Informatie 0 Favorieten Home

Partnerprogramma heerlijkehuisjes.nl

Heerlijkehuisjes.nl is sinds 2001 specialist in het online verhuren van vakantiehuizen en groepsaccommodaties. Via ons platform ontdekken en boeken steeds meer gasten eenvoudig een vakantiehuis in Europa. Bent u met uw website actief in de reisbranche? Dan kunt u met onze sterke groei meeprofiteren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de financiële afwikkeling of het klantencontact, heerlijkhuisjes.nl verzorgt namelijk de facturering en de klantenservice.

Ons partnerprogramma biedt u:

  • Ruim aanbod vakantiehuizen in 3 Europese landen
  • Een aantrekkelijk commissiemodel
  • Snelle en periodieke uitbetaling
  • Grote diversiteit aan promotiemateriaal
  • Uw persoonlijke contactpersoon
  • Uw eigen backoffice
3
Kies het promotiemateriaal dat bij u past
Om heerlijkhuisjes.nl te promoten, bieden wij verschillende promotiematerialen om op uw website te integreren. U kunt zelf kiezen welke vorm van integratie u hanteert.
Zo kunt u een tekstlink plaatsen of gebruikmaken van ons uitgebreide bannermateriaal. Voor een optimaal resultaat en een volledige woningpresentatie kiest u voor een integratie op basis van een XML productfeed.
 
Uw verdiensten*
- 5% bij een jaaromzet tot € 75.000,-
- 7,5% bij een jaaromzet tot € 250.000,-
- 10% bij een jaaromzet boven € 250.000,-
* De commissie wordt altijd berekend over de huursom, dus zonder bijkomende kosten.
 
Meer informatie of aanmelden
Een goede relatie staat bij ons hoog in het vaandel. Uw contactpersoon is er voor al uw vragen op omtrent voorwaarden, promotiemiddelen, statistieken en betalingen. Hebt u vragen, ziet u andere promotiemogelijkheden of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met onze marketingafdeling op 0521-587300 of via marketing@heerlijkehuisjes.nl