Uw zoekopdracht
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiehuis Stavenisse

1 vakantiehuis gevonden
Sorteer op:
Nederland
Zeeland
Stavenisse
Lastminute aanbiedingen
filters verwijderen
Comfortabel 6-persoons vakantiehuis in Stavenisse op 100 meter van de...
8, 2
8, 2
Zeer goed
61 beoordelingen
908
659
week va.

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag
De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.
Pas uw zoekcriteria aan
Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.
Een weekje schuiven
Sommige perioden zijn erg populair.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiehuis Stavenisse

Een vakantiehuis in Stavenisse biedt u een prachtige vakantie aan de Oosterschelde. De Oosterschelde staat al jaren bekend vanwege zijn mossel- en oestercultuur waaronder de Oosterschelde kreeft. Deze kreeft heeft een zachtere smaak dan andere kreeftsoorten in de wereld en dit maakt het een échte Zeeuwse specialiteit. Ook benieuwd hoe dit zal smaken? Combineer dit unieke uitstapje met tal van andere activiteiten door er even voor een paar dagen tussenuit te gaan. Want vanuit Stavenisse kunt u een hoop lol en vakantieplezier beleven. Wat dacht u van het maken van een wandeling of een mooie fietstocht? Het is leuk fietsen aan de dijk aan de Schelde en ook heeft Stavenisse zelf een mooie haven waar een molen staat die u kunt bezichtigen.

Dol op water en strand? Kies voor een vakantiehuis bij het water in Stavenisse

Vanuit een vakantiehuis bij het water in Stavenisse stapt u binnen no time de boot op om vervolgens te genieten van een prachtige rondvaarttocht over de Oosterschelde. De haven uit, de zeilen omhoog, zeehonden spotten en genieten van uw vakantie. Dit klinkt toch als de perfecte vakantie? Op de Oosterschelde worden jaarlijks terugkerende watersportwedstrijden gehouden waar u tevens een kijkje kunt nemen. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om zelf kennis te maken met de watersport en hiervan een aantal uit te voeren. Bezoek een plaatselijke watersportwinkel waar u de nodige attributen kunt huren of, wanneer u de smaak te pakken heeft, zelf over kunt gaan tot het aanschaffen wat de attributen. Huur bijvoorbeeld een kano om samen met de kinderen actief het water te verkennen of volg een surfles. Tevens vinden toeristen het fantastisch om het strand van Renesse te ontdekken want hier toeven jaarlijks duizenden vakantiegangers in de zon. Renesse beschikt over een prachtig zandstrand waar diverse faciliteiten te bevinden zijn. 

Wist u trouwens dat Renesse tot één van de bekendste badplaatsen van Nederland behoort?

Maak uitstapjes in de omgeving of trek er een heerlijke dag op uit in de omgeving van Stavenisse

Tijdens uw vakantie in Stavenisse is het natuurlijk hartstikke leuk om ook wat meer van de omgeving te ontdekken en het nodige over de geschiedenis te leren kennen. Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk. Hier komt u van alles te weten over de watersnoodramp in 1953. Ook is het maken van een rondvaart vanuit Zierikzee ook zeker de moeite is waar het tevens mogelijk is om zeehonden te spotten. Ook leuk is het Oosterschelde. Dit museum in Yerseke doet u alles leren over het vissen en mosselvissen op de Oosterschelde. Een dag naar Middelburg is ook erg leuk. Hier is een grotere shop gelegenheid dan in de andere steden. De vele terrassen en restaurants laten u genieten van de Zeeuwse specialiteiten. Mini Mundi is een familiepretpark in Middelburg waar u kinderen heerlijk kunnen ravotten en spelen. Bent u nou een echte waaghals? Ga dan indoor karten in Middelburg.   

Een vakantiehuis op een vakantiepark in Stavenisse

Een vakantiepark in Stavenisse heeft meerdere voordelen. Het voordeel van een vakantiepark is dat er vaak verschillende faciliteiten aanwezig zijn zoals een speeltuin, een restaurant en een winkeltje. Hierdoor kunt u ook lekker dicht bij uw vakantiehuis blijven terwijl uw kinderen lekker spelen in de speeltuin of op het sportveldje. Vanuit u vakantiehuis kunt u ook een uitstapje maken naar een restaurant in de regio. Hier kunt u dan heerlijk eten.

Vakantiehuizen in Stavenisse

Een vakantie in Stavenisse heeft voor ieder wat wils. U kunt naar Stavenisse voor een natuurrijke vakantie maar ook zeker voor een vakantie aan het water. U kunt prachtig fietsen in de omgeving van Stavenisse, u wordt dan helemaal een met de natuur. De vakantiehuizen in Stavenisse verzekeren u van een prachtige vakantie aan de Zeeuwse kust.