Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiehuis Dieverbrug

Vakantie vieren in een vakantiehuis in Dieverbrug is optimaal genieten van het groenrijke dorp en de gezellige provincie Drenthe! Begin met een wandeling door het dorp zelf en maak kennis met enkele bezienswaardigheden en leuke activieiten in de omgeving.

Lees meer over Drenthe

2 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Nederland
Drenthe
Dieverbrug
filters verwijderen
Luxe 4 persoons chalet op mooi vakantiepark in Dieverbrug
9, 5
9, 5
12 beoordelingen
289
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Luxe, ruim 6 persoons vakantiehuis met veel privacy op vakantiepark me...
9, 0
9, 0
21 beoordelingen
336
weekend va.
o.b.v. 4 personen

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag
De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.
Pas uw zoekcriteria aan
Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.
Een weekje schuiven
Sommige perioden zijn erg populair.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiehuis Dieverbrug

Vakantie vieren in een vakantiehuis in Dieverbrug is optimaal genieten van het groenrijke dorp en de gezellige provincie Drenthe! Begin met een wandeling door het dorp zelf en maak kennis met enkele bezienswaardigheden en leuke activieiten in de omgeving.

Tijdens uw vakantie in Dieverbrug kunt u genieten van alle rust en schoonheid die het Drentse landschap met zich mee brengt. Het kleine dorpje ligt vlakbij de grens van Overijssel en Friesland, waardoor een uitstapje naar een andere omgeving zo gemaakt is. Het dorp zelf beschikt over een aantal prachtige vakantiehuizen waar u met uw gezin, familie of vrienden in kunt verblijven. Kenmerkend voor het gebied zijn de mooie Drentse heidelandschappen en de eeuwenoude hunebedden die zeker een bezoek waar zijn. Heeft u al vakantieplannen gemaakt?  

Lekker de natuur in vanuit een vakantiehuis in Dieverbrug

Als u een vakantiehuis huurt in Dieverbrug verblijft u vlakbij Nationaal Park Dwingelderveld. Dit natuurgebied bevindt zich in het zuidwesten van de provincie Drenthe en kenmerkt zich door haar oneindige natuur, heide- en bosgebieden. Stap op de fiets of trek uw wandelschoenen aan en ontdek deze prachtige gebieden zelf. Ook kunt u het natuurgebied te paard verkennen, een erg leuke ervaring voor zowel volwassenen als kinderen. Wilt u meer weten over Dwingelderveld? Neem dan eens een kijkje bij bezoekerscentrum Dwingelderveld gelegen in Dwingeloo. Hier kunt u alles te weten komen over het Drentse landschap en rondkijken in de Vlindertuin.

Ook kunt u ervoor kiezen om tijdens uw vakantie een dagje naar Nationaal Park het Drents-Friese Wold te gaan. Dit gebied bevindt zich op de grens van Drenthe en Friesland. Het Nationaal Park Drents-Friese Wold is één van de grootste natuurgebieden van Nederland. Het gebied bestaat uit ruim 6000 hectare bos, heide, stuifzand en beekdalgraslanden.

Verder liggende brinkdorpen, Diever, Dwingeloo, Vledder en Havelte vlakbij Dieverbrug. Deze dorpen kenmerken zich door een oude gezellige brink, die ontstaan zijn in de Hoge Middeleeuwen, in het midden van het dorp. Drenthe staat natuurlijk bekend om haar hunebedden. Deze hunebedden zijn te vinden in de hele provincie. De dichtstbijzijnde vindt u in Diever, Havelte en Havelterberg. Wilt u meer te weten komen over de geschiedenis van de hunebedden, breng dan een bezoekje aan het hunebeddencentrum in Borger. Ook kunt u ervoor kiezen om een dag het natuurgebied Weerribben-Wieden nabij Giethoorn. Dit gebied is al jarenlang een toeristische trekpleister net als het dorp Giethoorn zelf. Het is een aanrader om dit natuurgebied per boot te verkennen. 

Giethoorn staat door haar vele water en bruggen bekend als “Hollands Venetië”. Hier kun je na een dagje varen gezellig wat eten drinken op één van de vele mooie terrassen.

Tal van bezienswaardigheden en leuke uitjes in de omgeving van de vakantiehuizen in Dieverbrug

Heeft u zin in een leuke activiteit? GroenUit organiseert vele activiteiten en uitjes in de omgeving van uw vakantiehuis. Zo kunt u met een Segway rondrijden in de prachtige omgeving van Drenthe. Wat ook leuk is voor volwassenen en kinderen is Vogelpark Ruinen. In dit park ziet u de meest uiteenlopende vogels. Voor de kinderen is er een speelweide. Verder beschikt het park over een terras waar u koffie, thee, frisdrank of een ijsje kunt nuttigen. Voor de kinderen is het een aanrader om naar Ballorig in Meppel te gaan of naar attractiepark Duinen Zathe in Appelscha. In Emmen bevindt zich Wildlands Adventure Zoo dit is een mooie dierentuin met een groot scala aan diersoorten. Dit park is opgedeeld in drie verschillende klimaatzones. De Jungola is een junglegebied, de Serenga is een savannegebied en in de klimaatzone Nortica kunt u de pooldieren bewonderen.  Voor de fanatieke motorcoureurs is het zeker aan te raden een bezoek te brengen aan het TT-circuit van Assen. Dit circuit staat steevast op de MotoGP en WK Superbike kalender.  Wilt u een dagje naar de stad om te winkelen dan kunt u een bezoek brengen aan Assen, Emmen, Hoogeveen en Meppel.

Kiest u voor een vakantiehuis in Dieverbrug?

Veel vakantiehuizen staan op vakantieparken in Dieverbrug. Deze vakantieparken geven vertier aan jong en oud en brengt u in contact met andere bezoekers. Geniet samen met uw gezin van de gezelligheid die een vakantiepark in Dieverbrug te bieden heeft. Voor jong en oud een lekker voordelig weekend, midweek of weekje weg in een van onze vakantiehuizen in Dieverbrug.

Een vakantiehuis huren in Dieverbrug staat garant voor een heerlijke vakantie in de mooie landschappen van Drenthe. Wilt u deze landschappen is van een andere kant ontdekken? Kijk dan eens naar het ruime aanbod aan vakantiehuizen in Drenthe, en vind uw ideale bestemming.

Beslist u op het laatste moment om toch nog een paar dagen weg te gaan. Neem dan een kijkje bij de last minute vakantiehuizen in Dieverbrug.