Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiehuis Oudehorne

Een vakantiehuis huren in Oudehorne is een prachtige mogelijkheid om Oudehorne en de nabije omgeving te leren kennen. Oudehorne is gelegen in de provincie Friesland en ligt aan de oostelijk kant van Heerenveen. Oudehorne is de ideale plaats om heerlijk uit te waaien in de schitterende bosgebieden.

Lees meer over Friesland

2 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Nederland
Friesland
Oudehorne
filters verwijderen
4 persoons luxe chalet langs de Tjonger
8, 9
4 persoons luxe chalet langs de Tjonger
Nederland › Friesland › Oudehorne
8, 9
74 beoordelingen
464
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
40 persoons groepsaccommodatie aan de Tjonger
9, 5
40 persoons groepsaccommodatie aan de Tjonger
Nederland › Friesland › Oudehorne
9, 5
30 beoordelingen
2067
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag
De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.
Pas uw zoekcriteria aan
Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.
Een weekje schuiven
Sommige perioden zijn erg populair.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiehuizen huren in Oudehorne

Een vakantiehuis huren in Oudehorne is een prachtige mogelijkheid om Oudehorne en de nabije omgeving te leren kennen. Oudehorne is gelegen in de provincie Friesland en ligt aan de oostelijk kant van Heerenveen. Oudehorne is de ideale plaats om heerlijk uit te waaien in de schitterende bosgebieden.

De bossen zijn uitgerust met een wandelpadenstelsel met rust- en picknickbanken. Bezienswaardigheden en activiteiten zijn binnen 15 minuten te bereiken. Geniet in Oudehorne van allerlei activiteiten en dagjes weg! Vakantiehuizen in Oudehorne zijn zeer geschikt voor fietsende toeristen. Door middel van fietsen kunt u de natuur leren kennen en bent u mobiel om alle dorpjes en natuurgebieden zorgvuldig uit te kammen. Het voordeel van Oudehorne is dat alles dicht bij elkaar ligt. Bij veel activiteiten is geen auto nodig en dat is ook weleens lekker op vakantie. Mocht u toch een groter gebied willen uitkammen, dan kan dat uiteraard ook.

Ontdek Oudehorne tijdens uw vakantie

Mocht u een liefhebber van oude monumenten zijn, dan bent u in Oudehorne aan het goede adres. De Vakantiehuizen in Oudehorne zijn omgeven in een prachtige natuur. Oudehorne kent prachtige eeuwenoude bezienswaardigheden met achter elk monument een eigen verhaal. Zij beschikken over een gereformeerden kerk uit 1898 die te bewonderen is. Aan het Seveneaerspad staat een sluiswachter woning die rond 1890 gebouwd is. De sluis vormt een woning in chaletstijl en beschikt over een smalle brug voor voetgangers en fietsers. In het dorp is ook een oorlogsmonument te vinden ter herdenking van de zeven omgekomen bemanningsleden van een vliegtuig. Op 14 september 1942 heeft dit plaatsgevonden en zodoende is er een oorlogsmonument geplaatst. Oudehorne beschikt over een Miniaturengalerie, wat voor liefhebbers van poppenhuizen een geweldig musea is. De galerie is gevestigd in een paardenstaal en is omgetoverd tot een sfeervolle ruimte. Aan de rand van het dorp ligt een kleine eendenkooi, een mooi en rustgevende plek in een schitterend wandellandschap.

Prachtige vakantiehuizen huren in Oudehorne

In Oudehorne staan prachtige vakantiehuizen gevestigd. De vakantiehuizen in Oudehorne zijn van al het gemak voorzien! U kunt bijvoorbeeld een ruime groepsaccommodatie huren of een luxe chalet. De groepsaccommodaties zijn sfeervolle huizen en zijn geschikt tot wel 40 personen. De faciliteiten zijn uitstekend waaronder internet en een sauna. Groepsaccommodaties in Oudehorne hebben een mooie ligging en voldoende ruimte om het huis. Denk hierbij aan een grote tuin of overdekt tuinterras. Met deze accommodatie kunt u heerlijk genieten van een familie-, groeps-, of vriendenweekend in Oudehorne. U kunt vanuit vakantiehuis met de voet of te fiets op pad gaan en natuur van Friesland ontdekken. Ook de ligging van de vakantiehuizen is gunstig. Bossen en wateren zijn de adembenemende omgeving van de vakantiehuizen. 

Op zoek naar een vakantiehuis met huisdier? Ook dat vormt geen enkel probleem. De vakantiehuizen zijn er uitermate geschikt voor en de vrije omgeving is een prima plek om met u huisdier op pad te gaan.

Activiteiten tijdens uw vakantie in Oudehorne

Op zoek naar activiteit tijdens uw vakantie in Oudehorne? Oudehorne is een klein dorpje in Friesland, maar organiseren jaarlijks grootschalige evenementen waar veel mensen op af komen. Zo zijn er twee grote wandelevenementen per jaar die gelopen worden door meer dan 1000 mensen. Zeer populair zijn de paardenraces die georganiseerd worden. Ter ere hiervan wordt er ook een feest georganiseerd wat zeer in de smaak valt. Dat dit mensen aanspreekt blijkt uit het grote bezoekersaantal: zo’n 35.000 bezoekers vermaken zich hier de gehele dag met allemaal leuke spelletjes. Er is een boerenoptocht, een openluchtmuseum en allemaal oude oer-Hollandse spelletjes. Wilt u culinair kunnen genieten tijdens uw vakantie? Dat is geen enkel probleem! In Oudehorne en nabije omgeving zijn voldoende eetgelegenheden waar u heerlijk kunt vertoeven.  Voor jong en oud zijn er gerechten en tegen een relatief lage prijs. Zo is er voor de kinderen een pannenkoekenboerderij, maar kunnen volwassen heerlijk eten in culinaire restaurants in plaatsen als Beetsterzwaag, Drachten of Heerenveen. Tijdens uw vakantie op zoek naar een wat grote plaats? Dan is een uitstapje naar Heerenveen een mooie oplossing. Oudehorne en Heerenveen liggen maar een kwartiertje uit elkaar. In Heerenveen kunt u zich prima vermaken dankzij vele faciliteiten waaronder musea, theaters, bioscopen, een overdekt winkelcentra, het voetbalstadion bezoeken, velen horecazaken, indoor ijsbaan en nog veel meer! Heereenveen is ook zeer geschikt voor de buitenlucht op te snuiven. Zij beschikken over prachtige natuurgebied en jachthavens waar veelal toeristen op af komen. Voor als u wat meer op zoek bent naar verkoeling, dan kunt u dat vinden bij het Tjeukemeer. Het Tjeukemeer is een grote plas waar u kunt zwemmen of een bootje kunt huren. Daarnaast zijn er gezellige horeca aangelegenheden waar u wat drinken of eten kunt.

Last minute vakantiehuizen in Oudehorne

Op het laatste moment er nog een paar dagen tussenuit? Bekijk de vakantiehuizen met lastminute-korting in Oudehorne. Oudehorne is een schitterende plaats om even tot jezelf te komen. In de rustgevende omgeving kunt u genieten van uw vakantie. Wilt u nog wat meer aan sightseeing doen? Ook dan is Oudehorne een uitstekende plek voor u! Bekijk ons aanbod op de site en vindt het huis wat perfect bij u past.