8, 2
Zeer goed
3 beoordelingen

Bospark De Schaapskooi

Kindvriendelijk vakantiepark met overdekt zwembad. Bospark De Schaapskooi is gelegen nabij bos en heide in Gelderland.

  • Overdekt zwembad
  • Kindvriendelijk
  • Bos en heide
4 vakantiehuizen
weekend va.
210
119
o.b.v. 4 personen
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (4)

Bospark De Schaapskooi in Epe

Bospark De Schaapskooi is een rustig gelegen park op de Veluwe. Hier kunt u prachtig wandelen en fietsen terwijl uw kinderen zich vermaken met de vele dagattracties. De kleintjes staan op dit bospark volop in de schijnwerpers. Er zijn speciale kindvriendelijke chalets en er is op het park zelfs een compleet speelkasteel gebouwd! Bospark De Schaapskooi is een autovrij vakantiepark. U kunt uw kinderen dan ook onbezorgd laten spelen in één van de vele kleine speeltuinen. Er is er altijdeen speeltuin in de buurt van uw vakantiewoning!

Bijzonderheden

- Deze vakantiehuizen kunnen niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden en de hoofdboeker dient minimaal 21 jaar oud te zijn.

- In de maanden juli en augustus is er een animatie team op het park.

- Het park behoudt het recht om ter plaatse een borg te vragen tussen de EUR 50 en EUR 500 per persoon. Deze borg is afhankelijk van de groepssamenstelling. Houd hier rekening mee bij het maken van de reservering.

- Het interieur / exterieur van deze vakantiehuizen kan onderling verschillen.

- In het laagseizoen en buiten de schoolvakanties zijn de faciliteiten doordeweeks beperkt geopend.

 

Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Vissen
Wandelen
Tafeltennis
Fietsen
Voetbal
Tennis
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen
Bospark De Schaapskooi heeft vele faciliteiten te bieden. U kunt uw was wassen in de centrale wasserette. Op het vakantiepark is gratis WiFi aanwezig. Uw boodschappen kunt u gemakkelijk halen in de supermarkt op het park. De vele gratis activiteiten van het sport- en animatieprogramma gedurende het hoogseizoen en de Koos Kids Club zorgen ervoor dat u en uw kinderen zich zeker niet zullen vervelen!

Horeca
Voor een heerlijk hapje eten gaat u naar het restaurant. Hier heeft u ruim de keuze uit verschillende plates. Ook wanneer u enkel gezellig een drankje wilt drinken bent u hier van harte welkom. Schijnt het zonnetje? Dan staat het terras voor u klaar!

Sport en spel
Op Bospark De Schaapskooi staan uw kinderen volledig in de schijnwerpers. Er zijn dan ook veel sport- en spelmogelijkheden. Het park heeft vele kleine speeltuintjes zodat er bij ieder vakantieverbljif een in de buurt is. Bij slecht weer vermaken uw kinderen zich uitstekend in de indoor speeltuin op het park. Verder vermaken u én uw kinderen zich op de Jeu de Boulesbaan, in de Koos Kids Club (maanden juli en augustus), op de tennisbaan, met de tafeltennistafel en op de speelautomaten. 

Zwemmen 
U krijgt als gast gratis toegang tot het overdekte zwembad. Het zwembad heeft ook een apart peuter-/kleuterbad.  

Verhuur
Uw fietsen huurt u voordeling bij de receptie van het park. U heeft de keuze uit verschillende fietsen namelijk elektrische, fietsen met een versnelling en kinderfietsen. 

Parkvoorzieningen
Mini-markt
Restaurant
Wasserette
Animatie in hoogseizoen
Speeltuin
Tennisbaan
Tafeltennis
Sportveld
Café/Bar
Overdekt zwembad
Jeu de Boulesbaan

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Rustig gelegen
Nabij bos
Nabij heide
Op een familiepark
Afstanden
Restaurant: 100m
Dorp/stadcentrum: 4km