Uw zoekopdracht
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiehuis Zuid-Beveland

14 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Nederland
Zuid-Beveland
Lastminute aanbiedingen
filters verwijderen
Vrijstaande 6 persoons bungalow vlakbij het Veerse Meer
Nederland › Zeeland › Wolphaartsdijk
1111
1011
week va.
8, 6
8, 6
Heerlijk
16 beoordelingen
821
785
week va.
8, 2
8, 2
Zeer goed
14 beoordelingen
811
612
2 nachten va.
8, 2
Luxe 6 persoons vakantiehuis aan het Veerse Meer
Nederland › Zeeland › Wolphaartsdijk
8, 2
Zeer goed
2 beoordelingen
610
476
2 nachten va.
8, 6
8, 6
Heerlijk
3 beoordelingen
561
431
2 nachten va.
Mooi 6 persoons vakantiehuis vlakbij het Veerse Meer
Nederland › Zeeland › Wolphaartsdijk
1709
1392
13 nachten va.
10
10
Voortreffelijk
1 beoordeling
943
700
5 nachten va.
569
498
2 nachten va.
595
522
2 nachten va.
1394
1201
6 nachten va.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiehuis Zuid-Beveland

Zuid-Beveland bevindt zich in het oosten van Zeeland, middenin de provincie Zeeland. De regio is landelijk gelegen in de natuur en kent steden zoals Borssele, Goes en Kattendijke. Zeeland is in trek bij een groot publiek, namelijk Belgen, Duitsers en ook de Nederlanders. Zuid-Beveland is onderverdeeld in vier gemeenten, Borsele, Goes, Kapelle en Reimerswaal. Samen goed voor 92.000 inwoners.

Wat is er tijdens uw vakantie te doen in Zuid-Beveland?

Zuid-Beveland heeft over het algemeen een landelijk landschap tussen stedelijke gebieden van Goes, Bergen op Zoom en Middelburg. Fiets of wandel door de polderlandschappen en weidse blikken en geniet van de rust. Gasten geven aan dat er zeer goede fietspaden zijn aangelegd. Bent u liever van het zwemmen? Veel huizen bevinden zich aan een waterplas of aan zee. Lekker uitwaaien, zonnen en zwemmen in de zomerperioden is ook zeker aan te raden!

Bezoeken van de grote steden in de regio

Gaat u er liever even op uit om wat reuring op te zoeken? Breng dan een bezoek aan Goes. Een stad dat bekend staat om handel, historie en mode. Zo zijn er vele markten terug te vinden in het centrum, te herkennen aan de historische marktnamen, zoals de Vlasmarkt, Beestenmarkt en de Kreukelmarkt.

Visliefhebber en sportvisserij

Bent u visliefhebber? Dan kan een bezoek aan Yerseke zeker niet ontbreken! Het vissersdorp voor mossel- en oesterliefhebbers. Nabij Yerseke worden veel oesters gekweekt in de Oosterschelde en het Grevelingenmeer.

Bent u een (sport)visser? Dan zijn er in Zuid-Beveland genoeg wateren om te kunnen vissen. Er zijn voldoende visstekken te vinden rondom De Oosterschelde, Vlissingen en de Westerschelde. Hier kunt bijvoorbeeld vissen op Bot, zeebaars en Gul.

Welke steden zijn populair in Zuid-Beveland?

Populaire dorpen en steden zijn Yerseke en Goes. Maar ook de regio de Zak, de polderlandschappen in het zuiden van Zuid-Beveland zijn zeer in trek bij toeristen. Goes is het handelscentrum, Yerseke het vissersdorp van schelpdieren en de weidse natuur zie je terug in regio de Zak. Wilt u liever richting de kust? Dan bent u in Wemeldinge op het juiste adres!

Ons aanbod van vakantiehuizen in Zuid Beveland

Een groot deel van de vakantiehuizen in Zuid Beveland zijn te vinden aan het water, zoals een recreatieplas of aan zee. Bent u een natuurliefhebber? Ook hebben wij een prima aanbod van vakantiehuizen die landelijk gelegen zijn, waarbij u direct in de natuur stapt. Voor ieder hebben wij een vakantieverblijf, denk aan luxe villa’s met onder andere een sauna of een zwembad. Maar ook bungalows en appartementen. Wilt u liever bij een particuliere verhuurder een vakantiehuis huren of kiest u toch voor de gemakken van een vakantiepark? Bij ons kan het beide!