Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiehuis Ellemeet

Met een vakantiehuis in Ellemeet bent u verzekerd van een heerlijke vakantie. Zowel het strand als het Grevelingenmeer zijn in de buurt, dus er is volop gelegenheid om te genieten op en bij het water. Bovendien zijn er schitterende natuurgebieden in de buurt. Boek dus snel uw huisje in Ellemeet!

Lees meer over Zeeland

7 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Nederland
Zeeland
Ellemeet
filters verwijderen
Luxe 23 persoons groepsaccommodatie op vakantiepark in Ellemeet vlakbi...
9, 2
9, 2
42 beoordelingen
2143
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Knus 4-persoons vakantieblokhut op vakantiepark in Ellemeet vlakbij Re...
8, 3
8, 3
36 beoordelingen
326
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Luxe 16-personen groepsaccommodatie op vakantiepark in Ellemeet vlakbi...
8, 9
8, 9
10 beoordelingen
1081
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Luxe 34-personen groepsaccommodatie op vakantiepark in Ellemeet vlakbi...
8, 2
8, 2
6 beoordelingen
1712
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Luxe 70-personen groepsaccommodatie op vakantiepark in Ellemeet vlakbi...
8, 0
8, 0
5 beoordelingen
2237
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Luxe 40-personen groepsaccommodatie op vakantiepark in Ellemeet vlakbi...
9, 2
9, 2
10 beoordelingen
1813
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Luxe 32-personen groepsaccommodatie op vakantiepark in Ellemeet vlakbi...
9, 3
9, 3
9 beoordelingen
1500
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag
De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.
Pas uw zoekcriteria aan
Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.
Een weekje schuiven
Sommige perioden zijn erg populair.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiehuis Ellemeet

Met een vakantiehuis in Ellemeet bent u verzekerd van een heerlijke vakantie. Zowel het strand als het Grevelingenmeer zijn in de buurt, dus er is volop gelegenheid om te genieten op en bij het water. Bovendien zijn er schitterende natuurgebieden in de buurt. Boek dus snel uw huisje in Ellemeet!

Ellemeet: Zeeuws dorp tussen zee en Grevelingenmeer

Ellemeet is een klein dorpje op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland. Het ligt tussen de wat grotere plaatsen Renesse en Scharendijke in. Ellemeet bevindt zich zowel dicht bij zee als bij het Grevelingenmeer.

Het Grevelingenmeer is het grootste zoutwatermeer van West-Europa. Het is een prima plek voor watersport en voor het maken van een mooie wandeling of fietstocht.

In de buurt van Ellemeet ligt het strand van Renesse. Het is wel zeventien kilometer lang en is erg schoon. Het zwemwater is van uitstekende kwaliteit. Wist u trouwens dat Zeeland de meeste zonuren van Nederland heeft? U bent op dit strand dus op de juiste plek tijdens uw vakantie. U kunt er lekker luieren, maar er zijn ook genoeg mogelijkheden om actief bezig te zijn. Windsurfen en kitesurfen bijvoorbeeld. Ook zijn er genoeg horecagelegenheden waar u even wat kunt eten en drinken.

Wat te doen tijdens uw vakantie in Ellemeet

Behalve genieten van het strand is er nog meer te doen tijdens uw vakantie in Ellemeet. Het dorp en de omgeving zijn ideaal voor het maken van een mooie wandeling of fietstocht. Misschien gaat u wel naar Scharendijke. Daar kunt u over de dijk naar uitkijkpunt Het Koepeltje lopen. Erachter is een klein strand met een grasveld en een waterspeeltuin.

Tip van Heerlijke Huisjes: watersporten bij de Brouwersdam

Dicht bij Ellemeet bevindt zich de Brouwersdam. Deze 6,5 kilometer lange dam verbindt het eiland Schouwen-Duiveland met het eiland Goeree-Overflakkee. Met het Noordzeestrand aan de ene en het Grevelingenmeer aan de andere kant is dit een perfecte plek voor watersporters. U kunt hier dan ook goed surfen, zeilen en duiken. Mag het wat u betreft nóg wel wat spectaculairder? Geen punt, want u kunt er ook kitesurfen en zelfs kitebuggyen. Trouwens, de dam is sowieso een blikvanger van jewelste. Leuk om te bekijken dus.

Natuur in Ellemeet en omgeving

Wanneer u op vakantie bent in Ellemeet kunt u volop genieten van de natuur. In de omgeving van het plaatsje zijn namelijk verschillende natuurgebieden te vinden. Natuurgebied De Punt bijvoorbeeld, vlak bij Ouddorp. Het heeft een belevingsbos en u kunt er ook een route lopen langs bunkers uit de Tweede Wereldoorlog. Deze zijn trouwens toegankelijk voor publiek.

Hompelvoet is de bijzondere naam van een eiland in het Grevelingenmeer. Een geliefde plek bij vogelliefhebbers vanwege de vele kustvogels die er zijn te vinden. Het eiland bestaat uit grote, open en zeer bloemrijke vlakten met veel bijzondere plantensoorten. Op het eiland grazen het hele jaar door fjordenpaarden. Een groot deel van het jaar zijn er ook runderen te vinden. Goed om te weten: in het broedseizoen (15 maart t/m 15 augustus) is het eiland niet toegankelijk.

Bij Serooskerke, ten zuiden van Ellemeet, ligt natuurgebied Schelphoek. Dit gevarieerde gebied is ontstaan na de watersnoodramp van 1953. Het bestaat uit water, oeverlanden en aangelegde bospartijen. Die laatste bestaan vooral uit de es, maar ook uit de eik, iep, populier en zwarte els.

Mogelijkheden genoeg dus om vanuit uw vakantiehuis in Ellemeet de groene omgeving te verkennen!

Vakantie in Ellemeet: dit is er te doen in de omgeving

Vanuit uw vakantiehuis op een vakantiepark in Ellemeet bent u zo in het naburige Renesse. Dit is een leuke stad die een bezoekje meer dan waard is. Wilt u er iets bijzonders doen? Beklim dan eens (gratis) de Plompe Toren. Deze oude kerktoren was honderden jaren geleden de blikvanger van het verdronken dorp Koudekerke. Tijdens het beklimmen van de toren hoort en leest u over het verdronken dorp. Eenmaal boven aangekomen heeft u een fantastisch uitzicht over natuurgebied de Koudekerksche Inlaag en de Oosterschelde.

Iets verder van Ellemeet ligt Zierikzee. In dit monumentale havenstadje kunt u heerlijk struinen en snuffelen in de talloze speciaalzaakjes en cadeauwinkels vol leuke accessoires en hebbedingetjes. Bent u niet zo’n liefhebber van shoppen? Ook dan is deze stad de moeite waard. Zierikzee heeft een rijke historie en dat is te zien aan de meer dan vijfhonderd monumenten in en rond de stad.

 Huur een vakantiehuis in Ellemeet

Met een huisje in Ellemeet geniet u van zee en strand. In de buurt is er bovendien van alles te zien en te beleven, ook voor kinderen. Boek dus snel uw vakantie in Ellemeet!