Uw zoekopdracht

Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...

Faciliteiten

Ligging

Type accommodatie

Korting

Vakantiehuis Schouwen-Duiveland

De regio Schouwen-Duiveland is onlosmakelijk verbonden met de Noordzee en omringt door water. Een waar schouwspel! Dat maakt onze vakantiehuizen nog bijzonder en aantrekkelijker. Wilt u op vakantie in Zeeland en bent u opzoek naar een vakantiehuis in Schouwen-Duiveland Bekijk dan ons aanbod vakantiehuizen.

71 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Nederland
Schouwen-Duiveland
filters verwijderen
7, 7
7, 7
Goed
47 beoordelingen
581
355
weekend va.
9, 4
9, 4
Heerlijk
15 beoordelingen
248
weekend va.
9, 3
9, 3
Heerlijk
35 beoordelingen
643
week va.
8, 8
8, 8
Heerlijk
22 beoordelingen
1571
1263
weekend va.
8, 8
8, 8
Heerlijk
7 beoordelingen
186
160
weekend va.
8, 6
8, 6
Heerlijk
51 beoordelingen
403
weekend va.
8, 4
8, 4
Zeer goed
43 beoordelingen
382
180
weekend va.
8, 3
8, 3
Zeer goed
4 beoordelingen
413
weekend va.
8, 2
Mooi 5 persoons vakantiehuis nabij Burgh Haamstede
  • Nederland
  • › Zeeland
  • › Burgh-Haamstede
8, 2
Zeer goed
6 beoordelingen
265
weekend va.
8, 1
8, 1
Zeer goed
9 beoordelingen
286
155
weekend va.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Sorteren
Filters

Vakantiehuis Schouwen-Duiveland

Of u nou bekend bent in Zeeland of niet, het blijft een fantastische provincie in Nederland. Het heeft van alles te bieden als het gaat om strand, natuur, historie en cultuur. Waar u ook bent in Zeeland, u komt het allemaal tegen. Daarom proberen wij ons aanbod van vakantiehuizen in Schouwen-Duiveland hier zo goed mogelijk op aan te sluiten. 

Wat is er tijdens uw vakantie te doen in Schouwen Duiveland?

Wat er allemaal te doen is op Schouwen Duiveland ligt natuurlijk ook aan u. Waar houdt u van? Is het zon, zee en strand? Of kiest u toch voor een stukje historie, cultuur of natuur? Het is allemaal mogelijk. Voor ieder wat wils. Voor het beste strand van Nederland kunt u kiezen voor een vakantiehuis in Renesse of Burgh-Haamstede. Beide prachtige badplaatsen. Deze bevinden zich direct aan zee en zijn gescheiden door mooie en hoge duinen met daarachter een groot stuk natuur.

Voor historie kunt u een bezoek brengen aan historische plaatsen als Zierikzee met haar 15e-eeuwse muren, kerken, poorten, molens of juist de Brouwershaven, ooit de doorvoerhaven van Rotterdam. In de Brouwershaven zijn nog steeds de contouren van de oude vissershaven en middeleeuwse architectuur zichtbaar zijn.

Als natuurliefhebber zou u kunnen kijken naar het dorp Zonnemaire nabij Brouwershaven, grenzend aan het Grevelingenmeer waar u de bootjes in en uit ziet varen. Hier vindt u het natuurgebied de Naterstreek en De Slikken van Bommenede. Liever fiets- of wandeltochten maken door de bossen? Dan bent u op uw plek in Westerschouwen!

Cultuurliefhebber? Voor u is hier genoeg aan cultuur te bewonderen. Zo vindt u verschillende musea over de Watersnoodramp in ’53, maar ook over Schouwen-Duiveland in de middeleeuwen. Bezoek dan eens ook monumenten en architectuur in de oude steden/dorpen.

Wat zijn populaire plaatsen in Schouwen-Duiveland?

De meest populaire plekken in Schouwen-Duiveland zijn toch de badplaatsen Burgh-Haamstede, Renesse en het vissersdorp Bruinisse of de stad Zierikzee. Geniet in Burg-Haamstede en Renesse van de hoge duinen en het strand en in het prachtige vissersdorp Bruinisse van de vele historie. Bruinisse is een prachtig vissersdorp is met veel historie. Gezelligheid vindt u hier gegarandeerd. Echter, Schouwen-Duiveland heeft meer te bieden dan alleen zon, zee en strand. Bent u in de buurt? Vergeet dan ook niet even het binnenland te ontdekken. Dreischor is het de best bewaarde ringdorp van Zeeland en bekent staat om haar vlaspolders. Jaarlijks wordt de traditie in ere herdacht tijdens de Vlasdag op de derde dag van augustus. Bent u op zoek naar een stukje bruisend Schouwen-Duiveland? Dan ligt de havenstad Zierikzee altijd binnen handbereik, vol met terrasjes, winkelstraten.

Ons aanbod van vakantiehuizen in Schouwen Duiveland

Wij begrijpen uw keuze voor deze regio. Daarom hebben wij een mooi aanbod van vakantiehuizen in deze regio. U kunt denken aan vakantiehuizen in Renesse, Nieuw-Haamstede en Scharendijke. Zo hebben wij vakantiewoningen aan de kust of iets meer landinwaarts in de natuur, in of nabij kleine dorpjes. Krijg direct het eiland gevoel in deze regio met al het water om u heen. De moeite waard om een kijkje te nemen? Ja zeker! Neem dan rustig de tijd om ons aanbod te bekijken.