Heerlijke Huisjes
NederlandGelderland | Epe
Aankomst en vertrek
Uw reisgezelschap
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie
Korting
1 vakantiepark gevonden

Vakantiepark Epe

Vakantie in Epe betekent even helemaal tot rust komen in de schitterende natuur van de Veluwe. En met de vele mooie hanzesteden in de buurt is een uitstapje snel gemaakt. Boek uw huisje op een vakantiepark in Epe en verheug u op een fijn verblijf!

Nederland
Gelderland
Epe
Op vakantiepark
filters verwijderen
bospark-de-schaapskooi
star 8,0
Bospark De Schaapskooi
Nederland > Gelderland > Epe

Kindvriendelijk vakantiepark met overdekt zwembad. Bospark De Schaapskooi is gelegen nabij bos en heide in Gelderland.

  • Overdekt zwembad
  • Kindvriendelijk
  • Bos en heide
weekend v.a.
203
o.b.v. 0 personen

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag

De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.

Pas uw zoekcriteria aan

Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.

Een weekje schuiven

Sommige perioden zijn erg populair.

Vakantiepark Epe

Vakantie in Epe betekent even helemaal tot rust komen in de schitterende natuur van de Veluwe. En met de vele mooie hanzesteden in de buurt is een uitstapje snel gemaakt. Boek uw huisje op een vakantiepark in Epe en verheug u op een fijn verblijf!

Epe: heerlijke bestemming op de Veluwe

 Epe is een plaats in de provincie Gelderland, in het noordoostelijke deel van de Veluwe. Het ligt ongeveer tussen Vaassen en Heerde in.

Wist u dat het gebied van de huidige gemeente Epe al ver voor het begin van de christelijke jaartelling bewoond was? Er zijn hier veel prehistorische vondsten gedaan en grafheuvels uit de nieuwe steentijd gevonden. 

Epe is een heerlijke bestemming om vakantie te vieren. Niet in de laatste plaats omdat het in een schitterende groene omgeving ligt. Met een vakantiehuis in Epe bent u er echt even helemaal uit. 

Vakantie in Epe: wat is er allemaal te doen?

Epe biedt voor elk wat wils, of nu tijdens de vakantie behoefte heeft aan rust of reuring. Ga shoppen in het dorp en ontdek de vele leuke winkels en boetiekjes. Of ga erop uit in de natuur en ontspan in de schitterende groene omgeving. 

Natuur in Epe: wild aantrekkelijk

Epe is een mooi vertrekpunt voor het maken van een wandeling of fietstocht in de natuur. De omgeving bestaat uit veel natuurschoon dat erop wacht om door u ontdekt te worden tijdens uw vakantie.

 Wilt u de Big Five spotten tijdens uw vakantie? Dan bent u in Epe aan het juiste adres. U kunt er in de natuur zowel de vos, de das, het ree, het wilde zwijn als het edelhert tegenkomen. Net als honderden andere zoogdieren, vogels, reptielen en insecten trouwens. Wanneer u de bijzondere dieren wilt zien die hier voorkomen, kunt u dat doen onder begeleiding van een gids. Natuurlijk kunt u er ook zelf op uit trekken.

Voor kinderen is het leuk om een wandeling te maken over een van de kinderbelevingspaden. U kunt kiezen uit verschillende routes die elk een eigen thema hebben. Met een opdrachtenboekje in de hand is er van alles te zien en te leren in de natuur. Onderweg is er een kans om edelherten en everzwijnen tegen te komen. 

Wat is er te doen in de buurt van Epe?

Wilt u er een dagje op uit tijdens uw vakantie in Epe? De mogelijkheden voor het maken van een dagtocht zijn legio.

Apeldoorn is een fantastische winkelstad, en heeft bovendien nog een aantal andere publiekstrekkers. De Apenheul bijvoorbeeld. In dit park verblijven ruim driehonderd apen van zo’n 35 verschillende soorten uit Afrika, Zuid-Amerika en Azië. U kunt er tussen de apen door lopen en de verschillende soorten leren kennen, zien wat ze eten en bekijken hoe ze met elkaar spelen. Houdt u meer van geschiedenis in het algemeen en ons koningshuis in het bijzonder? Bezoek dan Paleis Het Loo in Apeldoorn. Het paleis was drie eeuwen lang het zomerpaleis van de koninklijke familie. Nu is het een museum waarin u kunt zien hoe de Oranjes woonden en werkten.

Voor kunstliefhebbers is het Noord-Veluws Museum in Nunspeet een aanrader. In dit museum hangt voornamelijk werk van Noord-Veluwse kunstenaars die hier van 1880 tot 1950 woonden en werkten. U kunt er schilderijen bewonderen van onder andere Arthur Briët, Willy Martens en Edzard Koning. 

Huur een huisje op een vakantiepark in Epe

Kom helemaal tot rust of geniet juist van een actieve vakantie in de natuur van Epe. Boek een huisje op een vakantiepark en ontdek al het moois dat de Veluwe voor u in petto heeft!