Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiehuis St-Maarten

3 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Nederland
Noord-Holland
St-Maarten
filters verwijderen
Eenvoudig 4 persoons vakantiehuis in Sint Maarten op een kindvriendeli...
7, 6
7, 6
Goed
32 beoordelingen
332
287
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Vakantiehuis voor 4 personen in Sint Maarten op een kindvriendelijk bu...
7, 3
7, 3
Goed
39 beoordelingen
332
287
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Vakantiehuis voor 4 personen in Sint Maarten op 5 kilometer van het No...
7, 1
7, 1
Goed
17 beoordelingen
332
287
weekend va.
o.b.v. 4 personen

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag
De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.
Pas uw zoekcriteria aan
Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.
Een weekje schuiven
Sommige perioden zijn erg populair.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiehuis St-Maarten

De vakantiehuizen in St Maarten zijn nabij het strand, de duinen en de zee gelegen. In de gezellige dorpskern vindt u verschillende restaurants, supermarkten en cafés. Voor de sportieve vakantieganger is hier genoeg te beleven.  Er is een tennisbaan,  een midgetgolfbaan en een zwembad. Natuurlijk zijn er ook meerdere fiets en wandel routes.

De omgeving van uw vakantiehuis in St Maarten

Tijdens uw vakantie in St Maarten mag een bezoek aan het Museum Eenigenburg niet ontbreken. In Museum Eenigenburg wijst een levensgroot kompas naar markante zaken in het landschap. Naar de terpen, de Westfriese Omringdijk, de resten van het kasteel ‘t Huys te Nuwendore, het daglonershuisje en het verkavelde landschap waar ooit eilanden waren. In het museum kunt u zelf, op uw eigen manier, in eigen tempo en gericht op wat u zelf wilt weten, een vleugje historie opdoen. Meebeleven hoe onze voorouders hebben gestreden. Tegen het water, tegen de armoede, tegen de graaf die belasting kwam eisen en tegen de kerk die een bepaald geloof wilde afdwingen. Het is allemaal te zien en te beleven in Eenigenburg.

De kop van Noord Holland

De Kop van Noord-Holland staat bekend als het grootste bloembollengebied van de wereld. U zult versteld staan van de bloeiende kleurenpracht op de velden. Den Helder is in de buurt, dus een dagje naar het eiland Texel of een bezoek aan het Marinemuseum en Fort Kijkduin zijn absolute aanraders. Fort Kijkduin is in zijn oorspronkelijke vorm gebouwd tussen 1811 en 1830 in opdracht van Napoleon en het is hele jaar te bezichtigen. 

Bezoek zeker ook Callantsoog en Schoorl met hun leuke winkeltjes, gezellige terrasjes en uitstekende restaurants. Kortom: zee, strand en gezelligheid!

Attractiepark in de omgeving van uw vakantiehuis in St Maarten

Attractiepark de Goudvis is een groot park in Sint Maartenszee met een enorme buitenspeeltuin en meer dan 2200m² indoor speelparadijs. In het indoorspeel paradijs hebben de kinderen de hele dag plezier in de speelstructuren met klim en klauter toestellen, ballenbakken, glijbanen, bouwhoek, luchtkussens, trampolines, rodelbaan en de helikopters van de monorail. In de buitenspeeltuin kunnen de kinderen zich vermaken met skelters, schommels, cabrio auto’s, luchtkussens, trampolines, waterfietsen, grote speel en klimtoren en de grootste air trampoline van Europa.

De Schoorlse duinen

Een bezoek aan de Schoorlse duinen is voor iedereen een plezier. U kunt hier wandelen over een van de vele wandelpaden of een heerlijke fietstocht over de vele fiespaden, ook voor rolstoelgebruikers geschikt. In de duinen naast Buitencentrum Schoorlse Duinen ligt Speelbos Zandspoor. De kinderen kunnen hier lekker met water kliederen bij de waterspeelplek, klauteren over de omgevallen boom, zand verplaatsen met een treintje of verspringen in de zandbak.