Uw zoekopdracht

Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiehuis Zeeuws-Vlaanderen

Zeeuws-Vlaanderen is de meest zuidelijk gelegen regio van Zeeland die grenst aan de Nederlands-Belgische grens. Voorheen was deze regio onderdeel van het Belgische Vlaanderen. De regio beschikt over prachtige stranden, mooie natuurlijke omgevingen en steden met een grote historie! En uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie in eigen land. Ook een huisje in Zeeuws Vlaanderen huren?

Lees meer over Zeeuws-Vlaanderen

98 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Nederland
Zeeuws-Vlaanderen
filters verwijderen
8, 9
8, 9
Heerlijk
36 beoordelingen
1199
weekend va.
9, 6
9, 6
Voortreffelijk
8 beoordelingen
493
weekend va.
9, 5
9, 5
Heerlijk
10 beoordelingen
828
week va.
9, 4
9, 4
Heerlijk
5 beoordelingen
878
weekend va.
9, 2
9, 2
Heerlijk
8 beoordelingen
446
weekend va.
9, 0
9, 0
Heerlijk
17 beoordelingen
323
weekend va.
8, 9
8, 9
Heerlijk
28 beoordelingen
358
weekend va.
8, 9
8, 9
Heerlijk
5 beoordelingen
985
745
weekend va.
8, 8
Luxe 6 persoons vakantiehuis met sauna in Zeeland
Nederland › Zeeland › Hoofdplaat
8, 8
Heerlijk
4 beoordelingen
446
weekend va.
8, 8
8, 8
Heerlijk
70 beoordelingen
379
weekend va.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiehuis Zeeuws-Vlaanderen

Zeeuws-Vlaanderen is de meest zuidelijk gelegen regio van Zeeland die grenst aan de Nederlands-Belgische grens. Voorheen was deze regio onderdeel van het Belgische Vlaanderen. De regio beschikt over prachtige stranden, mooie natuurlijke omgevingen en steden met een grote historie! En uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie in eigen land. Ook een huisje in Zeeuws Vlaanderen huren?

Vakantie Zeeuws Vlaanderen

Met de auto was de regio vóór 2003 alleen te bereiken via een veerdienst vanaf Vlissingen naar Breskens in Zeeuws-Vlaanderen. Vanaf 2003 is deze veerdienst opgeheven voor het autoverkeer dankzij de Westerscheldetunnel. Zo is dit deel van Zeeland een stuk beter bereikbaar voor toeristen en badgasten. Wat maakt een vakantie in Zeeuws-Vlaanderen nou een interessante vakantiebestemming voor toeristen en badgasten? Dat zijn de uitgestrekte stranden voor de zonneaanbidders en de natuurgebieden voor fietsers, wandelaars en andere natuurliefhebbers. Dankzij de zuiderburen heeft Zeeuws-Vlaanderen de bourgondische sfeer overgenomen. Kortom, wilt u graag Zeeland ontdekken, genieten van de zon en het strand en bent u op zoek naar een vakantiehuis in Zeeuws-Vlaanderen?

Zeeuws Vlaanderen is dankzij de Westerscheldetunnel vanuit Nederland verbonden. Ook is het mogelijk de regio te bereiken vanuit België door deels de ring van Antwerpen te gebruiken. Zeeuws Vlaanderen heeft net als de andere Zeeuwse regio's prachtige stranden aan de Noordzeekust liggen, zoals Cadzand, Nieuwvliet, Breskens en meer. Maar meer landinwaarts vindt u ook prachtige historische steden die u zeker tijdens uw vakantie in Zeeuws Vlaanderen zou moeten bezoeken.

Vakantiehuis Zeeuws Vlaanderen

Bent u op zoek naar een vakantiehuis in Zeeuws Vlaanderen aan de kust? Dan hebben wij voor de badgasten veel vakantiehuizen in Cadzand en Nieuwvliet. Fietst u graag of geniet u geregeld van cultuur en historie? Dat kan allemaal in deze prachtige en levendige regio. Zo bent u snel in België, dichtbij het strand en historische steden, zoals Sluis en Hulst. Ook de natuur is in volle glorie aanwezig. Met name 'T Zwin en het Verdronken land van Saeftinghe waar je heerlijk kunt wandelen, genieten kunt van dit uniek stukje natuur. Het tij is hier namelijk de baas! Maak het allemaal mee vanuit uw vakantiehuisje in Zeeuws Vlaanderen. Bekijk eens onze vakantiehuizen in Groede, Breskens en Axel of verder. 

Hoeveel vakantiehuisjes Zeeuws Vlaanderen heeft heerlijkehuisjes.nl?

Vakantie vieren een heerlijk huisje in Zeeuws Vlaanderen? In de regio Zeeuws Vlaanderen vindt u op heerlijkehuisjes.nl een ruim aanbod van prachtige en diverse vakantiehuisjes. Tussen de ruim 70 vakantiehuizen zit vast één geschikt huisje voor u! Boek vandaag nog uw vakantiehuis in Zeeuws-Vlaanderen.

Welke interessante bezienswaardigheden zijn er in Zeeuws-Vlaanderen?

Cultuur proeven? De cultuur in Zeeland is zeer divers. Zo ook in Zeeuws-Vlaanderen. Hier wordt ook dankbaar gebruik van gemaakt. Veel schilders en kunstenaren reizen af naar het zuidwesten van Nederland voor inspiratie. Door de jaren is Zeeland qua oppervlakte en bereikbaarheid enorm veranderd, maar contouren van vroeger zijn nog zeer aanwezig. 

U vindt nog veel oude kastelen, ringdorpen en herinneringen van de visserij van toen. Eilanden die vroeger nog eilanden waren, maar nu verbonden zijn met elkaar door de Deltawerken. De cultuurliefhebber komt zeker niks te kort in Zeeuws-Vlaanderen. Vanuit uw vakantiehuis in Zeeuws-Vlaanderen zijn er verschillende monumenten die u kunt bezoeken zoals het Romeins Castellum. Dit zijn overblijfselen van een romeinse stad.

Welke populaire steden zijn er in Zeeuws Vlaanderen?

De meest populaire steden van Zeeuws-Vlaanderen zijn onder andere de badplaatsen Cadzand, Breskens en Nieuwvliet. Deze steden staan bekend om de mooie en uitgestrekte stranden aan de Noordzee. Steden als Terneuzen, Aardenburg (oudste stad van Zeeland) Hulst en Sluis staan bekend om hun historie als vestigingssteden die werden bestuurd vanuit Middelburg. Ontdek veel historie in en rondom deze steden. Ongetwijfeld zult u genieten tijdens u vakantie in Zeeuws-Vlaanderen.

Wat zijn mooie natuurgebieden in Zeeuws-Vlaanderen?

De meest bekende natuurgebieden in Zeeuws-Vlaanderen zijn Het Verdronken Land van Saefthinge, “het natte land” en ’T Zwin. Saefthinge is een gebied dat bestaat uit slikken, schorren en oude polders. Door het WNF wordt dit natuurgebied goed aangeschreven. ’T Zwin bestaat uit schorren en duinen, grenzend aan het strand. Het natuurgebied loopt door in Vlaanderen. Kortom, voor ieder wat wils, u hoeft zich niet te vervelen in Zeeuws-Vlaanderen. Genoeg gezien? Neem eens een bezoekje aan onze zuiderburen. U bent in no time de grens over!

Wat is er tijdens uw vakantie Zeeuws Vlaanderen te doen?

Er is voldoende te ondernemen tijdens uw vakantie in Zeeuws-Vlaanderen. Kiest u voor een actieve vakantie, geniet u juist van de rust of mag u graag naar het strand toe? Het kan en mag allemaal in Zeeuws-Vlaanderen. Waarom u een huisje moet boeken in Zeeuws-Vlaanderen leest u hieronder.

Het strand

De stranden van Zeeland staan bekend als de meest schone stranden van Nederland. Hierbij is het strand niet alleen schoon, ook is het zwemwater van zeer goede kwaliteit. Jaarlijks worden de Zeeuwse stranden onderscheiden met certificaten. De kustlijn loopt vanaf Breskens, door vier badplaatsen, tot aan de Belgische grens door het natuurgebied ’t Zwin. Ook is het lange strand van Zeeuws-Vlaanderen aantrekkelijk voor watersporters. Er zijn diverse stranden speciaal ingericht voor deze groep strandgasten.

Fietsen en wandelen

Zeeland is dé fietsprovincie van Nederland, beoordeeld met 5-sterren door het Landelijk Fietsplatform. De kwaliteit van de fietspaden, geboden informatie over het betreffende gebied en de fietsroutes in het algemeen springen er hier uit. Zeeuws-Vlaanderen heeft twee bekende fietsroutes in het natuurgebied ’t Zwin en de Verdronken Zwarte Polder (panoramaroute) die zeer gewaardeerd worden. Houdt u van fietsen? Kies dan zeker voor Zeeuws-Vlaanderen!

Wandelen in Zeeuws Vlaanderen

Naast fietspaden zijn ook de wandelroutes in groten getale aanwezig. Stippel uw eigen wandelroute uit of schaf een wandelkaart aan bij de plaatselijke VVV. Wandel door natuurgebieden, de kust of het landschap. Loopt u langs het strand? Misschien komt u dan wel fossiele haaientanden tegen die dankzij een sterke stroming het strand op komen. De meeste kans heeft u in Nieuwvliet. Goed zoeken dus!

Welke type huisjes in Zeeuws Vlaanderen zijn er te huur?

Opzoek naar uw gewenste huisje in Zeeuws Vlaanderen? Kies uit prachtige vakantievilla's, bungalows en chalets, appartementen en groepsaccommodaties. Maar ook zijn er vakantiehuizen op een vakantiepark in Zeeuws Vlaanderen. Genieten van echte luxe? Kies dan uit een van de vakantiehuizen met sauna!

Internet Explorer wordt niet ondersteund door deze website. We raden de volgende browsers aan:
×