Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiehuis Grijpskerke

Een vakantiehuis in Grijpskerke is de ideale uitvalsbasis voor fiets- of wandelliefhebbers. Door de vele fiets- en wandelpaden is het schiereiland Walcheren erg toegankelijk. U kunt prachtige routes volgen waarbij u de natuur en de verschillende dorpen van Walcheren zult ontdekken.

Lees meer over Zeeland

15 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Nederland
Zeeland
Grijpskerke
filters verwijderen
Prachtig 5-persoons vakantiehuis in Grijpskerke, kindvriendelijk op bo...
9, 6
9, 6
61 beoordelingen
433
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Landelijk gelegen 4-persoons appartement in het hart van Walcheren
9, 0
9, 0
50 beoordelingen
331
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Landelijk gelegen en luxe 3-persoons vakantiehuis, in het hart van Wal...
9, 2
9, 2
33 beoordelingen
338
weekend va.
o.b.v. 3 personen
Luxe 16-persoons groepsaccommodatie met gratis internet in Grijpskerke...
9, 7
9, 7
20 beoordelingen
1120
weekend va.
o.b.v. 12 personen
Landelijk gelegen 2 pers. appartement op 1e etage, in het hart van Wal...
8, 7
8, 7
33 beoordelingen
268
weekend va.
o.b.v. 2 personen
Gezellig 4 persoons vakantiehuis met ruime tuin in Grijpskerke
9, 5
9, 5
7 beoordelingen
247
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Fantastische negen persoons vakantiehuis in Grijpskerke centraal geleg...
8, 7
8, 7
48 beoordelingen
267
weekend va.
o.b.v. 6 personen
Vakantiewoning Dirk zijn twee vakantiewoningen in een gebouw boven elk...
9, 3
9, 3
1 beoordeling
570
weekend va.
o.b.v. 6 personen
Fantastische 26 persoons groepsaccommodatie in Grijpskerke, centraal i...
9, 0
9, 0
16 beoordelingen
2065
weekend va.
o.b.v. 12 personen
Luxe 8-persoons vakantieappartement met gratis internet in Grijpskerke...
9, 3
9, 3
5 beoordelingen
586
weekend va.
o.b.v. 6 personen
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiehuis Grijpskerke

Een vakantiehuis in Grijpskerke is de ideale uitvalsbasis voor fiets- of wandelliefhebbers. Door de vele fiets- en wandelpaden is het schiereiland Walcheren erg toegankelijk. U kunt prachtige routes volgen waarbij u de natuur en de verschillende dorpen van Walcheren zult ontdekken.

Vanuit de vakantiehuizen in Grijpskerke kunt u verschillende uitstapjes maken zoals het bezoeken van één van de vele kustplaatsen op Walcheren. Zo is de familiebadplaats Zoutelande erg populair, maar ook Oostkapelle en Westkapelle zijn zeker een bezoek waard. Hier kunt u een verfrissende duik maken in het water van de Noordzee, diverse watersporten ondernemen of gewoon lekker relaxen in het zand. Geniet bij één van de leuke strandtenten, in alle rust, van een hapje of een drankje met een mooi uitzicht over zee.

Leuke activiteiten die u kunt ondernemen vanuit uw vakantiehuis in Grijpskerke

Vanuit uw vakantiehuis in Grijpskerke valt er altijd wel wat te beleven. Zo kunt u een bezoek brengen aan Imkerij Poppendamme. Bij deze imkerij kunt u heerlijk op het terras zitten en genieten van een kopje koffie of thee met gebak. Ook heeft deze imkerij een winkeltje en een expositie over het houden van bijen. Heeft u kinderen? Dan is het Hof Poppendamme erg leuk om heen te gaan. Hof Poppendamme is een grote natuur- en speelboerderij waar uw kinderen heerlijk kunnen spelen terwijl u rustig geniet van een kopje koffie of thee. Een bezoekje aan Middelburg is ook zeker de moeite waard. Hier kunt u heerlijk eten in één van de restaurants of kunt u gaan shoppen in het centrum. Ook kunt verschillende activiteiten doen in Middelburg zoals karten, bowlen en glow-in-the-dark golfen.

Vakantiehuis bij bos in Grijpskerke

Vanuit uw vakantiehuis bij bos in Grijpskerke kunt u prachtige wandelingen maken door de natuurrijke omgeving van Grijpskerke. Het natuurgebied Sint Laurense Weihoek is het centrale deel van het platte Walcheren. Dit natuurgebied is een prachtige beleving voor de vogelliefhebber. Er worden regelmatig schaarse vogelsoorten gezien zoals de morinelplevier, steltkluut en de witvleugelstern. In de wintermaanden ziet u hier vooral smienten, kolganzen en zwanen. 

Ook kunt u een bezoek brengen aan één van de stranden van Walcheren zoals het strand van Zoutelande. De stranden van Walcheren zijn al jaren één van de schoonste stranden van Nederland. Een heerlijke duinwandeling is dan ook zeker de moeite waard. U heeft namelijk een prachtig uitzicht vanaf de tientallenmeters hoge duinen over de zee en het binnenland van Walcheren.

Groepsaccommodatie in Grijpskerke

Vanuit uw groepsaccommodatie in Grijpskerke kunt u samen met uw groep het prachtige schiereiland Walcheren gaan ontdekken. U kunt verschillende activiteiten ondernemen zoals het bezoeken van een museum of een bezoek aan het strand van Domburg brengen. Op het strand van Domburg kunnen u en uw groep surflessen volgen en wie weet kun jij na die les wel zelf surfen op de golven van de Noordzee.

Particulier vakantiehuis in Grijpskerke

Een particulier vakantiehuis in Grijpskerke is ideaal als u opzoek bent naar een wat rustigere vakantie. Een particulier vakantiehuis is meestal niet gelegen op een vakantiepark. Hierdoor heeft u minder last van andere toeristen. De particuliere vakantiehuizen zijn vaak een stuk luxer als de standaard chalets op een vakantiepark. Bent u een natuurliefhebber kijk dan eens voor een particulier vakantiehuis bij bos. Zit u liever aan het water dan is een vakantiehuis aan zee aan te raden.

 Vakantiehuizen in Grijpskerke

De prachtige omgeving van Grijpskerke heeft u veel te bieden. Leuke activiteiten en uitjes maar ook prachtige natuurgebieden waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen. U kunt gemakkelijk een bezoekje brengen aan één van de nabijgelegen kustplaatsen. Hier kunt u naar het strand maar ook heerlijk genieten van een hapje en een drankje in één van de vele strandpaviljoens.

Hebben de vakantiehuizen in Grijpskerke niet wat u zoekt kijk dan eens verder naar één van de andere vakantiehuizen in Zeeland.