Uw zoekopdracht

Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiehuis Asten-Ommel

3 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Nederland
Noord-Brabant
Asten-Ommel
filters verwijderen
7, 3
Chalet voor 6 personen op park met subtropisch zwemparadijs.
Nederland › Noord-Brabant › Asten-Ommel
7, 3
Goed
1 beoordeling
217
weekend va.
8, 0
8, 0
Goed
1 beoordeling
151
weekend va.
7, 9
Chalet voor 4 personen op park met subtropisch zwemparadijs.
Nederland › Noord-Brabant › Asten-Ommel
7, 9
Goed
6 beoordelingen
202
weekend va.

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag
De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.
Pas uw zoekcriteria aan
Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.
Een weekje schuiven
Sommige perioden zijn erg populair.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiehuis Asten-Ommel

De vakantiehuizen in Asten-Ommel zijn gelegen in de provincie Noord-Brabant. Deze provincie staat bekend om de gezelligheid en de gastvrije mensen. Het dorp is ontstaan uit een buurtschap, deze was gelegen rondom een klooster. Met Nationaal Park De Groote Peel in de omgeving, dit op ongeveer een kleine 30 minuten rijden met de auto. Eindhoven en Weert zijn ook leuk om een bezoekje aan te brengen tijdens uw vakantie in Asten-Ommel.

Nationaal Park De Groote Peel

De Groote Peel wordt beschouwd als één van de meest vogelrijke gebieden van West-Europa. In de maanden oktober en november kunt u zelfs wel kraanvogels spotten. Deze vogels maken hier hun tussenstop om vervolgens weer hun weg te vervolgen naar andere gebieden buiten Nederland. De Groote Peel kent ook verschillende wandel- en fietstochten waar u verschillende prachtige dingen kunt aantreffen. Zo komt u langs een uitzichttoren waarvan u vanaf de top een verpletterende indrukt krijgt van de tot aan de horizon doorrollende woestenij. Om een open landschap te behouden, grazen er heideschapen, Schotse hooglanders, paarden en reeën. In De Groote Peel leven zo rond de 25 verschillende zoogdieren, denk hierbij aan de wezel, hermelijn en de woelrat. Maar er zijn ook verschillende vlindersoorten, libellesoorten en sprinkhanen te vinden Genoeg natuur om even lekker te wandelen, fietsen of om even tot rust te komen.

Bezoek Eindhoven en Weert tijdens uw vakantie in Asten-Ommel

Eindhoven is de geschikte stad met tal van terrasjes en leuke winkels. In het centrum zijn veel verschillende winkels te vinden. Het winkelgebied in Eindhoven is verdeeld in verschillende delen. Er is een groot overdekt winkelcentrum waar onder andere Hugo Boss, Foot Locker en H&M in zitten. Wanneer u door de hoofdstraat loopt, deze eindigt op de grote markt waar u lekker op één van de vele terrasjes kant gaan zitten. 

Neem een kijkje bij Dierrijk. In dit beestachtige dierenpark vliegen maar liefst 400 vogels rond, verder telt het park ook nog 96 verschillende andere diersoorten. Er worden ook meerdere keren op een dag verschillende voedingspresentaties gegeven, hierdoor leert u meer over het eetgedrag van verschillende dieren. Na een lange dag vermaakt te zijn, zal u vast trek hebben gekregen. Hier is ook aan gedacht, er zijn verschillende eettentjes verspreid over het park te vinden.

Op nog geen 45 minuten rijden vanaf uw vakantiehuis in Asten-Ommel komt u bij de mooie stad Weert. Bezoek één van de tien oude windmolens die allemaal hun eigen geschiedenis. Neem bijvoorbeeld het muntgebouw. Hier werden in 1306 tot 1568 verschillende munten van deze tijd geslagen. Dit werd allemaal gedaan door de Heren van Weert. Er is nu inmiddels ook een restaurant bijgemaakt. In dit restaurant kunt u heerlijk een hapje eten en genieten van een lekker drankje. Verder kent Weert ook nog tien verschillende kerken. De Sint-Martinuskerk die gebouwd is in het jaar 1456. Deze toren is maar liefst 78 meter hoog en aan de buitenzijde is aan elke kant een prachtige klok te zien. Inmiddels staat deze kerk in de top 100 van belangrijkste monumenten van Nederland.

Brengt u uw vakantie door in Asten-Ommel?

Breng uw aankomende vakantie of weekend door in een vakantiehuis in Asten-Ommel. Voor een lekker weekendje weg met het hele gezin of dacht u meer aan een vriendenweekend? Alles is mogelijk met een vakantiehuis in Asten-Ommel. Met mooie en leuke steden zoals Eindhoven en Weert op geen 30 minuten rijden met de auto. Maar niet te vergeten het prachtige natuurgebied De Groote Peel. Kortom genoeg vertier voor een geslaagde vakantie of weekendje weg.

Internet Explorer wordt niet ondersteund door deze website. We raden de volgende browsers aan:
×