Uw zoekopdracht
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Particulier vakantiehuis Flevoland

4 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Nederland
Flevoland
Niet op vakantiepark
filters verwijderen
Groepsaccommodatie voor 30 tot 40 personen.
8, 1
Groepsaccommodatie voor 30 tot 40 personen.
Nederland › Flevoland › Kraggenburg
8, 1
Zeer goed
6 beoordelingen
1603
weekend va.
Deze prachtige 6 persoons waterlodge ligt in Marina Muiderzand in Alme...
8, 0
8, 0
Goed
4 beoordelingen
366
weekend va.
320
weekend va.
Fijne 4-6 persoons havenlodge in Lelystad vlakbij de Oostvaardersplass...
8, 3
8, 3
Zeer goed
2 beoordelingen
366
weekend va.

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag
De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.
Pas uw zoekcriteria aan
Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.
Een weekje schuiven
Sommige perioden zijn erg populair.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Particulier vakantiehuis Flevoland

Een particulier vakantiehuis in Flevoland, gelegen aan het water of in de ruimte van de polder, wat kiest u? Ga er even samen tussenuit om te genieten van quality time en de drukte van het dagelijkse leven even te laten voor wat het is. Samen uitstapjes maken in de omgeving, sportieve activiteiten ondernemen of lekker de natuur in voor een wandeling of picknick. Uw vakantiehuis dient als rustpunt waar u ook een dagje lekker niets kunt doen. 

Ontdek Flevoland, de jongste province van Nederland

Flevoland is de jongste provincie van Nederland, maar heeft minstens net zoveel te bieden als iedere andere provincie. Wat voorheen de bodem van de Zuiderzee was, zijn nu uitgestrekte polders te vinden met moderne steden, pittoreskedorpen voormalige eilanden als Urk en Schokland. Een uniek gebied met een bijzondere geschiedenis, een prachtige natuur en diverse bezienswaardigheden voor jong en oud. Ga een dagje naar het lucht en ruimtevaartmuseum Aviodrome in Lelystad. Kinderen en liefhebbers van vliegtuigen kunnen hier hun ogen uitkijken. Kruip achter de cockpit van een Boeing 747, bekijk een spectaculaire 4D film in het theater en bewonder verschillende typen vliegtuigen van dichtbij. Ook leuk is een dagje naar de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest. In de tropische tuinen van de hoeve kunt u verschillende werelddelen bezoeken. Naast die prachtige orchideeën zwemmen hier karper vissen en is er een heuse Lori tuin waar u Lori's kunt voeren. 

Vanuit een particulier vakantiehuis bij het bos in Flevoland kunt u werkelijk alle kanten uit. Tijd voor een uitdagend uitstapje? Ga dan een dagje met het gezin naar Walibi Holland. Dit attractiepark is een aanrader voor zowel kinderen als volwassenen. Kom lekker uitrazen in de vele achtbanen die met hoge snelheid gaan, stap in de boomstammetjes voor een natte douche en nog veel meer. Bent u meer een natuurliefhebber en wilt u de natuur van Flevoland graag wat beter leren kennen? Dan is een uitstapje naar de Oostvaardersplassen iets voor u. Wandel of fiets over één van de paden en maak kennis met een groot moerasgebied bestaande uit ruige graslanden, rietvlaktes en waterplassen. 

Kies voor een particulier vakantiehuis in Flevoland

De fietser, sportvisser en ook zeker de cultuurliefhebber zal het goed naar de zin hebben in een particulier vakantiehuis in Flevoland. Het grote voordeel van een particulier vakantiehuis is dat u de vakantiedrukte even onthaast en kunt genieten van uw eigen gezelligheid en privacy. Daarnaast kiest u niet voor een standaard type accommodatie zoals u veelal op vakantieparken ziet, maar kiest u voor uniciteit en een unieke vakantiebeleving. Heeft u alvast plannen gemaakt voor uw volgende vakantie?