Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiehuis Zeeuws-Vlaanderen

Zeeuws-Vlaanderen is de meest zuidelijk gelegen regio van Zeeland die grenst aan de Nederlands-Belgische grens. De regio beschikt over prachtige stranden, mooie natuurlijke omgevingen en steden met een grote historie! Met het gezin of alleen: hier beleeft u een heerlijke vakantie in eigen land. Ontdek de vakantiehuisjes snel!

Lees meer over Zeeuws-Vlaanderen

61 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Nederland
Zeeuws-Vlaanderen
Lastminute aanbiedingen
filters verwijderen
Luxe 14 persoons Villa in Zeeuws Vlaanderen aan zee
8, 5
8, 5
65 beoordelingen
2362
2340
weekend va.
o.b.v. 12 personen
Prachtig 4 persoons boerderij appartement in Zeeuws Vlaanderen
9, 7
9, 7
8 beoordelingen
628
586
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Prachtig 12 persoons boerderij appartement in Zeeuws Vlaanderen
9, 3
9, 3
9 beoordelingen
1736
1617
weekend va.
o.b.v. 12 personen
Prachtige 4 persoons Beach Lodge in Nieuwvliet Bad
9, 1
Prachtige 4 persoons Beach Lodge in Nieuwvliet Bad
Nederland › Zeeland › Nieuwvliet
9, 1
25 beoordelingen
518
484
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Prachtige 8 persoons vakantiehuis met infrarood sauna in Nieuwvliet Ba...
8, 2
8, 2
23 beoordelingen
651
494
weekend va.
o.b.v. 6 personen
Prachtig 6 persoons vakantiehuis in Nieuwvliet - Zeeland
8, 9
8, 9
5 beoordelingen
982
784
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Knusse 4 persoons chalet met een privé terras op 100 meter van het str...
9, 1
9, 1
4 beoordelingen
455
400
3 nachten va.
o.b.v. 4 personen
Kindvriendelijk 13 persoons groepsaccommodatie op een vakantiepark in...
8, 3
8, 3
10 beoordelingen
1006
876
weekend va.
o.b.v. 12 personen
Modern 4 persoons vakantiewoning op een vakantiepark in Nieuwvliet
8, 7
8, 7
5 beoordelingen
1098
week va.
o.b.v. 4 personen
Gezellig 4 persoons vakantiehuis in het centrum van Groede
8, 4
8, 4
9 beoordelingen
592
543
3 nachten va.
o.b.v. 4 personen
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiehuis Zeeuws-Vlaanderen

Zeeuws-Vlaanderen is de meest zuidelijk gelegen regio van Zeeland die grenst aan de Nederlands-Belgische grens. De regio beschikt over prachtige stranden, mooie natuurlijke omgevingen en steden met een grote historie! Met het gezin of alleen: hier beleeft u een heerlijke vakantie in eigen land. Ontdek de vakantiehuisjes snel!

Vakantie Zeeuws Vlaanderen

Met de auto was de regio vóór 2003 alleen te bereiken via een veerdienst vanaf Vlissingen naar Breskens in Zeeuws-Vlaanderen. Vanaf 2003 is deze veerdienst opgeheven voor het autoverkeer dankzij de Westerscheldetunnel. Zo is dit deel van Zeeland een stuk beter bereikbaar voor toeristen en badgasten. Wat maakt een vakantie in Zeeuws-Vlaanderen nou een interessante vakantiebestemming voor toeristen en badgasten? Dat zijn de uitgestrekte stranden voor de zonneaanbidders en de natuurgebieden voor fietsers, wandelaars en andere natuurliefhebbers. Dankzij de zuiderburen heeft Zeeuws-Vlaanderen de bourgondische sfeer overgenomen. Kortom, wilt u graag Zeeland ontdekken, genieten van de zon en het strand en bent u op zoek naar een vakantiehuis in Zeeuws-Vlaanderen?

Zeeuws Vlaanderen is dankzij de Westerscheldetunnel vanuit Nederland verbonden. Ook is het mogelijk de regio te bereiken vanuit België door deels de ring van Antwerpen te gebruiken. Zeeuws Vlaanderen heeft net als de andere Zeeuwse regio's prachtige stranden aan de Noordzeekust liggen, zoals Cadzand, Nieuwvliet, Breskens en meer. Maar meer landinwaarts vindt u ook prachtige historische steden die u zeker tijdens uw vakantie in Zeeuws Vlaanderen zou moeten bezoeken.

Vakantiehuis Zeeuws Vlaanderen

Bent u op zoek naar een vakantiehuis in Zeeuws Vlaanderen aan de kust? Dan hebben wij voor de badgasten veel vakantiehuizen in Cadzand en Nieuwvliet. Fietst u graag of geniet u geregeld van cultuur en historie? Dat kan allemaal in deze prachtige en levendige regio. Zo bent u snel in België, dichtbij het strand en historische steden, zoals Sluis en Hulst. Ook de natuur is in volle glorie aanwezig. Met name 'T Zwin en het Verdronken land van Saeftinghe waar je heerlijk kunt wandelen, genieten kunt van dit uniek stukje natuur. Het tij is hier namelijk de baas! Maak het allemaal mee vanuit uw vakantiehuisje in Zeeuws Vlaanderen. Bekijk eens onze vakantiehuizen in Groede, Breskens en Axel of verder. 

Hoeveel vakantiehuisjes Zeeuws Vlaanderen heeft heerlijkehuisjes.nl?

Vakantie vieren een heerlijk huisje in Zeeuws Vlaanderen? In de regio Zeeuws Vlaanderen vindt u op heerlijkehuisjes.nl een ruim aanbod van prachtige en diverse vakantiehuisjes. Tussen de ruim 70 vakantiehuizen zit vast één geschikt huisje voor u! Boek vandaag nog uw vakantiehuis in Zeeuws-Vlaanderen.

Welke interessante bezienswaardigheden zijn er in Zeeuws-Vlaanderen?

Cultuur proeven? De cultuur in Zeeland is zeer divers. Zo ook in Zeeuws-Vlaanderen. Hier wordt ook dankbaar gebruik van gemaakt. Veel schilders en kunstenaren reizen af naar het zuidwesten van Nederland voor inspiratie. Door de jaren is Zeeland qua oppervlakte en bereikbaarheid enorm veranderd, maar contouren van vroeger zijn nog zeer aanwezig. 

U vindt nog veel oude kastelen, ringdorpen en herinneringen van de visserij van toen. Eilanden die vroeger nog eilanden waren, maar nu verbonden zijn met elkaar door de Deltawerken. De cultuurliefhebber komt zeker niks te kort in Zeeuws-Vlaanderen. Vanuit uw vakantiehuis in Zeeuws-Vlaanderen zijn er verschillende monumenten die u kunt bezoeken zoals het Romeins Castellum. Dit zijn overblijfselen van een romeinse stad.

Welke type huisjes in Zeeuws Vlaanderen zijn er te huur?

Opzoek naar uw gewenste huisje in Zeeuws Vlaanderen? Kies uit prachtige vakantievilla's, bungalows en chalets, appartementen en groepsaccommodaties. Maar ook zijn er vakantiehuizen op een vakantiepark in Zeeuws Vlaanderen. Genieten van echte luxe? Kies dan uit een van de vakantiehuizen met sauna!

Wat zijn mooie natuurgebieden in Zeeuws-Vlaanderen?

De meest bekende natuurgebieden in Zeeuws-Vlaanderen zijn Het Verdronken Land van Saefthinge, “het natte land” en ’T Zwin. Saefthinge is een gebied dat bestaat uit slikken, schorren en oude polders. Door het WNF wordt dit natuurgebied goed aangeschreven. ’T Zwin bestaat uit schorren en duinen, grenzend aan het strand. Het natuurgebied loopt door in Vlaanderen. Kortom, voor ieder wat wils, u hoeft zich niet te vervelen in Zeeuws-Vlaanderen. Genoeg gezien? Neem eens een bezoekje aan onze zuiderburen. U bent in no time de grens over!

Wat is er tijdens uw vakantie Zeeuws Vlaanderen te doen?

Er is voldoende te ondernemen tijdens uw vakantie in Zeeuws-Vlaanderen. Kiest u voor een actieve vakantie, geniet u juist van de rust of mag u graag naar het strand toe? Het kan en mag allemaal in Zeeuws-Vlaanderen. Waarom u een huisje moet boeken in Zeeuws-Vlaanderen leest u hieronder.

Het strand

De stranden van Zeeland staan bekend als de meest schone stranden van Nederland. Hierbij is het strand niet alleen schoon, ook is het zwemwater van zeer goede kwaliteit. Jaarlijks worden de Zeeuwse stranden onderscheiden met certificaten. De kustlijn loopt vanaf Breskens, door vier badplaatsen, tot aan de Belgische grens door het natuurgebied ’t Zwin. Ook is het lange strand van Zeeuws-Vlaanderen aantrekkelijk voor watersporters. Er zijn diverse stranden speciaal ingericht voor deze groep strandgasten.

Fietsen en wandelen

Zeeland is dé fietsprovincie van Nederland, beoordeeld met 5-sterren door het Landelijk Fietsplatform. De kwaliteit van de fietspaden, geboden informatie over het betreffende gebied en de fietsroutes in het algemeen springen er hier uit. Zeeuws-Vlaanderen heeft twee bekende fietsroutes in het natuurgebied ’t Zwin en de Verdronken Zwarte Polder (panoramaroute) die zeer gewaardeerd worden. Houdt u van fietsen? Kies dan zeker voor Zeeuws-Vlaanderen!

Wandelen in Zeeuws Vlaanderen

Naast fietspaden zijn ook de wandelroutes in groten getale aanwezig. Stippel uw eigen wandelroute uit of schaf een wandelkaart aan bij de plaatselijke VVV. Wandel door natuurgebieden, de kust of het landschap. Loopt u langs het strand? Misschien komt u dan wel fossiele haaientanden tegen die dankzij een sterke stroming het strand op komen. De meeste kans heeft u in Nieuwvliet. Goed zoeken dus!