Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Particulier vakantiehuis Weerribben-Wieden

42 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Nederland
Weerribben-Wieden
Niet op vakantiepark
filters verwijderen
Toplocatie! Prachtig 6 persoons vakantiehuis in Giethoorn
9, 6
9, 6
Voortreffelijk
34 beoordelingen
603
weekend va.
Luxe 8 persoons vakantiehuis met IR sauna in Giethoorn.
9, 3
Luxe 8 persoons vakantiehuis met IR sauna in Giethoorn.
Nederland › Overijssel › Giethoorn
9, 3
Heerlijk
107 beoordelingen
1026
weekend va.
Exclusief vier persoons vakantiehuis op toplocatie in Giethoorn!
9, 3
9, 3
Heerlijk
58 beoordelingen
499
460
midweek va.
Uniek 6 persoons vakantiehuis gelegen aan de Kalenbergergracht in De W...
9, 2
9, 2
Heerlijk
66 beoordelingen
408
weekend va.
Mooi twee persoons vakantiehuis in Giethoorn
9, 1
Mooi twee persoons vakantiehuis in Giethoorn
Nederland › Overijssel › Giethoorn
9, 1
Heerlijk
54 beoordelingen
439
weekend va.
Comfortabele 2 persoons woonboot nabij Giethoorn met prachtig uitzicht...
9, 1
9, 1
Heerlijk
9 beoordelingen
380
weekend va.
Fraai gelegen 2 persoons vakantiehuisje met uitzicht op natuurgebied i...
8, 7
8, 7
Heerlijk
49 beoordelingen
350
weekend va.
Luxe 6 persoons vakantiehuis met heerlijke hottub in Giethoorn, Overij...
9, 6
9, 6
Voortreffelijk
12 beoordelingen
457
midweek va.
Eenvoudig 2 persoons vakantiehuis, zeer rustig gelegen op het plattela...
9, 5
9, 5
Heerlijk
19 beoordelingen
243
weekend va.
Sfeervol 4 persoons vakantiehuis in Scheerwolde vlakbij Nationaal Park...
9, 4
9, 4
Heerlijk
25 beoordelingen
703
610
week va.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Particulier vakantiehuis Weerribben-Wieden

Wordt een particulier vakantiehuis in de Weerribben-Wieden, gelegen in de kop van Overijssel, uw volgende vakantieverblijf? U verblijft te midden van een labyrint aan meren, plassen en slootjes langs romantische waterdorpen als Giethoorn. Werkelijk waar de ideale plek voor een wandelvakantie, fietsfanaten of voor mensen die op zoek zijn naar een waterrijke omgeving. Én daarnaast geschikt voor het hele gezin! Ontdek vanuit uw comfortabele stekje de waterdorpen en Zuiderzee stadjes of neem deel aan een excursie om het gebied beter te leren kennen. En na een actieve dag in de buitenlucht kunt u zich terugtrekken en genieten van de comfortabele luxe van uw eigen plekje en privacy.

De Weerribben-Wieden: totale ontspanning

Midden in de prachtige natuur gaat ontspannen haast vanzelf. Rugzak op, wandelschoenen aan en de natuur in! Wandelen zorgt voor extra ontspanning en dat kan iedereen wel gebruiken. Wist u dat de Weerribben een van de mooiste en één van de stilste natuurgebieden van Nederland is? Tijdens zo’n wandeling voelt u zich helemaal een met de natuur en kunt u uw hoofd even helemaal leegmaken. Wanneer een hele dag in de natuur verblijft is het leuk om een zelf gevulde picknickmand mee te nemen. Zo kunt u op een gezellige en spontane manier lunchen in de natuur en tegelijkertijd de mooiste plekjes spotten. Naast wandelen kunt u hier tevens mooi fietsen en varen en dit zorgt natuurlijk ook voor de nodige ontspanning. Ga mee op vaartocht vanaf het bezoekerscentrum, maak een fietstocht of verken het gebied per kano! Dit alles zorgt ervoor dat u nooit verveeld raakt tijdens uw vakantie.

Wat valt er allemaal te beleven?

Naast de prachtige natuur van de Weerribben-Wieden kunt u ook leuke uitstapjes maken in de omgeving. 

Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het waterrijke dorp Giethoorn ook wel bekend als het ‘Hollands Venetië’. Hier kunt u prachtig varen met een boot, punter of kano. Leg tijdens zo’n actieve dag op het water aan bij één van de vele restaurantjes voor een hapje of een drankje of koop een leuke souvenir voor thuis. Ook leuk om eens te bezoeken is de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest, Museum ’t Olde Maat Uus, dierenpark Taman Indonesia of museumboerderij de Karstenhoeve. De Weerribben-Wieden biedt genoeg vermaak en vertier voor het hele gezin!

Rust en ruimte vanuit een particulier vakantiehuis

Eindelijk tijd voor wat vrije dagen en ontspanning, maar hoe vult u deze dagen nou het beste in? Blijft u lekker thuis om daar tot rust te komen of heeft u toch behoefte aan een andere omgeving? Even weg van de alledaagse drukte, nieuwe indrukken opdoen en een andere omgeving waardoor u écht even tot rust kunt komen. Het gevaar van een paar dagen thuis vakantie vieren is dat er vaak altijd wel weer kleine dingen tussendoor komen. Natuurlijk hoeft u niet perse kilometers van huis te zitten om een andere omgeving te ontdekken. Dit kan ook prima op slechts een aantal tientallen kilometers van huis. Denk maar eens aan de Weerribben-Wieden in Overijssel. Een pracht plek waar menig rustzoekers, wandelaars en fietsers aan hun trekken komen. De natuur biedt het hele jaar door de nodige ruste en ontspanning en daarnaast valt er ook heel wat moois te ontdekken. Kies voor een verblijf in een particulier vakantiehuis in de Weerribben-Wieden om het rustige vakantiegevoel echt te ervaren.