Heerlijke Huisjes
NederlandZeeland | Arnemuiden
Aankomst en vertrek
Uw reisgezelschap
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie
Korting
4 vakantiehuizen gevonden

Vakantiehuis Arnemuiden

Arnemuiden is de perfecte bestemming voor een heerlijke vakantie op het Zeeuwse Walcheren. Huur een vakantiehuis in dit voormalige vissersdorp, op fietsafstand van Middelburg en Veere. Geniet van activiteiten op of bij het nabijgelegen Veerse Meer en ontdek de schitterende natuur in de omgeving.

Nederland
Zeeland
Arnemuiden
filters verwijderen
ZE472
star 9,3
Comfortabel 4-persoons vakantiehuis in het oude deel van Arnemuiden
Nederland > Zeeland > Arnemuiden
star 9,3
25 beoordelingen
4 personen | 2 slaapkamers | huisdiervrij
399
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
ZE1224
star 9,5
Sfeervolle studio voor 2 personen aan de rand van Arnemuiden
Nederland > Zeeland > Arnemuiden
star 9,5
7 beoordelingen
2 personen | 1 slaapkamer | huisdiervrij
448
midweek v.a.
o.b.v. 2 personen
ZE830
star 7,8
Prachtig 4-persoons appartement aan het Veerse Meer
Nederland > Zeeland > Arnemuiden
star 7,8
7 beoordelingen
4 personen | 2 slaapkamers | 1 huisdier
635
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
ZE1045
star 7,8
Prachtige 6-persoons villa aan het Veerse Meer
Nederland > Zeeland > Arnemuiden
star 7,8
8 beoordelingen
6 personen | 3 slaapkamers | 2 huisdieren
597
weekend v.a.
o.b.v. 6 personen

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag

De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.

Pas uw zoekcriteria aan

Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.

Een weekje schuiven

Sommige perioden zijn erg populair.

Vakantiehuis Arnemuiden

Arnemuiden is de perfecte bestemming voor een heerlijke vakantie op het Zeeuwse Walcheren. Huur een vakantiehuis in dit voormalige vissersdorp, op fietsafstand van Middelburg en Veere. Geniet van activiteiten op of bij het nabijgelegen Veerse Meer en ontdek de schitterende natuur in de omgeving.

Arnemuiden: voormalig vissersdorp in het hart van Walcheren

Vakantiebestemming Arnemuiden is een niet al te grote stad in Zeeland. Het ligt centraal op het voormalige eiland Walcheren. Vroeger vormde de visserij hier de belangrijkste bron van inkomsten. Hoewel dat al lang niet meer zo is, houdt men hier de tradities nog wel in ere. Wist u dat Arnemuiden een van de plaatsen is in Nederland waar door sommigen nog dagelijks klederdracht gedragen wordt?

Arnemuiden is dus trots op zijn verleden. Dat zult u ook wel ontdekken als u een bezoekje brengt aan Museum Arnemuiden. U kunt hier uitgebreid kennismaken met de historie van de stad en haar inwoners, de streekdracht, de maritieme geschiedenis en de archeologische opgravingen. Ook zijn er bijzondere schilderijen te zien. Voor kinderen zijn er speurtochten door het museum, waarbij gezocht kan worden naar objecten, foto’s, informatie en schilderijen.

In het hart van de stad ligt de Historische Scheepswerf Arnemuiden. Dit is de oudste nog in gebruik zijnde werf in Zeeland. Hij dateert van 1753 en is inmiddels een Rijksmonument. Het is nog steeds een bloeiende werf waar historische boten worden gerestaureerd. U kunt hier een rondleiding krijgen en bekijken hoe en met welke gereedschappen men vroeger schepen bouwde. Leuk en leerzaam om tijdens uw vakantie eens heen te gaan.

Natuur in de omgeving van Arnemuiden

Uw vakantiehuis ligt in een schitterende groene omgeving. Rondom Arnemuiden zijn namelijk verschillende natuurgebieden aangelegd. Deze gebieden vormen een rust- en broedplaats voor veel verschillende vogelsoorten. U kunt de vogels spotten vanaf speciale vogelaarsplaatsen. Met een beetje geluk ziet u er ook de wilde paarden en runderen die hier in het gebied leven.

Arnemuiden ligt dicht bij het Veerse Meer. Dit is niet alleen een fantastische plek voor watersporters, maar ook voor natuurliefhebbers. Het Veerse Meer is een van de weinige plekken in Nederland waar zuiderzeekrabbetjes, trompetkalkkokerwormen en palingbrood voorkomen. U kunt er heerlijk wandelen of fietsen langs de waterkant en genieten van de weidse natuur. Ook de vele dijken in de omgeving van Arnemuiden zijn ideaal voor het maken van een wandeling of fietstocht tijdens uw vakantie.

Er op uit? Ga naar Middelburg en Veere!

U zult volop genieten in en om uw vakantiehuis in Arnemuiden. En wilt u er eens een dagje op uit? Dan zijn er genoeg leuke plaatsen in de buurt om heen te gaan. Op fietsafstand van Arnemuiden ligt Middelburg. Dit is een boeiende stad met een historisch stadscentrum, veel verschillende winkels, gezellige horecagelegenheden en leuke evenementen. Het is interessant om hier een stadswandeling te maken of mee te gaan met een rondvaart door de grachten. Ook erg leuk is een bezoekje te brengen aan het Zeeuws Museum, dat is gehuisvest in het indrukwekkende abdijcomplex.

Een mooie plek om tijdens de vakantie heen te gaan is Veere. Het ligt net als Middelburg op fietsafstand van Arnemuiden. Het is een sfeervolle stad met een rijke geschiedenis. Het is een belevenis om door de smalle straatjes te slenteren en langs de haven te wandelen. Bekijk hier ook zeker het bolwerk rondom de stad. Als u meer wilt weten over de historie van Veere, dan is een bezoekje aan museum De Schotse Huizen zeker de moeite waard.

Huur een vakantiehuis in Arnemuiden

Wilt u op vakantie naar het zonnige Zeeland? Boek dan een vakantiehuis in Arnemuiden: een knusse stad in een groene omgeving. En vanaf uw huisje kunt u gemakkelijk de omliggende plaatsen en stranden van Walcheren ontdekken. Tot ziens in Zeeland!

Waar ligt Arnemuiden?

Arnemuiden is een niet al te grote stad in Zeeland. Het ligt centraal op het voormalige eiland Walcheren.

Hoeveel vakantiehuizen zijn er in Arnemuiden?

Op zoek naar een vakantiehuis? Tussen de vakantiehuizen in Arnemuiden vindt u altijd wel uw heerlijke huisje.

Wat is er te doen in Arnemuiden?

In Museum Arnemuiden kunt u kennismaken met de historie van de stad en haar inwoners, de streekdracht, de maritieme geschiedenis en de archeologische opgravingen. Ook zijn er bijzondere schilderijen te zien. Voor kinderen zijn er speurtochten door het museum. De Historische Scheepswerf Arnemuiden stamt uit 1753 en is de oudste nog in gebruik zijnde werf in Zeeland. U kunt hier een rondleiding krijgen en bekijken hoe en met welke gereedschappen met vroeger schepen bouwde.