacht u van het maken van een wandeltocht door de natuur of langs de kustlijn? Rust onderweg even uit bij één van de vele cafetaria’s, restaurants en cafés om vervolgens uw weg te vervolgen. Heeft u al plannen om er even tussenuit te gaan naar Zeeland? Maak ze dan nu. Wordt Serooskerke uw volgende vakantiebestemming?