Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiepark Schoorl

Genieten van de zee, het strand en de duinen; het bos, de winkels en terrassen horen er natuurlijk ook bij. Dit is allemaal mogelijk met een verblijf op een vakantiepark in het gezellige Schoorl. Een vakantiehuis in Noord-Holland is de plek om tot rust te komen. Komt u binnenkort op vakantie naar dit duindorp?

Lees meer over Noord-Holland

2 vakantieparken gevonden
Sorteer op:
Nederland
Noord-Holland
Schoorl
Op vakantiepark
filters verwijderen
Vakantiepark Koningshof
8, 3
Vakantiepark Koningshof
Nederland › Noord-Holland › Schoorl
Prachtig vakantiepark dichtbij Schoorl en vlakbij het strand en de Noordzee.
Zee en strand Gratis WiFi Fietsverhuur
418
381
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Vakantiepark Scorleduyn
8, 7
Vakantiepark Scorleduyn
Nederland › Noord-Holland › Schoorl
Kleinschalig park gelegen aan de duinen bij Schoorl
Duingebied Wandelen en fietsen Zee en strand
521
410
weekend va.
o.b.v. 4 personen

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag
De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.
Pas uw zoekcriteria aan
Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.
Een weekje schuiven
Sommige perioden zijn erg populair.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiepark Schoorl

Genieten van de zee, het strand en de duinen; het bos, de winkels en terrassen horen er natuurlijk ook bij. Dit is allemaal mogelijk met een verblijf op een vakantiepark in het gezellige Schoorl. Een vakantiehuis in Noord-Holland is de plek om tot rust te komen. Komt u binnenkort op vakantie naar dit duindorp?

Noord-Holland als vakantiebestemming

Noord-Holland is een goede uitvalbasis voor een heerlijke vakantie. De provincie heeft van alle soorten landschap wel iets in huis. Daarbij zijn er natuurlijk de prachtige steden, zoals Amsterdam en Alkmaar. Het dorpje Schoorl ligt in de gemeente Bergen, dit is bovenin de provincie. U komt hier op vakantie voor de natuur én de gezelligheid!  

Natuur bij Schoorl

U komt naar een kustgebied met een rede: mogelijkheid om naar het strand te gaan. In deze vakantiebestemming kunt u zeker een strand bezoeken. Anders dan andere standen is Schoorl erg rustig en perfect voor de vakantieganger die naar de kalmte opzoek is. Dat het een vredige omgeving is, valt op te merken aan het volgende: Schoorl aan Zee is alleen per fiets of te voet te bereiken. Dat betekent dus geen drukke boulevard en over volle parkeerplekken.

De Putten

De Putten is een mooi stuk natuur vlakbij het dorp. Het is een meertje wat ooit is ontstaan door het afgraven van klei. Het is een uniek stukje landschap waar u kunt komen genieten van het geluid van de vogels. Tijdens het bewandelen van één van de drie uitgezette wandelroutes, kunt u de bloemen en het zeekraal bewonderen.

Schoorlse duinen

Nog een prachtig natuurgebied in dit stukje van Noord-Holland: het grootste duingebied van Nederland. Dit is een gebied waar bossen, heidevelden en zand een mooie balans vinden met elkaar. Voor wandelaars zijn hier een aantal routes uitgezet, aangegeven met kleur. Deze variëren van vier tot 25 kilometer. Natuurlijk kunnen fietsers zich hier ook goed vermaken. De brede fietspaden maken een tour door de duinen gemakkelijk voor ieder type fietser. De Schoorlse Duinen is een mooie plek om tijdens uw vakantie te komen ontdekken.

Erop uit tijdens uw vakantie

U vertoeft uw verblijf natuurlijk niet alleen op het vakantiepark. Erop uit gaan hoort bij een vakantie! Met of zonder kleintjes aan uw hand, rond Schoorl zijn leuke bezigheden te vinden.

Klimduin

Een bijzondere berg van zand, wel 51 meter hoog: dat is de bekende Klimduin bij het centrum van Schoorl. Kinderen hebben hier de tijd van hun leven. Naar boven zwoegen en rollend naar beneden komen. Dat is al dat zand in hun broekspijpen wel waard! U gaat mee naar boven als echte avonturier, of u kiest ervoor op een van de terrasjes beneden te blijven. Honky Tonky en de Zilte Zoen bieden u een plaats met goed overzicht op de Klimduin.

Mountainbike Schoorl

Zoveel natuur met verschillende soorten landschap vraagt natuurlijk om stoere mountainbikeroutes. Liefhebbers niet getreurd, want deze routes zijn er! In het duingebied vlakbij het vakantiepark kunt u uw helm opzetten en op de fiets stappen. 15 Kilometer aan uitdagingen door de naaldbossen, heiden en steile duinen. Voor elk niveau is er een mogelijk parcours, Zolang u veilig weer van uw fiets af kan stappen en met een lach weer van uw vakantie kan genieten, is het een geslaagd avontuur!

Restaurant Schoorl

In Schoorl zijn meerdere mogelijkheden om een lekkere lunch of lekker diner te nuttigen. Na het beklimmen van de klimduin, of het wandelen door natuurgebied De Putten kan een goede maaltijd er wel in!

’t Trefpunt Schoorl

 Een van de aanraders in de omgeving is ’t Trefpunt. Een gezellige sfeer en goed eten, waar ook de kinderen kunnen smullen. Van pannenkoeken tot heerlijk wild: er is voor ieder wat wils. De specialiteitenkaart is seizoensgebonden, denk hierbij bijvoorbeeld aan lekkere asperges in het voorjaar.

Hof van Schoorl

Ook hier kunt u komen dineren. De huiselijke sfeer bevalt goed onder de gasten. Met de gezelligheid die de openhaard brengt, kunt u optimaal genieten van uw eten en uw gezelschap. Een avondje niet zelf koken? U weet nu waar u moet zijn.

Natuur, avontuurlijke activiteiten, rust en gezelligheid: Schoorl heeft alles te bieden. U hoeft niet langer te twijfelen over uw vakantiebestemming, want Noord-Holland staat nu ongetwijfeld boven aan uw lijstje. Wanneer komt u uw heerlijke vakantie hier vieren?

Wat zijn populaire vakantieparken in Schoorl?

Bij heerlijkehuisjes.nl vindt u een groot aantal huisjes op heerlijke vakantieparken. Onze gasten hebben Vakantiepark Koningshof en Vakantiepark Scorleduyn als heerlijkste vakantieparken in Schoorl beoordeeld. Ontdek snel het complete aanbod vakantieparken in Schoorl. 

Op welke vakantieparken in Schoorl is mijn hond welkom?

Uw vakantie is natuurlijk niet compleet zonder uw hond. Daarom zijn er uiteraard vakantieparken in Schoorl waar uw huisdier van harte welkom is.

Wat zijn dé bezienswaardigheden van Schoorl?

Tijdens uw vakantie in Schoorl moet u zeker Het Klimduin en de Schoorlse Duinen bezoeken. Hier wordt u één met de natuur en kunt u genieten van de vrolijkheid die kinderen voelen wanneer ze van de duinen af rollen. Natuur en plezier hebben hier een sterke connectie. 

Wat is er te doen in Schoorl?

Naast de bezienswaardigheden die Schoorl u te bieden heeft, zijn er ook een aantal leuke activiteiten die u kunt uitproberen. Denk aan de vele wandel en fietsroutes door natuurgebied De Putten, de mountainbike parcours door de Duinen en het beklimmen van de Klimduin! Natuurlijk kunt u tijdens uw vakantie ook het strand bezoeken, maar let wel op dat dit niet met de auto te bereiken valt, dat is een pluspunt: nog een tochtje dat u kunt maken en ultieme rust!

Hoe hoog zijn de duinen in Schoorl?

Schoorl kent de hoogste duinen van Nederland, het hoogste duin meet wel 55,4 meter! Deze duinen vindt u bij het gebied De Schoorlse Duinen. Durft u het aan?