Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Particulier vakantiehuis Drents-Friese-Wold

20 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Nederland
Drents-Friese-Wold
Niet op vakantiepark
filters verwijderen
Zeer ruim 2 persoons vakantiehuis in het voorhuis van een boerderij in...
9, 7
9, 7
Voortreffelijk
52 beoordelingen
283
weekend va.
o.b.v. 2 personen
Luxe vakantiehuis in Vledder geschikt voor 4 volwassenen en 1 kind.
9, 2
9, 2
Heerlijk
59 beoordelingen
321
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Gezellig 4 tot 6 persoons vakantiehuis
8, 5
Gezellig 4 tot 6 persoons vakantiehuis
Nederland › Drenthe › Zorgvlied
8, 5
Zeer goed
175 beoordelingen
240
224
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Mooie 12 persoons groepsaccommodatie in Drenthe
9, 0
Mooie 12 persoons groepsaccommodatie in Drenthe
Nederland › Drenthe › Uffelte
9, 0
Heerlijk
113 beoordelingen
703
weekend va.
o.b.v. 12 personen
Heerlijk gelegen 4 persoons boerderijappartement nabij Frederiksoord |...
9, 6
9, 6
Voortreffelijk
10 beoordelingen
334
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Prachtig gelegen 10 persoons vakantieboerderij in Uffelte - Drenthe
9, 6
9, 6
Voortreffelijk
10 beoordelingen
1485
weekend va.
o.b.v. 6 personen
Mooie 4 persoons vakantiewoning midden in het bos
8, 6
Mooie 4 persoons vakantiewoning midden in het bos
Nederland › Drenthe › Zorgvlied
8, 6
Heerlijk
113 beoordelingen
317
284
week va.
o.b.v. 4 personen
Heerlijk gelegen 4 persoons boerderijappartement nabij Frederiksoord |...
9, 7
9, 7
Voortreffelijk
7 beoordelingen
334
284
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Prachtig 2 persoons vakantiewoning in het centrum van het Drentse Diev...
9, 2
9, 2
Heerlijk
13 beoordelingen
264
weekend va.
o.b.v. 2 personen
10 tot 12 persoons Saksische vakantieboerderij met gratis internet
8, 4
8, 4
Zeer goed
166 beoordelingen
934
830
weekend va.
o.b.v. 12 personen
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Particulier vakantiehuis Drents-Friese-Wold

Een particulier vakantiehuis in het Drents-Friese Wold is alles wat u zoekt! Met zo’n uniek en eveneens comfortabel vakantiehuis kunt u zich even terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Kom even helemaal tot rust te midden van een prachtige natuur en onderneem leuke uitstapjes. Begin de dag lekker vroeg met een dosis buitenlucht en maak een wandeling of fietstocht door de natuur van het Drents-Friese Wold. Het motto ‘rust’ is hier zeker gevonden waarvan stilte, natuur en vrijheid de sleutelwoorden zijn. Het natuurpark bestaat uit ruim 6.000 hectare aan bossen, heidevelden en stuifzanden en herbergt een grote diversiteit aan dieren en planten. Vanuit een particulier vakantiehuis in het Drents-Friese Wold kunt u al dit moois zelf ontdekken! Maak alvast plannen voor uw volgende vakantie of weekendje weg.

Het Drents-Friese Wold, bomvol natuur

Het Drents-Friese Wold is na de Hoge Veluwe het grootste aaneengesloten bosgebied van ons land, leuk hé? Dichtbegroeide bossen, uitgestrekte heidevelden, indrukwekkende zandverstuivingen en moerassige gebieden maken het plaatje helemaal compleet. Fietspaden, wandelpaden, ruiterroutes en een bezoekerscentrum bieden u de gelegenheid om de natuur in het nationaal park te ontdekken. Ga samen met een boswachter op pad en ontdek bijzondere plekken die u normaal gesproken niet zo snel tegen zult komen. Er komen veel diersoorten in het Nationaal Park voor zoals de ree, haas, konijn, egel, vos roofmarter en eekhoorn. Bijzondere bewoners hier zijn de boommarter en de zwarte specht. Deze vrij grote marter is gesteld op rustige goed ontwikkelde loofbossen en die vindt u hier volop. Wilt u graag op korte afstand van de natuur genieten, of het liefst vanuit uw achtertuin? Kies dan voor een vakantiehuis bij bos in het Drents-Friese Wold.

Volop vermaak vanuit een particulier vakantiehuis in het Drents-Friese Wold

Tijdens uw vakantie of weekendje weg is het natuurlijk altijd leuk om er even een dag tussenuit te gaan. Nieuwe dingen ontdekken, de actie opzoeken of juist het tegenovergestelde, lekker op uw eigen gemak op ontdekkingstocht gaan en u ziet wel waar u uitkomt. Ieder heeft zo zijn eigen manier. Waar de een misschien wel heel veel waarde hecht aan het vakantiehuis zelf en daar het liefst de hele dag doorbrengt heb je ook mensen die juist alleen maar op pad gaan. U kunt uitstapjes maken naar bijvoorbeeld de Drentse hunebedden, Wildlands Adventure Zoo in Emmen, het Kasteel van Coevorden of Kamp Westerbork. Gaat u de andere kant uit richting Friesland, breng dan een bezoek aan t Fiskershúske in Moddergat. In dit museum worden herinneringen aan de verdwenen kunstvisserij en de visserscultuur levend gehouden. Bent u liefhebber van schaatsen? Kom dan naar Thialf in Heerenveen. Thialf beschikt over meerdere ijsfaciliteiten en hier hebben al vele topsporters geschaatst. Gaat u nog iets verder dan zijn de Waddeneilanden ook erg leuk om voor een dagje mee te pakken. 

Wilt u tijdens uw vakantie in het Drents-Friese Wold een uitstapje maken met de kinderen? Kom dan naar Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha. In dit te gekke attractiepark raken de kinderen niet snel uitgespeeld. Met vele attracties als botsauto’s, een draaimolen, reuzenglijbaan, achtbanen en nog veel meer kunt u uw lol niet op. Wilt u een tijdje terug in de tijd? Neem dan een kijkje bij het gevangenismuseum in Veenhuizen. Straf en misdaad zijn van alle tijden, maar hoe ging dit er vroeger eigenlijk precies aan toe? Want door de jaren heen zijn de straffen die gegeven worden flink veranderd. In het Gevangenismuseum hoor en zie je hoe het er vroeger aan toe ging en hoe het er nu precies uit ziet. Bekijk zelf de historische objecten, maquettes, pijnbaken en andere materialen waarmee vroeger gestraft werd. Bent u meer op zoek naar sportiviteit en uitdaging? Kom dan naar het welbekende Klimbos in Appelscha. Hier kunt u klimmen op verschillende hoogtes waarbij u telkens weer andere uitdagingen tegenkomt. Samen klimmen, abseilen, tokkelen en een vertrouwenssprong uitoefenen, dit klinkt toch spannend? Ervaar het zelf en combineer dit met een weekendje weg in één van de particuliere vakantiehuizen in het Drents-Friese Wold.

Hondvriendelijk vakantiehuis in het Drents-Friese Wold

De hond gaat natuurlijk gewoon lekker mee op vakantie! Neem uw hond lekker mee en verblijf met zijn allen in een huisdiervriendelijk vakantiehuis in het Drents-Friese Wold. Het is natuurlijk geweldig als u samen met uw trouwe viervoeter van uw vrije tijd kunt genieten. Maak samen mooie boswandelingen in de omgeving, laat uw hond relaxen in de tuin of zoek de Waddeneilanden op om even lekker uit te waaien. Let wel een beetje op want in het zomerseizoen zijn honden, al dan niet los of aangelijnd, niet op alle stranden van de Nederlandse kust welkom.

Kies voor een particulier vakantiehuis in het Drents-Friese Wold  

Bent u toe aan een paar dagen vakantie? Gewoon eventjes lekker met uw geliefde of met het gezin en de kinderen? Dan bieden de particuliere vakantiehuizen in het Drents-Friese Wold uitkomst. Met zo’n accommodatie kunt u echt even genieten van wat extra quality time en wordt u niet gestoord door andere vakantiegangers zoals u veelal op vakantieparken tegen zult komen. Beslist u een paar dagen van te voren om nog even weg te gaan? Geen probleem. Neem dan snel een kijkje bij het last minute aanbod in het Drents-Friese Wold.