Uw zoekopdracht
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiehuis Ruurlo

Een vakantiehuis in Ruurlo is een mooie bestemming om op vakantie te gaan. Ruurlo is een dorp gelegen in de Gelderse Achterhoek en is met nog drie andere dorpen in de gemeente Berkelland. Rond Ruurlo liggen velen landgoederen waaronder ‘Het Broek’, ‘Brinkmanshoek’, ‘De Bruil’, ‘De Haar’, ‘De Heurne’ en ‘De Veldhoek”.

Lees meer over Gelderland

1 vakantiehuis gevonden
Sorteer op:
Nederland
Gelderland
Ruurlo
filters verwijderen
8, 0
8, 0
Goed
41 beoordelingen
628
weekend va.

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag
De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.
Pas uw zoekcriteria aan
Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.
Een weekje schuiven
Sommige perioden zijn erg populair.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiehuis Ruurlo

Een vakantiehuis in Ruurlo is een mooie bestemming om op vakantie te gaan. Ruurlo is een dorp gelegen in de Gelderse Achterhoek en is met nog drie andere dorpen in de gemeente Berkelland. Rond Ruurlo liggen velen landgoederen waaronder ‘Het Broek’, ‘Brinkmanshoek’, ‘De Bruil’, ‘De Haar’, ‘De Heurne’ en ‘De Veldhoek”.

Ruurlo staat bekent om haar toerisme, omdat het dorp aantrekkelijk is door de ligging in het Achterhoekse Coulisselandschap en de historische erfgoed. Grote plaatsen op kleine afstand van de vakantiehuizen in Ruurlo zijn Doetinchem, Zutphen, Lochem en Winterswijk. Een van de pijlers van Ruurlo is het prachtige kasteel met daar dichtbij een schitterende doolhof.

Ontdek de omgeving van Ruurlo tijdens uw vakantie

Vakantiehuis in Ruurlo en terwijl u geniet van de omgeving? Dan zit u helemaal goed. De Achterhoek staat bekend om een prachtige bosrijke omgeving. Wandelen in natuurgebied de Achterhoek betekent even helemaal weg zijn in de natuur. Er zijn verschillende wandelingen voor jong en oud waarbij de routes duidelijk worden aangegeven. De Achterhoek biedt verschillende activiteiten en excursies aam voor jong en oud waaronder speur -en puzzeltochten, op wildsafari gaan, een kabouterpad afleggen, speciale wandelingen in diverse afstanden, spelletjes dagen en nog veel meer! Zoals eerder vermeld beschikt Ruurlo en omgeving over landgoederen. Verschillende landgoederen zijn open voor publiek en het is een unieke ervaring om daar een kijkje te nemen. Ruurlo heeft ook verschillende kerken met als kopstuk de dorpskerk uit de 14e eeuw. Er staat een prachtige nog werkende houtzaagmolen in het dorp die te bezichtigen is. Daar vlakbij staat een Kroezeboom. Een meerstammige eik die minstens 300 jaar oud is. Ruurlo beschikt over een kasteel met daar vlakbij een doolhof. In het doolhof worden trouwerijen georganiseerd, maar het is ook te bezichtigen voor het publiek. In het doolhof worden rondleiding in combinatie met boogschieten gegeven. Een uitdagende activiteit die met vrienden, familie, gezinnen uitermate geschikt is.

Dagje uit naar kasteel Ruurlo

Wilt u er een dagje op uit? Dan is het kasteel in Ruurlo een perfecte mogelijkheid om er even gezellig een dagje op uit te gaan. Het kasteel uit 1914 is pas gerenoveerd en beschikt nu over een museum met een aanzienlijke collectie

Het kasteel beschikt over een museum van 4200 m2 en een paviljoenachtige nieuwbouw. Met deze afmetingen en collectie is het museum het grootste museum voor modern realisme in Nederland. Met prachtige schilderijen imponeert het museum en daarnaast krijgen jonge kunstenaars de kans om indruk te maken. Bij het kasteel hoort een prachtige doolhof uit 1891 wat in 1975 volledig gerestaureerd is en er nu prachtig bij ligt. Qua oppervlakte is dit het grootste doolhof van Nederland. Beleef een vakantie in Ruurlo en ontdek de avontuurlijke kanten van het kasteel en het doolhof.

Vakantiehuizen in Ruurlo

Ruurlo heeft u prachtige vakantiehuizen en groepsaccommodaties te bieden die zijn ingericht met het comfort van wat u thuis gewend bent. Ruime huizen met alle voorzieningen inclusief sauna die u nodig heeft. De vakantiehuizen liggen prachtig gelegen tussen weiden, boerderijen en bos. Vakantiehuis in Ruurlo huren met huisdier? Geen enkel probleem! De vakantiehuizen en omgeving zijn zeer geschikt voor uw huisdier, waardoor u samen een heerlijke vakantie zonder zorgen kunt aangaan. De groepsaccommodaties met sauna zijn vrijstaande woningen die beschikken over luxe faciliteiten zoals houtkachel, vaatwasser, wasmachines en voldoende slaapkamers. Dit zijn alle ingrediënten om een prachtige vakantie tegenmoet te zien!

Met de feestdagen er tussenuit

Zin om er tussenuit te gaan?  Dan zit u in Ruurlo goed. Ruurlo beschikt over prachtige accommodaties waarvan u nu kunt profiteren. Bekijk de prachtige vakantiehuizen in Ruurlo en profiteer van scherpe aanbiedingen. Wilt u nog met Kerst of Oud en Nieuw er een paar daagjes tussenuit? Bekijk dan vakantiehuizen in Ruurlo en geniet en ontspan van een heerlijke vakantie in een van de prachtige vakantiehuizen. Beleef de kerst dit jaar op een geheel andere manier.