Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Particulier vakantiehuis Groningen

4 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Nederland
Groningen
Niet op vakantiepark
filters verwijderen
Prachtig 4 persoons vakantiekerk in het Groningse Hogeland.
9, 5
9, 5
18 beoordelingen
362
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Mooi 4 persoons vakantiehuisje in het dorp Scheemda
8, 7
Mooi 4 persoons vakantiehuisje in het dorp Scheemda
Nederland › Groningen › Scheemda
8, 7
70 beoordelingen
318
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Bijzondere, luxe en prachtig gelegen 8 persoons voormalige molen.
9, 0
9, 0
1 beoordeling
1188
weekend va.
o.b.v. 6 personen
Zeilschip als groepsaccommodatie voor 34 personen in de stad Groningen
9, 0
9, 0
1 beoordeling
2025
weekend va.
o.b.v. 12 personen

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag
De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.
Pas uw zoekcriteria aan
Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.
Een weekje schuiven
Sommige perioden zijn erg populair.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Particulier vakantiehuis Groningen

Een particulier vakantiehuis in Groningen? Dat staat voor ontspannen genieten in een comfortabele omgeving waar van alles te beleven valt. Bent u op zoek naar een bestemming op het platteland of gaat u juist voor een accommodatie midden in het bruisende stadsleven? Tijdens uw weekendje weg of vakantie hoeft u met weinig mensen rekening te houden waardoor u de tijd aan uzelf heeft. In de stad zelf vindt u vele musea en bijzondere gebouwen als de Martinitoren, het Noordelijk Scheepvaartmuseum en diverse eetgelegenheden als Goudkantoor. Dit is niet zomaar een eettentje, nee dit restaurant is gevestigd in een 400 jaar oude monumentaal goudkantoor. Vanaf de bovenverdieping heeft u een weids uitzicht over het hart van de stad. Komt u binnenkort Groningen ontdekken?

Een ongerepte natuur

Nederland kent prachtige fietsroutes, zo ook in Groningen. In Midden-Groningen kunt u al wandelend, fietsend of varend genieten van die prachtige natuur waarin u verblijft. En voor iedere wandeling is Groningen een goedebestemming. Bezoek vanuit een particulier vakantiehuis in Groningen het Nanningabos, gelegen op vijf kilometer afstand van het plaatsje Marum. Niets is lekkerder dan met mooi winterweer een boswandeling te maken door het bos. Het Nanningabos diende voorhen als productiebos en staat tot op heden bekend om zijn enorme variatie aan paddestoelen. Met de variatie aan diverse boomsoorten en struiken kleurt het bos van bodem tot aan de boomtoppen groen, met mos, varens en hulst en in de herfst zijn hier veel verschillende paddenstoelen te vinden. Daarnaast kunt u ook talloze natuurroutes ontdekken die u leiden langs en door de mooiste plekjes van de provincie.

 Fietst u rond de Dollard dan beleeft u hoe het zoute zeewater van de Waddenzee zich samen mengt met het zoete water uit de Eems en de Westerwoldse Aa. Een prachtig rustgevend gebied waar veel wad- en watervogels graag vertoeven. Kortom, er is natuur in overvloed te vinden.

Volop vermaak en vertier

In de provincie Groningen valt werkelijk van alles te beleven voor ieder soort vakantieganger. Rustzoekers en genieters komen tot rust door het maken van een wandeling door de natuur of zijn in hun nopjes met het bezoeken van een cultureel erfgoed. Weer andere vakantiegangers zijn juist op zoek naar vermaak en plezier voor de kinderen. Ga een dag naar 't speulparadies in Beerta of wat dacht u van Monkey Town? Ook l euk is het huren van een solex of tuktuk om eens op een andere wijze kennis te maken met de provincie. 

Bij de woorden 'felgekleurde huisjes aan het water' denkt u waarschijnlijk aan de Deense hoofdstad Kopenhagen. Wat ooit gebouwd werd om de koopvaardij te bevorderen, is nu een gezellige buurt met vele restaurants en cafés. Slechts weinig mensen weten dat wij in Nederlan ook ons eigen Kopenhagen hebben, namelijk in het Groningse Reitdiep. Hier vindt u een haven met net zulke mooie gekleurde panden als in de Deense stad.

De particuliere vakantiehuizen in Groningen

In een particulier vakantiehuis kunt u zich heerlijk terugtrekken van het drukke dagelijkse bestaan. Een particulier vakantiehuis in Groningen is een plek waar u samenkomt met het gezin, de hele familie of vriendengroep en om samen te genieten van een heerlijke vakantie. Breng samen quality time door, maak uitstapjes om de omgeving beter te leren kennen en doe het lekker rustig aan, op uw eigen tempo, gewoon omdat het vakantie is!