Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiehuis Uitgeest

4 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Lijstweergave
Nederland
Noord-Holland
Uitgeest
filters verwijderen
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiehuis Uitgeest

De vakantiehuizen in Uitgeest zijn nabij het Uitgeestermeer en het  Alkmaardermeer gelegen. Ook ligt het zoute water en natuurlijk het strand en duinen van de Noordzee om de hoek. Voor de sportieve vakantieganger zijn er vele wandel en fiets routes. De Pontjesroute is een aantrekkelijke fietsroute rondom het Alkmaarder- en Uitgeestermeer, waar u met vier pontjes wordt overgevaren. Uitgeest heeft toeristen, watersporters, dagrecreanten en natuurliefhebbers veel te bieden. Het Uitgeestermeer biedt vele mogelijkheden voor waterrecreatie. Het langgerekte meer beslaat 660 hectare met aan de oevers dagrecreatieterreinen, strandjes en jachthavens. Liefhebbers van zeilen, roeien, surfen en van motorboten kunnen hier terecht voor een heerlijke vakantie.

De omgeving van uw vakantiehuis in Uitgeest

Tijdens uw vakantie in Uitgeest mag een bezoek aan Monkey Town Uitgeest niet ontbreken. Kinderen kunnen daar in het overdekte speelparadijs klimmen en klauteren, kruipen door tunnels en springen op de springkussens en de trampolines. Of spelen met superlego en ravotten in de ballenbakken. Voor de ouders of begeleiders er heerlijke loungebanken, WIFI, en lekkere koffie. Een heerlijk dagje uit voor het hele gezin. 

Ook kunt een bezoek brengen aan Recreatieschap Het Twiske dit is een gebied met recreatievoorzieningen als avonturenspeelplaats, groenstranden, speelsloot met o.a. een kabelbaan, waterspeelplaats, wandelroutes en een informatiecentrum.

Dagje uit

Vanuit uw vakantiehuis in Uitgeest bent u binnen een mum van tijd in Amsterdam. U kunt hier bijvoorbeeld het Rijksmuseum bezoeken. In het Rijksmuseum is er het hele jaar iets te doen voor het hele gezin. U kunt natuurlijk de prachtige schilderijen en beeldhouwwerken bekijken in de Nachtwachtzaal of u kunt met het hele gezin naar de Teekenschool. De Teekenschool is de leukste school van de wereld. Hier kunt u echt leuke dingen leren én beleven zoals tekenen, schilderen en fotograferen. Er zijn allerlei workshops en cursussen voor volwassenen, kinderen en complete families. Ook dierentuin Artis is het hele jaar te bezoeken. Hier vindt u dieren van over de hele wereld. Bekijk onder andere de giraffen samen met zebra’s, struisvogels en springbokken op de Savanne. Omring u door honderden fladderende vlinders in het Vlinderpaviljoen. Bewonder de tropische vissen in het monumentale Aquarium. Ook kunt u een reis door de ruimte maken in het Planetarium. Voor de kinderen zijn er speeltuintjes. Artis is er voor iedereen.

De Noordzee

Het strand van Castricum aan Zee ligt 10 kilometer vanaf uw vakantiehuis in Uitgeest. Een heerlijke dag op het Noordzeestrand mag dan zeker niet ontbreken tijdens uw vakantie.