Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiehuis Ameland-Nes

Kiest u voor een vakantiehuis in Nes, dan verblijft u in het drukste dorpje van het waddeneiland Ameland. Het eiland biedt veel gevarieerde natuur en uiteraard de mogelijkheid om te wadlopen. Nabij Nes ligt een prachtig natuurgebied wat u zowel te voet als per fiets kunt ontdekken.

Lees meer over Friesland

5 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Nederland
Friesland
Ameland-Nes
filters verwijderen
Gezellig 16 persoons vakantiewoning met gratis internet
9, 2
Gezellig 16 persoons vakantiewoning met gratis internet
Nederland › Friesland › Ameland-Nes
9, 2
31 beoordelingen
2120
1933
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Luxe  20 persoons groepsaccommodatie in de Vleien op Ameland
9, 3
9, 3
10 beoordelingen
2120
1933
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Luxe  20 persoons groepsaccommodatie in de Vleien op Ameland
8, 0
8, 0
1 beoordeling
2120
1933
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Luxe  24 persoons groepsaccommodatie in de Vleien op Ameland
8, 2
8, 2
5 beoordelingen
2220
2023
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Luxe  20 persoons groepsaccommodatie in de Vleien op Ameland
8, 3
8, 3
4 beoordelingen
2095
1910
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag
De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.
Pas uw zoekcriteria aan
Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.
Een weekje schuiven
Sommige perioden zijn erg populair.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiehuis in Nes huren?

Kiest u voor een vakantiehuis in Nes, dan verblijft u in het drukste dorpje van het waddeneiland Ameland. Het eiland biedt veel gevarieerde natuur en uiteraard de mogelijkheid om te wadlopen. Nabij Nes ligt een prachtig natuurgebied wat u zowel te voet als per fiets kunt ontdekken.

Ameland bevat wel meer dan 100 kilometer aan prachtige fietspaden door duinen, langs het wad, natuurgebieden en fraaie dorpen. Mocht u leuke uitstapjes willen tijdens uw vakantie dan kunt u denken aan een bezoek aan de Sint Clemenskerk, het Chocolade Atelier of de Adventurerun. Dit avontuurlijke loop event biedt verschillende routes waardoor het geschikt is voor jong en oud.

Een vakantiehuis in Nes, voor een heerlijke vakantie op Ameland

Met een vakantiehuis op Ameland-Nes kunt u genieten van een heerlijke vakantie vol watersportactiviteiten en strand plezier. Het dorpje Nes is gelegen op het Nederlandse waddeneiland Ameland waar veel Nederlanders voor een korte vakantie of weekendje weg naartoe gaan. Wist u trouwens dat Nes het grootste dorp is van Ameland? Nes beschikt over tal van fietsroutes die langs de prachtigste stukjes van Ameland lopen. Met meer dan 100 kilometer aan fietsroutes kunt u uw fietsplezier niet op! Wie van sfeer en gezelligheid houdt is met een vakantiehuis op Ameland-Nes zeker tevreden. De restaurantjes die hier veelal te vinden zijn zorgen voor een heerlijke sfeer tijdens uw vakantie. Ga bijvoorbeeld naar het Nescafé waar u gezellig met uw familie of vrienden van een drankje en een hapje kunt geniet. 

Breng tijdens uw vakantie in Nes ook een bezoek aan de 55 meter hoge vuurtoren, genaamd Bornrif die gebouwd is in 1880. Het licht straalt natuurlijk nog altijd over het eiland. Er zijn in totaal 15 verdiepingen, dus ga de uitdaging aan en beklim de toren met 236 traptreden. 

Ga er tussenuit met het gezin vanuit de vakantiehuizen in Nes

Bent u benieuwd naar de cultuur van de Amelanders en hoe zij door de eeuwen heen hun leefomgeving hebben opgebouwd? Kom dan naar het Cultuurhistorisch museum Sorgdrager. Hier ontdekt u hoe zij door de eeuwen heen samen hebben geleefd. En neem ook eens een kijkje bij de collectie van de Amelander meubels. Maak dit allemaal mee in het mooie Sorgdragershuuske, een Commandeurswoning die gebouwd is door Pieter Cornelis Sorgdrager dat gebouwd is in 1751.

Korenmolen De Phenix is een oude graan en pelmolen die gebouwd is in 1880, dus is het zeker weten een bezichtiging waard. Na een hevige restoratie werkt het hedendaags tevens perfect. De roeden zijn wel 18 meter lang en van echt oudhollands hekwerk gemaakt. Gebruik binnen de molen van een muzikale discmanrondleiding. 

Maak een boottocht tijdens uw vakantie op Nes, het waddeneiland Ameland

Haal alle stress eruit bij de Massage- en acupunctuurpraktijk Verbiest. 

Hier kunt u terecht voor verschillende soorten massages en behandelingen, zoals: Ayurvedische massage en acupuntcuur.

Acitiviteit en sportiviteit vindt u in Nes eindeloos

Aan strand Nes zijn er verschillende leuke activiteiten te doen, zoals: strandzeilen, kayakken, raften of kitesurfen. Voel de kracht van de wind en scheur over de strand heen. Bij aankomst staan de ze al voor u klaar. Tevens zijn leuke activiteiten, zoals: boogschieten of Yoga. Deze zijn voornamelijk gericht op de rustzoekers. Een flexibel en sterk lichaam is erg belangrijk wanneer u een intensieve sport wilt beoefenen. Bij goed weer kan de yoga ook buiten worden gedaan.  Tevens is het hier mogelijk om een behandeling Cupping of Moxa te Ondergaan.

Stoom heerlijk uit in de sauna van Sauna recreatieoark Koudenburg. Hier vergeet u alles, kom gezellig samen met uw familie of vrienden tijdens uw vakantie in Ameland-Nes.
Maak gezellig een boottocht over de Waddenzee en bezoek de eilanden één voor één op de Klipper Willem Jacob dat gebouwd is in 1889. Het bovendek is authentiek ingericht, de benedendek is zeer comfortabel met banken, een open haard en mooi daglicht. Hier is de perfecte sfeer om uw hoofd leeg te halen van allerlei dagelijkse zaken, kom langs en ervaar als het ware de Waddenzee. Als het mee zit ziet ook Bruinvissen en dolfijnen. Daarnaast zijn natuurlijk vele verschillende vogels te zien tijdens de tocht.

Of kies voor een leuke groepsaccommodatie in Ameland-Nes, hierdoor kunt u gezellig met de hele familie verblijven of maak er een leuk weekendje weg van samen met uw vrienden. Ook is erg leuk om in een vakantiehuis op een vakantiepark te verblijven tijdens uw vakantie. Daarnaast is het natuurlijk ook  mogelijk om een rustig vakantie te nemen in een particuliere vakantiehuis in Ameland-Nes.

Tijd voor een weekendje weg naar Ameland-Nes?

Kortom, voor een actief, cultureel en afwisselend vakantie tussen cultuur en watersport bent u bij het juiste adres in Ameland-Nes, kies voor het juiste soort accommodatie dat aansluit op uw wensen en behoeften en maak er een onvergetelijke vakantie van.