Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiehuis Oostkapelle

Leef je uit in Zeeland, boek een vakantiehuis in Oostkapelle. Zo is Oostkapelle een prachtige kustplaats waar veel te beleven is in met name in de zomer. Geniet van plaatselijke evenementen, het strand, het omringende natuurgebied en van een gezellige dorpskern.

Lees meer over Zeeland

22 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Nederland
Zeeland
Oostkapelle
Lastminute aanbiedingen
filters verwijderen
Luxe 4 persoons boerderij-appartement met traditionele sauna vlakbij O...
9, 3
9, 3
Heerlijk
53 beoordelingen
1292
vr 22-12 / wo 27-12
o.b.v. 4 personen
Luxe 4 persoons boerderij-appartement vlakbij Oostkapelle
9, 3
9, 3
Heerlijk
13 beoordelingen
1136
week va.
o.b.v. 4 personen
Prachtig gelegen 6 persoons vakantiehuis in Oostkapelle - Zeeland
9, 2
9, 2
Heerlijk
6 beoordelingen
965
775
week va.
o.b.v. 4 personen
Luxe 3 persoons boerderij-appartement vlakbij Oostkapelle
9, 1
9, 1
Heerlijk
10 beoordelingen
498
409
3 nachten va.
o.b.v. 3 personen
Prachtig 6 persoons vakantiehuis met sauna en open haard op 500 m van...
8, 9
8, 9
Heerlijk
5 beoordelingen
1444
1166
week va.
o.b.v. 4 personen
Luxe 20-persoons groepsaccommodatie op 800 meter van het strand in Oos...
8, 8
8, 8
Heerlijk
15 beoordelingen
1813
1588
weekend va.
o.b.v. 12 personen
Luxe 4-persoons vakantieappartement op 800m van het strand in Oostkape...
8, 6
8, 6
Heerlijk
21 beoordelingen
443
398
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Luxe 8 persoons vakantiehuis vlakbij Oostkapelle en het strand
8, 6
8, 6
Heerlijk
12 beoordelingen
1647
week va.
o.b.v. 6 personen
Luxe 8 persoons vakantiehuis vlakbij de duinen en het strand van Oostk...
8, 5
8, 5
Zeer goed
14 beoordelingen
519
460
2 nachten va.
o.b.v. 6 personen
5-persoons jaren 30 vakantiehuis in Oostkapelle, vlak bij bos, duin en...
8, 5
8, 5
Zeer goed
23 beoordelingen
473
448
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiehuis Oostkapelle

Leef je uit in Zeeland, boek een vakantiehuis in Oostkapelle. Zo is Oostkapelle een prachtige kustplaats waar veel te beleven is in met name in de zomer. Geniet van plaatselijke evenementen, het strand, het omringende natuurgebied en van een gezellige dorpskern.

Wilt u op vakantie in eigen land? Kies dan voor een vakantie in Zeeland. De kustprovincie in Nederland wordt steeds populairder voor met name kortere vakanties, zoals een week, midweek of weekendje Zeeland.

Het dorp Oostkapelle

Oostkapelle is groeiende als toeristendorp, waar het vroeger met name een agrarisch dorp was. Steeds meer vakantiegangers, badgasten en het dagtoerisme weten Oostkapelle te vinden. Dit ziet u terug in het aanbod van vakantiehuizen, vakantieparken en campings in en rondom het dorp. Ook huidige bewoners van het dorp stellen (gedeeltelijk of geheel) hun woning beschikbaar voor verhuur. Alles is in het dorp te vinden, te denken aan horeca, een VVV-kantoor, supermarkten, fietsverhuur, wekelijkse zomermarkten en diverse winkeltjes. Wat Oostkapelle zo mooi maakt is dat het een directe verbinding heeft met het strand en omliggende natuur (Oranjezon en De Manteling). Tot slot worden er in Oostkapelle het hele jaar door diverse evenementen georganiseerd, zoals wandelingen over het strand en door de natuur, wekelijkse markten, excursies langs de kust, beachgames en raften.

Het strand van Oostkapelle

Zoals eerder is benoemd, ligt Oostkapelle aan de Noordzeekust. Vanuit het dorp kunt u direct via de strandovergangen het strand op. De hele Noordzeekust in Walcheren staat bekend als een familiestrand. Dit houdt in dat het een veilig en schoon strand is. Een plek waar kinderen in het water en het op het strand kunnen spelen, maar waar ook faciliteiten aanwezig zijn zoals speeltoestellen. Er zijn zes strandovergangen, zoals Duinweg, Berkenbosch, Lage Duintjes en nog twee andere duinovergangen. Op het strand is aan alles gedacht om de badgast zo goed mogelijk te ontzorgen.

Wacht niet langer en boek snel uw vakantiehuis in Oostkapelle

Heerlijkehuisjes.nl heeft voldoende aanbod van vakantiehuizen in Oostkapelle, ondanks dit aanbod zien wij wel dat het snel kan gaan met boekingen in de vakantieperioden. Wees er dus op tijd bij en boek op tijd. Mocht u gewenste vakantiehuis er niet tussen staan? Schroom niet om dan eens een vakantiehuis in Domburg of zoek een ander vakantiehuis in Walcheren.

Wat is er te doen in Oostkapelle?

Dat Oostkapelle een levendig dorp is, is wel bekend. Zo zijn er diverse bezienswaardigheden, evenementen en activiteiten voor volwassenen en kids. Wilt u ook iets anders doen dan zonnebaden op het strand en er eventjes op uit? Zo is er ook buiten Oostkapelle voldoende te ontdekken en te beleven! Daarom hebben we hieronder enkele activiteiten en bezienswaardigheden voor u op een rijtje gezet:

  • Wandelen in natuurgebieden De Manteling en Oranjezon.
  • Dagje naar de Deltapark Neeltje Jans om de dag van de stormvloed in 1953 mee te maken, voor water & fun, een rondvaart en om dierenshows te bekijken.
  • Is het vies weer? Dan kunt u zich met de kids terugtrekken in Zwemparadijs de Parel in Domburg.
  • In Middelburg miniatuurpark/pretpark Mini Mundi bezoeken.
  • Indoor-speeltuin in Aagtekerke Zwierelantijn.
  • Wellnessdag in Kuur- en Beautycentrum de Parel in Domburg.
  • Watersport mogelijkheden in Veere aan het Veersemeer.

Naast het bezoeken van deze activiteiten en bezienswaardigheden, bent u ook binnen een half uur rijden in de grote steden als Middelburg, Vlissingen en Goes. Zo kunt u bijvoorbeeld een dagje cultuur snuiven, shoppen of een terrasje pakken.

Wat kun je allemaal zien in Oostkapelle

Museum Terra Maris

Een prachtig museum dat is gevestigd in kasteel Westhove in natuurgebied de Manteling, dat direct aan het dorp ligt. In dit museum wordt stil gestaan bij de geschiedenis van de natuur in Zeeland. Denk aan het ontstaan van het polderlandschap, verwoestingen van oude dorpen door de kracht van het water en het ontstaan van de delta’s. Achter het kasteel ligt 2,5 hectare aan tuin met diverse landschapstypen die ook terug te vinden zijn in heel Zeeland. Kortom, een bezoek aan dit museum is zeker een aanrader als u in de buurt bent.

Uitzicht over heel Oostkapelle vanuit de dorpskerk
Wat u zeker moet doen met of zonder kinderen, is het beklimmen van de dorpskerk in het centrum van Oostkapelle. Vanuit de top is de wijde omtrek te zien van Oostkapelle. In juli en augustus kunt u de toren beklimmen tussen 19:00 en 20:00 uur. Geniet van een adembenemend uitzicht!

Deltawerken Oosterscheldekering
Binnen vijf minuten noordwaarts rijden komt u op de stormvloedkering van de Oosterschelde. Een meesterstuk van techniek en engineering. Sinds de stormvloed van 1953, waarbij een groot deel van Zeeland onder water stond, zijn deze deltawerken gebouwd om de inwoners van Zeeland te beschermen tegen de zee. Zo kunt u wandelend of fietsend de Deltawerken over.

Uit hoeveel vakantiehuizen kan er gekozen worden?

In het kleine dorpje Oostkapelle zijn veel vakantiehuizen te boeken! Bij ons vindt u bijna 40+ vakantiehuizen, waarvan meer dan de helft behoort tot particuliere eigenaren. Kiest u uit een vakantiehuis van een particulier of wilt u genieten van de voorzieningen van een vakantiepark in Oostkapelle? Daarnaast kunt u kiezen uit prachtige villa's, appartementen en bungalows.