Informatie 0 Favorieten Home
« Terug naar alle blogartikelen
Vakantiepark Fortduinen in Noord-Brabant
Malou
Geschreven door: Malou (Gastblogger) 18 mrt 2016

Genieten van de Brabantse gezelligheid

Dit artikel is 738 keer gelezen

Noord-Brabant, de provincie van carnaval, het worstenbroodje, de zachte G, Brabantse gezelligheid en lange nachten. Iedereen kent de wonderlijke sprookjeswereld de Efteling en ook Safaripark de Beekse-Bergen is één van de trekpleisters om naar Brabant af te reizen. Behalve deze grote toeristische trekpleisters, zijn er natuurlijk nog veel meer redenen om naar Noord-Brabant op vakantie te gaan. Zo kunnen natuurliefhebbers hun hart ophalen in de prachtige natuurgebieden die Noord-Brabant te bieden heeft. Maak bijvoorbeeld een boottocht door de Biesbosch of een mooie wandel- en/of fietstocht door de Kampina of De Loonse en Drunense duinen. Dankzij het uitgebreide knooppuntennetwerk kun je zelf oneindig veel leuke routes samenstellen om Brabant te ontdekken.

Uiteraard mag een bezoek aan de stad Den Bosch, met de Bossche bollen, niet ontbreken. Wist je ook dat er in Den Bosch het grote evenementencomplex, de Brabanthallen, te vinden is? Hier worden jaarlijks diverse leuke evenementen georganiseerd. Naast Den Bosch kent Brabant nog vele andere leuke steden zoals Breda, Eindhoven en Tilburg. Voor zowel jong als oud valt er in Noord-Brabant veel te beleven.

Fortduinen een vakantiepark voor jong en oud

Op een zeer gunstige locatie in Noord-Brabant ligt vakantiepark Fortduinen in het kleine plaatsje Cromvoirt. Wat ons vakantiepark zo bijzonder maakt? Vanaf het vakantiepark loop je zo naar het recreatiemeer de IJzeren Man waar van alles te beleven valt: vlotten bouwen, handboogschieten of heerlijk zonnen bij het strandbad. Gasten omschrijven het als een prettig en kleinschalig vakantiepark en ook de rustige en natuurlijke ligging wordt vaak genoemd. Door de gezellige sfeer krijg je al snel een welkom gevoel. Het vakantiepark is het gehele jaar geopend, maar vooral in de zomermaanden is het bij ons erg gezellig. 

Omgeving Cromvoirt
Impressie vakantiepark Fortduinen

Omdat veel gezinnen met kinderen in het hoogseizoen komen, is het animatieteam van Wau! aanwezig. Zij vermaken de kinderen uitstekend met een uitgebreid programma aan leuke activiteiten. De midgetgolfbaan, speeltuin, tennisbaan en het zwembad met peuterbad zorgen ook voor het nodige vermaak. 

Luxe chalets onder de naaldbomen.

Fortduinen beschikt over volledig luxe ingerichte 4 en 6 persoonschalets. Alle accommodaties zijn voorzien van een terras met tuinmeubilair. De badkamers hebben een ruime douche met wastafel en er is een aparte ruimte met toilet, zodat douche en toilet van elkaar gescheiden zijn. Natuurlijk kan je in de omgeving meer dan genoeg leuke eetgelegenheden vinden, maar je kunt ook lekker zelf koken in je accommodatie. Wanneer het weer het toelaat, mag er ook lekker gebarbecued worden.

Ontdek de omgeving vanaf het vakantiepark

In de nabije omgeving van Fortduinen is veel te beleven. Wat dacht je van een dagje naar het vestingstadje Heusden waar de oude stadswallen met kanonnen nog te zien zijn? Of met de kinderen gezellig een hele dag naar het all inclusive in- en outdoor recreatiepark Duinoord. Vlakbij Cromvoirt ligt de plaats Berlicum waar vooralsnog de enige kamelenmelkerij in Europa te vinden is!  Ga op kamelensafari en leer alles over de kameel, help met de verzorging van de kamelen en proef een glaasje kamelenmelk. Breng ook een bezoek aan het Nationaal Monument Kamp Vught. Kamp Vught was tijdens de Tweede Wereldoorlog het enige SS-concentratiekamp buiten Duitsland. Het museum bevat een binnen- en buitengedeelte. De nagebouwde barak en de authentieke kamgracht met omheining laten zien hoe de gevangenen werden gehuisvest. Kortom meer dan genoeg te doen, zien en te beleven in en rondom Cromvoirt

Malou Geschreven door: Malou (Gastblogger)

Hoofdreceptioniste bij vakantiepark Fortduinen. Als kind jarenlang prachtige kampeervakanties beleefd in Zuid-Frankrijk, maar toen ik eenmaal met het vliegtuig andere landen ging ontdekken ontstond mijn passie voor reizen pas echt. Als kind merkte ik al snel dat ik later in het toerisme wilde werken, nu werk ik dan ook met heel veel plezier op vakantiepark Fortduinen. De wereld heeft zoveel mooie plekken dat ik nooit twee keer naar hetzelfde wil reizen. Een reis naar Thailand staat hoog op mijn verlanglijst.

Geef een reactie
Naam: Er is geen naam ingevuld. E-mailadres: Schrijf hier uw reactie: Er is geen reactie ingevuld. Er is fout opgetreden tijdens het versturen. Probeer het nogmaals. De reactie is succesvol verstuurd. Verstuur reactie
Ook interessant om te lezen ...