Informatie 0 Favorieten Home
Blog - Heerlijkehuisjes.nl

Het vakantiehuizen blog

 • Arjen
  Arjen Team heerlijkehuisjes.nl

  Mijn ideale vakantie is niet per se locatie gebonden maar één ding staat vast: er moet iets te beleven zijn. Zo heb ik erg genoten van mijn laatste citytrip naar New York of heb .. Lees meer..

 • Colien
  Colien Team heerlijkehuisjes.nl

  Als kind zijnde heb ik Terschelling denk ik wel honderd keer bezocht. En toch blijven de Waddeneilanden, na al die jaren, voor mij magisch, een tweede thuis. Minstens één keer pe .. Lees meer..

 • Femmie
  Femmie Team heerlijkehuisjes.nl

  Ik heb veel hobby’s zoals lezen, reizen, borduren en fotograferen. Deze kosten nogal wat tijd en helaas kom ik er niet altijd aan toe. Mijn boeken bewaar ik dan ook meestal totda .. Lees meer..

 • Klaas
  Klaas Team heerlijkehuisjes.nl

  Gedreven ondernemer en samen met mijn vrouw de grondlegger van heerlijkehuisjes.nl. Maar ik ben ook ontdekkingsreiziger, die tot de ontdekking komt dat een mensenleven te kort is o .. Lees meer..

 • Kreana
  Kreana Team heerlijkehuisjes.nl

  Wat ik graag doe? Ik hou van vakanties, binnen Europa, maar ook buiten Europa. Vanuit de reisbranche heb ik al vele mooie plekken mogen bezichtigen waarvan Mexico toch echt mijn fa .. Lees meer..

 • Lieke
  Lieke Team heerlijkehuisjes.nl

  Naast mijn werkzaamheden bij heerlijkehuisjes.nl ben ik werkzaam bij zorginstelling De Vlieger waar ik kinderen en jongvolwassenen met een gedragsbeperking begeleid. Totaal iets an .. Lees meer..

 • Monique
  Monique Team heerlijkehuisjes.nl

  In mijn vrije tijd ben ik bijna elke zaterdag als grootste fan te vinden op het voetbalveld om mijn kinderen aan te moedigen tijdens hun wedstrijd. Daarnaast vind ik het heerlijk o .. Lees meer..

 • Nicole
  Nicole Team heerlijkehuisjes.nl

  Zelf kan ik enorm genieten van vakantie! Nieuwe bestemmingen ontdekken, leuke activiteiten ondernemen en even een moment he-le-maal niks doen. Ik hou van shoppen, lekker door winke .. Lees meer..

 • Samantha
  Samantha Team heerlijkehuisjes.nl

  Vroeger als klein meisje ging ik met mijn ouders en zusje vaak naar toeristische zonnige landen. Zo kan ik niet op twee handen tellen hoe vaak wij naar de Canarische Eilanden zijn .. Lees meer..