Recreatiepark De Veldkamp

Recreatiepark De Veldkamp ligt in het prachtige natuurgebied de Veluwe.
Pannenkoekenhuis
Fietsverhuur
Veluwe
weekend v.a.
335
317
o.b.v. 4 personen
recreatiepark-de-veldkamp - Basisafbeelding
8, 3
Zeer goed
116 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
recreatiepark-de-veldkamp - Vakantiepark
recreatiepark-de-veldkamp - Vakantiepark
recreatiepark-de-veldkamp - Vakantiepark
Bekijk 14 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (12)

Recreatiepark De Veldkamp in Epe

Recreatiepark De Veldkamp is een vakantiepark gelegen in de prachtige omgeving van de Veluwe. Het park is ruim opgezet en beschikt over verschillende comfortabele en luxe vakantiehuizen en chalets. Het motto van Recreatiepark De Veldkamp is een vakantiepark voor jong en oud!. Het park biedt dan ook faciliteiten voor alle leeftijden. Bent u gekomen voor de rust en het ontdekken van mooie landschappen? Huur dan uw fiets en haal een route op bij de receptie. Bent u met het hele gezin op vakantie? Uw kinderen vermaken zich uitstekend op de skelters. Het gehele vakantiepark beschikt over draadloos internet!

Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Paardrijden
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Receptie
De receptie van Recreatiepark De Veldkamp is dagelijks geopend (behalve op zondag). Hier kunt u terecht om zich in- en uit te checken envoor vragen over uw vakantiewoning, het park of de omgeving. Ook kunt u iedere ochtend bij de receptie terecht voor de krant of folders met prachtige wandel- en fietsroutes in de omgeving. 

Draadloos internet
Dankzij het draadloos netwerk heeft u in uw eigen vakantiewoning én overal op het recreatiepark toegang tot het internet. 

Spelen
Ook voor uw kinderen is er op Recreatiepark De Veldkamp genoeg te beleven. Over het gehele park vindt u meerdere speeltuintjes. Het Boshuis biedt uitkomst wanneer het slecht weer is! Hier worden activiteiten tijdens de vakanties georganiseerd. 

Verhuur
Per fiets komt u op de mooiste plekjes van de Veluwe terecht. De rust, de bossen, heidevelden, vennen, beekjes, en zandverstuivingen. Volop genieten van al dit moois doet u natuurlijk het best op een goede fiets. Recreatiepark De Veldkamp biedt huurfietsen voor iedere doelgroep. Het aanbod bestaat uit fietsen met of zonder versnellingen, kinderfietsen, elektrische fietsen, mountain bikes, tandems en aanhangfietsen. 

Horeca
Heeft u 's avonds geen zin om zelf te koken? Kom gezellig naar het Pannenkoekenhuis om een heerlijke pannenkoek te nuttigen! 

Parkvoorzieningen
Restaurant
Speeltuin
Sportveld
Trampoline
Oplaadpunt elektrische auto
Vuurwerkarm

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Op de hei
In het bos
Nabij bos
Afstanden
Meer: 20000m
Supermarkt: 5000m
Restaurant: 0km
Dorp/stadcentrum: 5000m