Uw zoekopdracht
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiehuis Wijster

1 vakantiehuis gevonden
Sorteer op:
Nederland
Drenthe
Wijster
Lastminute aanbiedingen
filters verwijderen
Prachtig chalet voor zes personen met geweldig uitzicht.
8, 4
8, 4
Zeer goed
16 beoordelingen
603
431
week va.

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag
De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.
Pas uw zoekcriteria aan
Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.
Een weekje schuiven
Sommige perioden zijn erg populair.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiehuis Wijster

In de provincie Drenthe ligt het mooie Wijster. De vakantieparken in Wijsterliggen in bos- en waterrijke omgevingen. Een ideale vakantieplek voor de échte natuurliefhebbers. De vakantiehuizen in Wijster bieden u luxe of comfort in een prachtige omgeving. De ideale plek om even helemaal tot rust te komen. De groepsaccommodaties in Wijster variëren van grootte en zijn zeer geschikt voor vriendengroepen en/of families.

 

Activiteiten in Wijster en omgeving

De provincie Drenthe staat bekend om zijn mooie landschappen en verrassen telkens weer. Drenthe telt drie Nationale Parken, het unieke Dwingelderveld, het Drents Friese Wold en het Nationale beek- en esdorpenlandschap. In het voorjaar kunt u hier genieten van de bloeiende orchideeën. Ook is Drenthe een paradijs voor wandelaars en fietsers. Ongestoord kuieren door de prachtige natuurgebieden, kilometers lang fietsen, de mooiste plekjes ontdekken en genieten van de rust en de ruimte.

Ook op cultureel vlak heeft de provincie Drenthe veel te bieden. Neem een kijkje bij Museumboerderij de Karstenhoeve. Een ervaren gids vertelt u graag meer over het dagelijkse leven van de bewoners uit de 19e eeuw.

Bekijk een grote verzameling gereedschappen uit de tijd van vóór de mechanisatie en bekijk in de kelder hoe ze de wintervoorraad bewaarden.
In de omliggende plaatsen Assen, Emmen, Hoogeveen, Beilen of Meppel kunt u rondlopen in de gezellige winkelstraten. Zij kennen gezellige eet- en drinkgelegenheden waar u terecht kan voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner.

 

Ook kunt u ervoor kiezen om iets actiefs te doen in uw vakantie. Zoals boerengolfen midden in een weiland. Speel in twee teams tegen elkaar en kijk wie de meeste punten haalt. Tussen de koeien slaat u uw balletje in één van de tien holes. Na het boerengolfen kunt u heerlijk uitrusten onder het genot van een hapje en een drankje in het restaurant. Voor kleine kinderen is Speelparadijs Ballorig een leuk uitje. De kinderen kunnen hier klimmen, klauteren, springen en glijden van de glijbaan. Lekker spelen in de ballenbak terwijl u geniet van een kopje koffie op één van de terrasjes.