Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Groepsaccommodatie Drijber

Bent u op zoek naar een mooie vakantiebestemming in eigen land voor een groter gezelschap? Denk dan eens aan het Drentse Drijber. Daar kunt u genieten van een heerlijke vakantie in een rustige, landelijke omgeving. Bovendien zijn er mogelijkheden genoeg als u er met z’n allen een dagje op uit wilt. Boek snel uw groepsaccommodatie!

Lees meer over Drenthe

4 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Nederland
Drenthe
Drijber
Groepsaccommodatie
filters verwijderen
Luxe vakantieboerderij met sauna voor 15 tot 17 personen.
8, 4
8, 4
84 beoordelingen
813
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Zeer betaalbare, gezellige en ruime groepsaccommodatie voor 12 tot 15...
8, 3
8, 3
90 beoordelingen
803
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Groepsaccommodatie voor 30 tot 32 personen | met Finse sauna.
7, 9
7, 9
22 beoordelingen
1469
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Groepsaccommodatie voor 20 tot 26 personen, met sauna.
8, 4
8, 4
19 beoordelingen
1390
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag
De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.
Pas uw zoekcriteria aan
Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.
Een weekje schuiven
Sommige perioden zijn erg populair.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Groepsaccommodatie Drijber

Bent u op zoek naar een mooie vakantiebestemming in eigen land voor een groter gezelschap? Denk dan eens aan het Drentse Drijber. Daar kunt u genieten van een heerlijke vakantie in een rustige, landelijke omgeving. Bovendien zijn er mogelijkheden genoeg als u er met z’n allen een dagje op uit wilt. Boek snel uw groepsaccommodatie!

Drijber: perfecte bestemming voor wie zoekt naar rust en groen

Het dorpje Drijber ligt in Drenthe, tussen de grotere plaatsen Hoogeveen en Westerbork. Het bevindt zich ten oosten van de VAM-berg, een kunstmatige heuvel waar u mooi kunt wandelen en fietsen.

De landelijke omgeving van Drijber maakt het een perfecte bestemming voor wie op zoek is naar rust en groen tijdens de vakantie. Het is ideaal voor een ontspannen weekendje weg of een langer verblijf met een grote groep.

De groepsaccommodaties in Drijber zijn geschikt voor verschillende groepsgroottes. Ze zijn comfortabel en hebben alles in huis om u een onbezorgde vakantie te kunnen bieden.

Wat te doen tijdens uw vakantie in Drijber

Uw groepsaccommodatie in Drijber is een prachtig vertrekpunt om de omgeving te verkennen. Het gebied rond het dorp is erg mooi om te voet of met de fiets te ontdekken. Bepaal uw eigen route of volg de routes die zijn aangegeven.

Een ander mooi gebied om te verkennen is Mantingerzand. Dit natuurgebied ligt ten zuiden van Mantinge, een dorpje in de buurt van Drijber. Aan de noordkant van het gebied bevinden zich dichte bossen en jeneverbesstruiken, doorkruist door smalle zandpaden. Het zuidelijke deel van het Mantingerzand is wat meer open en nat dan de andere delen. Wanneer u door het gebied loopt, kunt u heidekoeien, schapen en shetlandpony’s tegenkomen.

Tip van Heerlijke Huisjes: bedwing de VAM-berg

De top van de VAM-berg bij Drijber bevindt zich 56 meter boven NAP en is daarmee het hoogste punt van de provincie. Op de ‘berg’ is een fietsparcours uitgezet met drie klimroutes en een afdaling. Ook zijn er tien kilometer aan mountainbikeroutes, twee kilometer wandelpaden en een ruiterroute van vier kilometer. Uitdagingen genoeg dus voor wie tijdens de vakantie graag actief bezig wil zijn. Op de top bij het informatiecentrum kunt u even uitpuffen en genieten van het uitzicht over het Drentse landschap.

Ga eropuit in Nationaal Park Dwingelderveld

Niet ver van uw groepsaccommodatie in Drijber ligt Nationaal Park Dwingelderveld. Dit is het grootste natte heidegebied van West-Europa en heeft een gevarieerd landschap met heide, bossen, jeneverbesbosjes, stuifzand en vennen. Wist u trouwens dat een deel van deze vennen al is ontstaan in de ijstijd?

Het Dwingelderveld herbergt een divers ecosysteem met een breed scala aan planten en dieren. Wanneer u hier wandelt kunt u dopheide, veensluis, klokjesgentiaan en orchideeën spotten. Heeft u een verrekijker? Neem die dan zeker mee op vakantie naar Drijber, want in het Dwingelderveld is er ook in de lucht veel moois te zien. Er worden hier regelmatig spechten, roofvogels en heidevogels gezien.

Wat is er te doen in de buurt van Drijber?

Het is natuurlijk erg gezellig in uw groepsaccommodatie in Drijber, maar soms is het ook wel leuk om er even op uit te gaan met z’n allen. Dat kan prima, want er is in de buurt van alles te zien en te beleven.

Een erg leuk uitje is een uitstapje naar Monumentendorp Orvelte. Orvelte is een typisch esdorp dat in de tiende eeuw is ontstaan. De monumentale boerderijen en straten met oude klinkers geven het dorp een heel bijzonder sfeer. U vindt er ambachtelijke winkels met lokale producten en musea. In het hart van het dorp vinden regelmatig evenementen plaats, vooral in de zomermaanden. Voor kinderen is er het avontuurlijke ‘Houten Pad van Theodoor’, een avontuurlijke wandeltocht over houten vlonders en bruggetjes.

Als u met een grote groep vakantie viert in Drijber, dan zal een bezoekje aan Vogelpark Ruinen vast in de smaak vallen. Het park heeft een unieke populatie Nederlandse weide- en waadvogels, zoals de wulp, de tureluur, de grutto, de scholekster, de kluut en de kievit. Deze leven er allemaal in hun natuurlijke habitat. Naast vogels zijn er ook prairiehondjes en verschillende soorten eekhoorns te bewonderen.

Huur een groepsaccommodatie in Drijber

Drijber is fijne bestemming als u met een groep vakantie wilt vieren. De landelijke omgeving zorgt voor een ontspannen sfeer. Wilt u er met z’n allen op uit? In de buurt is er genoeg leuks te beleven. Boek een groepsaccommodatie in Drijber en ontdek het gemoedelijke Drenthe!