Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiepark Epe

Kom het prachtige Gelderland verkennen vanaf uw vakantiehuis in Epe! Omringt door de bossen van de Veluwe, wordt u hier één met de natuur. Even tot rust komen of juist op avontuur: met een vakantie naar Epe komt dat sowieso goed. Dus, voor welk vakantiepark gaat u?

Lees meer over Gelderland

2 vakantieparken gevonden
Sorteer op:
Nederland
Gelderland
Epe
Op vakantiepark
filters verwijderen
Recreatiepark De Veldkamp
8, 4
Recreatiepark De Veldkamp
Nederland › Gelderland › Epe
Recreatiepark De Veldkamp ligt in het prachtige natuurgebied de Veluwe.
Pannenkoekenhuis Fietsverhuur Veluwe
320
311
weekend va.
o.b.v. 2 personen
Bospark De Schaapskooi
8, 2
Bospark De Schaapskooi
Nederland › Gelderland › Epe
Kindvriendelijk vakantiepark met overdekt zwembad. Bospark De Schaapskooi is gelegen nabij bos en heide in Gelderland.
Overdekt zwembad Kindvriendelijk Bos en heide
166
137
weekend va.
o.b.v. 4 personen

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag
De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.
Pas uw zoekcriteria aan
Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.
Een weekje schuiven
Sommige perioden zijn erg populair.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiepark Epe

Kom het prachtige Gelderland verkennen vanaf uw vakantiehuis in Epe! Omringt door de bossen van de Veluwe, wordt u hier één met de natuur. Even tot rust komen of juist op avontuur: met een vakantie naar Epe komt dat sowieso goed. Dus, voor welk vakantiepark gaat u?

Pracht en praal van Gelderland

Gelderland staat bekend om haar prachtige omgeving. De mens geeft hier natuur de ruimte om te groeien, en andersom: de natuur geeft u de ruimte om te genieten. De vele heidevelden en bossen die hier te vinden zijn rond de Hoge Veluwe, maken deze plek een bijzonder vakantieoord.

Verken de natuur van Epe

Te voet, met de fiets of op het paard: allemaal manieren om de mooie natuur rond en in Epe te komen ontdekken. Wat uw voorkeur ook heeft, u zult hoe dan ook genieten van de prachtige natuur, de dieren en het gevoel van vrijheid.

De Renderklippen

Een schitterend natuurgebied tussen Epe en Heerde in. Tijdens uw vakantie in deze gemeente zal u dit gebied ook willen bezoeken. De Renderklippen bestaat uit stuwwallen begroeit met een natuurlijk spel van heidevelden.

De paarse heide op zich is al een uitnodigend plaatje. Om u nog iets nieuwsgieriger te maken, is het leuk om te weten dat er ook vennetjes zijn in dit gebied. Onder andere het Pluizenmeer is een waterrijk stukje Renderklippen dat u wel moet opnemen in uw ontdekkingstocht.

Landgoed Tongeren

Een stuk natuur waar u alleen of samen kan wandelen. De wandelroutes lopen recht door de bossen en heidevelden heen. Het oude kleinschalige landschap zal u doen verbazen. Komt u de natuur hier binnenkort ontdekken?

Wat te doen in Epe

Bent u bereid om twintig minuutjes in de auto te zitten? Natuurlijk bent u dat als dat betekent dat u een heerlijk dagje wint! Epe ligt precies tussen de steden Zwolle en Apeldoorn. Hier kunt u de historische straatjes verkennen en al die lekkere terrasjes bij langs gaan.

Nederlandse Artillerie Museum

Museumliefhebbers kunnen zich tijdens hun vakantie naar Epe ook goed vermaken. Hebben jullie ooit al eens geleerd over artillerie? Pak dan nu uw kans! Ontdek het of kom juist nog meer te weten. De geschiedenis van het Wapen der Artillerie wordt hier tentoongesteld. Dit is een uitje leuk voor jong en oud.

Veluws Museum Hagedoorns Plaatse

Een 300 jaar oude boerderij vol met historie. Woongedeeltes ingericht zoals het in het verleden was. Of struint u liever door de moestuinen: hier ontdekt u allemaal vergeten groenten, oude fruitrassen en een interessante bijenstal. Op vakantie in Epe en een liefde voor de oudheid? Dan zal u dit museum zeker willen bezoeken.

Kasteel Cannenburch

Tien minuutjes van uw vakantieverblijf vandaan ligt het prachtige kasteel Cannenburch. Naast de mooie architectuur en de bijzondere verhalen, is het ook voor de kleintjes erg leuk om hier te komen. Een echte ontdekkingstocht door het kasteel is hier georganiseerd. Ook is er de Nature Game Cannenburch waar kinderen een diploma kunnen halen. Tijd voor een leuke middag? Dan is het tijd voor een uitje naar Cannenburch.

Beeldentuin Oudenhove

Buitenlucht en kunst gecombineerd: dat klinkt toch als een perfect uitstapje! De beeldentuin Oudenhove biedt dit aan. Tweeëneenhalve hectare aan tuin met wel 200 kunstwerken, en dat allemaal voor u om te bewonderen.

Midgetgolf de wissel

Ergens eten met een gezellige activiteit? Ga met z’n allen midgetgolven bij de Wissel. Deze plek, ook wel het Veluws eethuis genoemd, is een bezoek zeker waard. Jong en oud zullen het hier tegen elkaar opnemen. Gaan jullie de uitdaging aan?

De natuur in, met z’n allen leuke activiteiten ondernemen of gewoon lekker op het vakantiepark blijven? Het kan allemaal met een vakantiehuisje in Epe. Dus, wanneer komen jullie langs?

Wat zijn populaire vakantieparken in Epe?

Bij heerlijkehuisjes.nl vindt u een groot aantal huisjes op heerlijke vakantieparken. Onze gasten hebben Recreatiepark de Veldkamp en Bospark De Schaapskooi als heerlijkste vakantieparken in Epe  beoordeeld. Ontdek snel het complete aanbod vakantieparken in Epe. 

Op welke vakantieparken in Epe is mijn hond welkom?

Uw vakantie is natuurlijk niet compleet zonder uw hond. Daarom zijn er veel vakantieparken in Epe waar uw huisdier van harte welkom is.

Welke vakantieparken in Epe zijn gelegen bij bos?

Wandelend tussen de groene bladeren en vogels spotten in de bomen. Het kan met een vakantiehuis op een vakantiepark nabij het Bos. Zin in een vakantie bij bos? Ontdek dan de vakantieparken bij bos in Epe.

Waar staat Epe om bekend?

Epe staat bekend om haar prachtige natuur. Epe ligt namelijk in de omgeving van de Veluwe.

Welke winkels zijn en in Epe?

Epe heeft als veel andere plekken de basis aan winkels wel in huis. Denk aan bijvoorbeeld de HEMA, Blokker en Action. Maar ook kunt u shoppen bij de Takko, Scapino, Wibra, Shoeby en meer. Dus tijdens een vakantie in het leuke Epe, hoeft u u geen zorgen te maken over shopmogelijkheden.

Waar ligt Epe?

Epe ligt in de provincie Gelderland. De gemeente is vernoemd naar de hoofdstad, vandaar dat deze ook Epe heet. Het dorp ligt in het gebied van de Veluwe vlakbij steden als Zwolle en Apeldoorn.