Heerlijke Huisjes
NederlandZeeland | Sluis
Aankomst en vertrek
Uw reisgezelschap
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie
Korting
5 vakantiehuizen gevonden

Vakantiehuis Sluis

Sluis is de perfecte bestemming voor uw vakantie. Ga maar na: het ligt dicht bij de Zeeuwse kust én dicht bij België. Wilt u heerlijk genieten aan zee? Of toch liever een dagtochtje maken naar onze zuiderburen? Waarom niet beide? Het kan met een vakantiehuis in Sluis!

Nederland
Zeeland
Sluis
filters verwijderen
ZE206
star 9,1
2 personen | 1 slaapkamer | 1 huisdier
470
weekend v.a.
o.b.v. 2 personen
ZE039
star 10
Sfeervolle 14-persoons groepsaccommodatie in Aardenburg, bij Sluis
Nederland > Zeeland > Sluis
star 10
13 beoordelingen
14 personen | 6 slaapkamers | 2 huisdieren
1178
weekend v.a.
o.b.v. 14 personen
ZE020
star 9,3
Comfortabel en rustig gelegen 4-persoons vakantiehuis in Sluis.
Nederland > Zeeland > Sluis
star 9,3
20 beoordelingen
4 personen | 2 slaapkamers | huisdiervrij
334
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
ZE052
star 10
4 personen | 1 slaapkamer | huisdiervrij
593
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
ZE550
star 7,9
8 personen | 4 slaapkamers | 3 huisdieren
605
weekend v.a.
o.b.v. 8 personen

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag

De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.

Pas uw zoekcriteria aan

Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.

Een weekje schuiven

Sommige perioden zijn erg populair.

Vakantiehuis Sluis

Sluis is de perfecte bestemming voor uw vakantie. Ga maar na: het ligt dicht bij de Zeeuwse kust én dicht bij België. Wilt u heerlijk genieten aan zee? Of toch liever een dagtochtje maken naar onze zuiderburen? Waarom niet beide? Het kan met een vakantiehuis in Sluis!

Sluis

Sluis is een stad in het westen van Zeeuws-Vlaanderen, in de provincie Zeeland. Het ligt tussen de grotere plaatsen Westkapelle en Oostburg.

Sluis is een oude vestingstad die al in het jaar 1290 stadsrechten kreeg. Het heeft veel historische kenmerken, zoals de Vlaamse Klokkentoren (het enige belfort van Nederland), vestingwallen en oude stadspoorten die stammen uit de dertiende, veertiende en vijftiende eeuw. Het is dus zeker de moeite waard om Sluis te bezoeken en de stad en de omgeving te verkennen.

In het centrum van Sluis vindt u Museum Bizarium. In dit museum draait het allemaal om allerlei bizarre uitvindingen die er in de loop van de tijd zijn gedaan. Wat dacht u bijvoorbeeld van een vliegfiets, een wandelende duikboot, een haargroeihelm of een zwemparaplu? Er zijn ook ontwerpen van Leonardo da Vinci en Nikola Tesla te bewonderen. Leuk om tijdens uw vakantie te bezoeken.

In Sluis komt de doorgewinterde shopper ook zeker aan zijn trekken. Elke winkel heeft een eigen aanbod van bekende en lokale merken in het assortiment. In de diverse winkels en shops vindt u veel streekproducten, kleding en souvenirs.

Natuur in de omgeving van Sluis

Uw vakantiehuis in Sluis is een goede uitvalsbasis om de natuur in de omgeving te ontdekken. Er zijn in en rond Sluis veel wandel- en fietspaden, dus u kunt hier heerlijk wandelen en fietsen. Ga er dus gerust op uit en geniet van de afwisselende landschappen, pittoreske dorpjes en schitterende natuurgebieden.

Het beschermde natuurgebied Het Zwin ligt op de grens van Vlaanderen en Nederland. Dit gebied is heel bijzonder, omdat er bij hoogtij zeewater binnenstroomt. Het zoute water zorgt voor een unieke flora en fauna. Vanwege de vele trekvogels die er te vinden zijn wordt Het Zwin ook wel de ‘internationale luchthaven voor vogels’ genoemd.

Wat te doen in de buurt van Sluis

Wilt u er tijdens uw vakantie in Sluis op uit? Prima idee, want er zijn leuke plaatsen in de buurt die de moeite waard zijn. Op het strand van Cadzand-Bad is het bijvoorbeeld leuk om naar haaientanden te zoeken. In het zand komen regelmatig mooie fossiele haaientanden tevoorschijn die door de zee zijn aangespoeld. Een goede plaats om ze te vinden is langs de vloedlijn.

Zeeuws-Vlaanderen grenst aan België. Hierdoor bent u snel in Brugge, Gent of de badplaats Knokke. Het strand van Knokke is maar liefst twaalf kilometer lang, dus prima geschikt om van de zon te genieten of een lange strandwandeling te maken. Is het wat minder mooi weer? Dan kunt u een gokje wagen in het casino van Knokke, de grootste van België. Beproef uw geluk aan een van de vele slotmachines of aan de pokertafel. Geniet ondertussen van de kunstwerken die er hangen.

Huur een vakantiehuis in Sluis

Vier uw vakantie in Zeeuws-Vlaanderen en boek een huisje in Sluis. Laat de voorpret maar beginnen!

Waar ligt Sluis?

Sluis is een stad in het westen van Zeeuws-Vlaanderen, in de provincie Zeeland. Het ligt tussen de grotere plaatsen Westkapelle en Oostburg.

Wat is er allemaal te doen in Sluis?

Vestingstad Sluis heeft veel historische kenmerken, zoals de Vlaamse Klokkentoren (het enige belfort van Nederland), vestingwallen en oude stadspoorten die stammen uit de dertiende, veertiende en vijftiende eeuw. Interessant om te bekijken. Ook Museum Bizarium is een bezoekje waard. In dit museum draait het allemaal om allerlei bizarre uitvindingen die er in de loop van de tijd zijn gedaan. U vindt er onder andere een vliegfiets, een wandelende duikboot, een haargroeihelm en een zwemparaplu.

Hoeveel vakantiehuizen zijn er in Sluis?

Op zoek naar een vakantiehuis? Tussen de vakantiehuizen in Sluis vindt u altijd uw heerlijke huisje.

Kan mijn hond mee op mijn vakantie naar Sluis?

Uw vakantie is natuurlijk niet compleet zonder uw hond. Daarom zijn er veel vakantiehuizen in Sluis waar uw huisdier van harte welkom is. In sommige huisjes zijn zelfs meerdere honden welkom. Dus ook als u meer dan één hond heeft is er altijd een heerlijk vakantiehuis voor u.